milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
da li ste dosad imali ikakvu konkretnu korist od forumaša?Mislim,da li ste bili u prilici da vam neko od njih učini neku uslugu,ili pomogne,nebitno da li ga znate u rl ili ne?
ja sam skoro doživela nešto čudno
imala pre neke 2-3 nedelje ispit i skontam da mi je mnogo poznata devojka koja dežura
i ustanovim da je forumašica s kojom sam se dopisivala baš intenzivno pre par godina
i ladno,jeste ona
i da vam ne tupim ovde o tipu ispita,ali recimo da postoji neki uslovni zadatak koji mora da bude tačan,a ja u njemu imala grešku,a ona mi diskretno kaže kako da je ispravim,i ja položih
mislim da ona mene nije prepoznala,ali svejedno,ja se okoristih
p.s.
Matke,neću ovo videti,ali elaboriraj na temu "Kako mi je Milica promenila život iz korena"
ja sam skoro doživela nešto čudno
imala pre neke 2-3 nedelje ispit i skontam da mi je mnogo poznata devojka koja dežura
i ustanovim da je forumašica s kojom sam se dopisivala baš intenzivno pre par godina
i ladno,jeste ona
i da vam ne tupim ovde o tipu ispita,ali recimo da postoji neki uslovni zadatak koji mora da bude tačan,a ja u njemu imala grešku,a ona mi diskretno kaže kako da je ispravim,i ja položih
mislim da ona mene nije prepoznala,ali svejedno,ja se okoristih

p.s.
Matke,neću ovo videti,ali elaboriraj na temu "Kako mi je Milica promenila život iz korena"
Poslednja izmena: