Isključivanje iz svakodnevnog haosa, serije i filmovi za opuštanje

Ja sam nedavno odgledala mini seriju Unbelievable. Možeš pogledati recenzije da vidiš sviđa li ti se.
Aferu sam odgledala možda tri-četiri epizode, ali meni je bila prespora.
Meni je psihološki jako zanimljiva iz perspektive doživljaja aktera tj kako dvoje ljudi istu životnu situaciju dožive i vide drugačije do mere da su čak kada rekonstruišu drugačije i obučeni. I naravno iz perspektive kako “oči sebe ne vide”... kada o sebi govorimo nasa verzija je znatno u pegla ona nego verzija onog saučesnika.
Meni odgovara.

Odgledala sam What If, Dirty John i sad gledam o knjizi John Grisham
Dirty John samo odgledala ubrzano na preskoke, ove druge dvije nisam. Odgledala sam i onaj El camino, film o Breaking Bads, ali mi nije nešto.
Nego, na Netflixu mi je bio dobar francuski film Nothing to Hide.
Moram da se ispravim, odgledala sam i What if, sad sam vidjela da je to ona sa Renee Zellweger, samo sam zaboravila da se tako zove.

Dirty John samo odgledala ubrzano na preskoke, ove druge dvije nisam. Odgledala sam i onaj El camino, film o Breaking Bads, ali mi nije nešto.
Nego, na Netflixu mi je bio dobar francuski film Nothing to Hide.
Moram da se ispravim, odgledala sam i What if, sad sam vidjela da je to ona sa Renee Zellweger, samo sam zaboravila da se tako zove.
Da, ona me inace nervira i super joj je legla uloga. To su mi serije pred spavanje boza limunada

Back