koliko ste iskreni na forumu...?
dali pricate realno time sto se bavite..
pozirate li na fotografiji da bi ste ispali fotogenicni..
lazete li o vasoj proslosti......o sadasnjem zivotu
i ljubavnoj vezi.......
otvorio sam ovu temu jer ne volim laz,dvolicnost i licemerije
Zar nije jednostavnije da budete ono sto ste?
nego da izigravate nesto sto nije deo vase licnosti .....
Mozda malim delom i uticem na vasu savest.....
da krenem otpozadi
teško da ćeš da utičeš...
ovde se oduvek lagalo (barem koliko sam ja ovde na forumu a ranije na chatu krstarice), jer ovo je pozornica a većina su glumci...neki su mamci, a neki su ribice koje treba da se upecaju...ovo je jedan veliki jebarnik i sajber verzija emisije "ko će koga"...stariji je pamte, išla je na 3K...i u redu je to, ali ovo ovde što se laže je čisto preterivanje...zato sam i stavio ovaj potpis dole jer sam još prvih dana boravka ovde primetio laganje na kilo...
što se mene tiče, ne lažem, ali ne iznosim pojedinosti...ako i iznesem onda stavljam između redova, gusto uvijeno...neki provale, većina ne...
nemam razloga da lažem i da pričam ono što nije jer znam da nikome ovde ne cvetaju ruže, barem ne velikoj većini i jer nisam ovde došao s određenim namerama...
što se tiče fotografisanja ne poziram jer mi je to bezveze...svestan sam da nisam fotogeničan baš mnogo, oću reći u realu sam malo lepši

okrenemo mobilni ka sebi i škljoc...
štaznam...jedno vreme mi bilo tolko muka od foliranja da sam teo da odem, al reših da se malo sprdam...i bolje te tako...
saće neko kaže ako se neko folira, ti se foliraš...znaš ono...nepismenost, omalovažavanje sebe...
da, ali ja to plasiram na slightly, softly način tako da bude lako rastumačivo ko želi da rastumačuje...ovo što ja radim je obično izmotavanje, zezanje...bez zadnjih namera...
uostalom reči ostaju, ljudi umeju da čitaju između redova...sve se vidi na kraju...to je to...