Iskoristi me

milicaanchy

Veoma poznat
Poruka
14.860
da li ste dosad imali ikakvu konkretnu korist od forumaša?Mislim,da li ste bili u prilici da vam neko od njih učini neku uslugu,ili pomogne,nebitno da li ga znate u rl ili ne?

ja sam skoro doživela nešto čudno
imala pre neke 2-3 nedelje ispit i skontam da mi je mnogo poznata devojka koja dežura
i ustanovim da je forumašica s kojom sam se dopisivala baš intenzivno pre par godina
i ladno,jeste ona
i da vam ne tupim ovde o tipu ispita,ali recimo da postoji neki uslovni zadatak koji mora da bude tačan,a ja u njemu imala grešku,a ona mi diskretno kaže kako da je ispravim,i ja položih

mislim da ona mene nije prepoznala,ali svejedno,ja se okoristih :D
p.s.
Matke,neću ovo videti,ali elaboriraj na temu "Kako mi je Milica promenila život iz korena"

Poslednja izmena:
da li ste dosad imali ikakvu konkretnu korist od forumaša?Mislim,da li ste bili u prilici da vam neko od njih učini neku uslugu,ili pomogne,nebitno da li ga znate u rl ili ne?

ja sam skoro doživela nešto čudno
imala pre neke 2-3 nedelje ispit i skontam da mi je mnogo poznata devojka koja dežura
i ustanovim da je forumašica s kojom sam se dopisivala baš intenzivno pre par godina
i ladno,jeste ona
i da vam ne tupim ovde o tipu ispita,ali recimo da postoji neki uslovni zadatak koji mora da bude tačan,a ja u njemu imala grešku,a ona mi diskretno kaže kako da je ispravim,i ja položih

mislim da ona mene nije prepoznala,ali svejedno,ja se okoristih :D
p.s.
Matke,neću ovo videti,ali elaboriraj na temu "Kako mi je Milica promenila život iz korena"

ne.
nemam koristi ni od ovih živih i sraslih uz mene, kamoli od forumaša.
dobro, možda sam se za par nekih linkova ogrebao što bih i sam našao na kraju na netu. i poneko smejanje i umiranje uz neke provale i diskusije, mada retko.

ps. ako sam razumeo ps. onda jadni i promenjeni i menjačica

Back