Iskrenost!!

Koliko ste iskreni prema svom partneru\partnerki?
Da li je bolje cutati ili reci sve sto mislite?
Da li ste se nekad zbog toga pokajali i da li iskrenost vaseg partnera\ke cenite ili vise volite da vas laze i prica bajke?:)

Još jednom.
Mnogo sam iskrena.
Reći sve što mislimo, ofc.
Nisam se pokajala. Ja se ne kajem.
Ne cenim iskrenost, bivšeg partnera, jer je nije bilo.
A inače, obožavam bajke.

iskrena sam ... mozda malo vise nego sto bi trebalo ... ne mogu da drzim jezik za zubima ali retko bas retko se pokajem za nesto sto sam rekla ... i cenim iskrenost i partnera i ljudi oko sebe jer iskrenost se danas manje ceni i teze pronalazi ... u vezi mislim da je bolje biti iskren nego cutati i trpeti dok ne puknes i onda ode sve u k***c ...

nijesam obuhvatila cijeli muski rod
ako si se ti pronasao....

e pa sad...
kakav treba biti pa razgovarati s nekim ko ti se kao osoba uopste ne dopada...

E sd, da si rekla "ovo je samo glupi mozak mogao da izvali" pa i da kazemo da nisi ceo muski rod vredjala, ali ovako... Jesam se pronasao, musko sam valjda...nadam se...:rumenko:

Pa sa takvima uopste ne treba razgovarati....

pre bila iskrena prema svima,sad iskrena prema zasluzi.ne zasluzuju svi iskrenost,niti znaju da je cene.
jos ti ispadnes *****........
a kad sam iskrena,to obicno ne znam da upakujem,pa bude malo.surovo:rumenka:

Koliko ste iskreni prema svom partneru\partnerki?
Da li je bolje cutati ili reci sve sto mislite?
Da li ste se nekad zbog toga pokajali i da li iskrenost vaseg partnera\ke cenite ili vise volite da vas laze i prica bajke?:)

1. koliko mogu...
2. sve shto mislim
3. nisam se nikada pokajala, necu da me laze.... ima jedna pesma "..ako lazesh me tad gazish sve i ova veza je sranje.."

E sd, da si rekla "ovo je samo glupi mozak mogao da izvali" pa i da kazemo da nisi ceo muski rod vredjala, ali ovako... Jesam se pronasao, musko sam valjda...nadam se...:rumenko:

Pa sa takvima uopste ne treba razgovarati...
.

Ju, ju, ju-ala me ocrnište!:sad2:

Zašto sa ovakvima ne treba razgovarati? Ja sam anđeo, u poređenju sa nekima! Ne lažem, ne kradem, jednostavno prećutim istinu. Nikada, nijednu poštenu i finu devojku nisam tako prevario... Uvek su to bile duševne avetinje, i to nisam utvrdio samo ja, nego čitava njihova bliža okolina.
Svi ste vi foliranti u ljubavi, jedino sam ja iskren... Ja iskreno volim samo jednu devojku, i moju iskrenost i ljubav zaslužuje samo ona. Trenutno ne možemo da budemo u vezi, mnogo kilometara, i mnogo "sudija" nas deli, i ja da bih ostao normalan radim nenormalne stvari.Pokušavam da nastavim dalje, ali ne vredi-volim samo nju. A sada da me nazove, i da kaže- napuštam sve,bežim od roditelja i udajem se za tebe, ja bih istoga trenutka otišao po nju, makar i na kraju sveta bila, i venčali bismo se, makar i krišom. Zauvek bih bio samo njen. Jedino njen... O meni i mojim ljubavnim problemima ne znate ništa i zato ružno je što me nazivate glupim, muškim mozgom! To samo govori o vama, kakvi ste... :sad2:

"svaka voli istinu dok ne pochnesh da joj je otrivash"
ajme, koliko ja cenim iskrenost... al' ne mozhesh prema svakom biti iskren...
ljudi su sujetni... povredjeni pa drzhe gard... samo prema odredjenim tipovima ljudi mozhesh biti iskren...
a meni je pravo samo kad partneru mogu da kazhem neke stvari takve kakve su... i da znam da tje ih razumeti na pravi nachin... :D

Baš kao što u jednom Andrićevom delu piše : "U ćutanju je sigurnost!"
Što bi u prevodu značilo- treba biti iskren, ali ne treba potencirati iskrenost preterano... Jednostavno ćutiš i uživaš, a ne ko kakva torokuša ili brbljivac odma' sve istorokaš i izbrbljaš.
Ja sam, kada realno sagledam svoj život, retko kada bio sasvim iskren. Posebno u "ljubavi", prva cura me je pitala: " Iskreno mi reci: jel' se ja tebi sviđam?" Ja sam u tom trenutku pomislio:"Kakvo glupo pitanje!" I samo je zažvalio, iako mi se kao osoba uopšte nije sviđala... Imala je neke druge kvalitete:per:. Nego,... treba biti iskren, ali realno gledajući, imam strašno visoke standarde i za sebe tražim samo idealnu devojku,iliti savršenu devojku, a znam da je takvu jako teško naći, jer sam i sam vrlo zahtevan... E, sada da ne bih bio izgubljeni čudak van svog vremena, ludak koji samuje, pristajem na to da ih varam osećanjima i da šaram po njihovim mislima. Uvek ih navedem da misle da sam tajanstven i ćutljiv, a ja to radim da bih mogao zadovoljiti potrebe sa devojkama različitih "kalibara". Naravno dok ne nađem onu pravu, jer samo prava zaslužuje i potpunu iskrenost.
ILI OVO SVE U PREVODU: Nema potpune iskrenosti, bez PRAVE ljubavi! To znaju i ptice na grani! Zato samo ćuti i uživaj, ali nikada ne laži! Bolje i ponosno da te ostavi, nego da na duši nosiš laži :hahaha:

E moj sinko , paz da se ne okliznes negde dobroooo :)

Ne, nego ozbiljno kažem... Jbga, takav sam, dugo i snažno volim, iako sam voleo samo jednu do sada... i zaista imam visoke kriterijume. Najviše bih voleo kada bih se zaljubio u neku drugu, i kada bi ona znala to da ceni i da me voli isto koliko i ja nju. Ali toga očito nema, devojkama je danas bitno da su sve viđene, popularne, slavne, da ih muvaju svi, i da se one dobro provode sa svima... Posle Violete nisam upoznao ni jednu devojku koja nije takva, i zašto onda da budem iskren prema njima, zašto da ih volim? Kada je čak i ona koja je bila najnormalnija i najbolja od svih, ipak rešila da posluša svoje roditelje i da okonča našu vezu? Pričam iskreno i ja se toga, a ni svog života ne stidim!

P.S. Nisam ženomrzac, samo kažem da nisam još uvek našao onu pravu.

Poslednja izmena:
:eek:
to sarkazam?
ja mislila stvarno:rumenka:

Nije sarkazam. Cini mi se da fani nije bas najbolje razumeo pojam sarkazam, ne daj da te zbuni.
Ali nije ni stvarno. :]

Pričam iskreno i ja se toga, a ni svog života ne stidim!.
A ovo cu da stavim u potpis :lol:
edit: ponosna sam sto mi je skejterbrejn medju prijateljima na krstarici :]

Nije sarkazam. Cini mi se da fani nije bas najbolje razumeo pojam sarkazam, ne daj da te zbuni.
Ali nije ni stvarno. :]

A ovo cu da stavim u potpis :lol:
edit: ponosna sam sto mi je skejterbrejn medju prijateljima na krstarici :]

Da, više je bajkovito i nestvarno- razumem te, skroz... Ali sve bajke su nestvarne, dok ih ne osetiš na svojoj koži, u svom životu! I sve bajke imaju hepi-end, ja se samo nadam da će i moja! Za to jedino živim! :ok:

I ja sam ponosan zato što si ti moj prijatelj na krstarici. Verovao sam ti na reč kada si rekla da smo isti, i veruj mi da se nisam pokajao. Evo ti jedan zagrljaj i srculence za dobro jutro i divan dan! :zag: :heart:

Back