Isključivanje iz svakodnevnog haosa, serije i filmovi za opuštanje

Film koji baš služi za lečenje živaca i jedna je savršena laganica za opuštanje je Lajanje na zvezde
Вала јесте. То је филм који бих пустила када се плашим. Нема ни мрвице ничег страшног, црног, суморног...

А сада ми се гледа неки добар филм, ништа тра-ла-ла. Нешто после чега се замислиш, симболика, скривене поруке... или нека болештина која није за свакога.

Вала јесте. То је филм који бих пустила када се плашим. Нема ни мрвице ничег страшног, црног, суморног...

А сада ми се гледа неки добар филм, ништа тра-ла-ла. Нешто после чега се замислиш, симболика, скривене поруке... или нека болештина која није за свакога.
Tarantino...bilo koji film...

Za opuštanje gledam tinejdžerske serije i romantične komedije.
Najbolja tinejdžerska koju sam gledala u poslednje vreme je Sex Education, a od romantičnih komedija Destination Wedding - Vinona Rajder i Kijenu Rivs, sredovečni i nadrndani. To je onaj tip filma kad se mrze pa se na kraju smuvaju, ceo film samo njih dvoje razmenjuju otrovne replike... Nije ništa posebno, valjda mi se svidelo zato što nije romantično.

Za opuštanje gledam tinejdžerske serije i romantične komedije.
Najbolja tinejdžerska koju sam gledala u poslednje vreme je Sex Education, a od romantičnih komedija Destination Wedding - Vinona Rajder i Kijenu Rivs, sredovečni i nadrndani. To je onaj tip filma kad se mrze pa se na kraju smuvaju, ceo film samo njih dvoje razmenjuju otrovne replike... Nije ništa posebno, valjda mi se svidelo zato što nije romantično.
Ја волим Мерил Стрип. И од тих тра- ла- ла су ми се допала два. Један када се смува са бившим мужем и сада он са њом вара жену због које ју је оставио. А други када после пуно година брака пар уђе у колетечину и она једва убеди мужа на брачну терапију.

Taj prvi koji si spomenula (It's Complicated) je sladak, može da se gleda više puta i svaki put je smešno.
Ovaj drugi je OK, ali nisam ga nešto zapamtila... valjda zato što je muž namćorast a to me već uznemirava :lol:
Док сам читала Човек по имену Уве, замислила сам га као тог намћорастог мужа :lol:

Оно што је намењено за опуштање мене углавном изнервира.
Од тих растерећујућих једино Кухињу могу да гледам.
mene kokretno ne iznervira sadrzaj, meni smeta taj epitet - za opustanje- tj. laka zabava u funkciji iskljucivanja kritickog razmisljanja. i to je posebno izrazeno kada su ne filmovi vec serije u pitanju, jer mobilisu armije zombija koji ko narkomani nit disu nit jedu vec ko omadjijani samo klikcu na next episode, ko nojevi zabadajuci glavu sve dublje, il mozda ne dublje nego sve duze na taj nacin pronalazeci beg od realnosti.

Back