Iskrenost ---------koliko ???

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.019
koliko ste iskreni na forumu...?

dali pricate realno time sto se bavite..

pozirate li na fotografiji da bi ste ispali fotogenicni..
lazete li o vasoj proslosti......o sadasnjem zivotu
i ljubavnoj vezi.......

otvorio sam ovu temu jer ne volim laz,dvolicnost i licemerije:besan2:

Zar nije jednostavnije da budete ono sto ste?

nego da izigravate nesto sto nije deo vase licnosti .....
Mozda malim delom i uticem na vasu savest.....;)

moja egzistencija na forumu je tragična

svi mi znaju
ličnu kartu
kako izgledam danas
šta kuvam
šta radim
kako se osećam
kako mi izgleda rčma
šta mislim o 126 važnih pitanja

i nikoga ne zanima...

:(
:cry:

ispište me odmah!

gori ste od SNS-a, fejzbuka i dormea zajedno! kad se učlaniš nema izlaska!

Poslednja izmena:

i ljubavnoj vezi.......

Na forumu uvek pisem ono sta zaista mislim....
Jedino kad je neko provokator, ili vredja okolo, ili ima neke lude,sramotne ideje koje su van pameti..znam da ga nagazim, i onda se sluzim prostackim jezikom...ili tvrdim nesto sto nisam ja - da bi ga malo mucila :mrgreen: , jer je losh :mrgreen:

Ne znam da poziram na slikama ~~~~

Ne lazem o proslosti... ali ne volim da me ispituju, podelim sta zelim ,s kim zelim ;)

Da, ne volim kada me polupoznati ljudi pitaju o svemu, a ja ne zelim da pricam s njima o tome ^^

Praktikujem 2 vrste odgovora na forumu:ili sam ozbiljna ili se zezam. A to jesam ja ustvari :)
Oni koji me znaju, znaju i kako razmišljam, bez da im naglašavam da je recimo šala u pitanju.
Takođe znaju da umem i spontano da poziram :lol: na fotkama. I uglavnom znaju o meni onako, dovoljno-neko više,neko manje. Nekoliko osoba koje su forumaši.

ako nas posete vanzemaljci, ti predstavljaj covecanstvo
ti si tako ispravan i fantastican

Na forumu uvek pisem ono sta zaista mislim....
Jedino kad je neko provokator, ili vredja okolo, ili ima neke lude,sramotne ideje koje su van pameti..znam da ga nagazim, i onda se sluzim prostackim jezikom...ili tvrdim nesto sto nisam ja - da bi ga malo mucila :mrgreen: , jer je losh :mrgreen:

Ne znam da poziram na slikama ~~~~

Ne lazem o proslosti... ali ne volim da me ispituju, podelim sta zelim ,s kim zelim ;)

Da, ne volim kada me polupoznati ljudi pitaju o svemu, a ja ne zelim da pricam s njima o tome ^^

e mukice :rotf:

ako nas posete vanzemaljci, ti predstavljaj covecanstvo
ti si tako ispravan i fantastican

:lol:

''Od gvožđa je, ali u tom gvožđu kuca
toplo srce. s ruke, kad je uvis diže,
do oblaka tamnih pramen svjetla siže.
Kada hoda, led mu pod petama puca.

I tako nas vodi. Mi ne znamo da l' je
sin sadašnjih dana, lik iz drevne priče;
mi kročimo za njim uvijek čvršće i dalje.
I u nama vjera još snažnije niče.''

i ljubavnoj vezi.......

da krenem otpozadi
teško da ćeš da utičeš...
ovde se oduvek lagalo (barem koliko sam ja ovde na forumu a ranije na chatu krstarice), jer ovo je pozornica a većina su glumci...neki su mamci, a neki su ribice koje treba da se upecaju...ovo je jedan veliki jebarnik i sajber verzija emisije "ko će koga"...stariji je pamte, išla je na 3K...i u redu je to, ali ovo ovde što se laže je čisto preterivanje...zato sam i stavio ovaj potpis dole jer sam još prvih dana boravka ovde primetio laganje na kilo...
što se mene tiče, ne lažem, ali ne iznosim pojedinosti...ako i iznesem onda stavljam između redova, gusto uvijeno...neki provale, većina ne...
nemam razloga da lažem i da pričam ono što nije jer znam da nikome ovde ne cvetaju ruže, barem ne velikoj većini i jer nisam ovde došao s određenim namerama...
što se tiče fotografisanja ne poziram jer mi je to bezveze...svestan sam da nisam fotogeničan baš mnogo, oću reći u realu sam malo lepši :lol: okrenemo mobilni ka sebi i škljoc...
štaznam...jedno vreme mi bilo tolko muka od foliranja da sam teo da odem, al reših da se malo sprdam...i bolje te tako...
saće neko kaže ako se neko folira, ti se foliraš...znaš ono...nepismenost, omalovažavanje sebe...
da, ali ja to plasiram na slightly, softly način tako da bude lako rastumačivo ko želi da rastumačuje...ovo što ja radim je obično izmotavanje, zezanje...bez zadnjih namera...
uostalom reči ostaju, ljudi umeju da čitaju između redova...sve se vidi na kraju...to je to...

Back