Ishrana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стив Џобс је веганац који је умро од рака, .

Stiv Dzob je mesojed koji je dobio rak u dvadesetim koji je uznapredovao u tridesetim, da bi ga zadnjih godine godina zivota mediji ispratili kao vegetarijanca. Profesor Mek Dugal navodi da je mesni rezim i izazvao rak. Dalje, Stiv Dzobs nije bio vegan vec vegetarijanac, a ti koliko si vremena proveo na ovim temama trebao si nauciti razliku izmedju vegetarijanstva, veganizma i frutarijanstva.

Jos vaznije od svega navedenog je dokazana informacija da stiv Dzobs nije bio vegetarijanac jer se na Tibetu hranio lamama.

"Video sam govedje koze sto vise iz molitvenika i upitao lokalnog lamu da li je to u skladu s budistickim nacelima bez ubijanja.
On se nasmesio i rekao vrlo jednostavno: "Jedna smrt hrani mnoge. Visoka je nadmorska visina. Trebamo jesti les i mast za opstanak. "

https://www.bulletproofexec.com/steve-jobs-dr-dean-ornish-and-vegetarian-cancer/

Ne-poznavalac stvari koji dokazuje kako neko ko ima metastazu rak, postane vegan i onda umre, a izvlaci zakljucak da veganizam izaziva rak. Tu doktorsku disertaciju je odbranio na prestiznom svetskom univerzitetu u Zablju.
Inace on ili ona je poznat-a, naucna radnica koja je ''dokazala', da ne postoji NON GMO SOYA ( posto u njenom selu niko nije cuo za to, a posto je njeno selo centar sveta , onda je i logican takav zakljucak ).

evo skupljaju se veganca-'ovanca na gomilu..veganisticka sekta se ponosi ovako inteligentnim clanovima koji promovisu njihove redove..mama vegan ce lisiti svoju bebu njenog mleka jer to mleko nije iz biljaka i tog momenta ona direktno ugrozava zivot svoje bebe jer nemarnost kao roditelja bebu skupo kosta..posle toga kao zamenu bebi daje mleko u prahu od soje ili badema sto bebi nagriza zeludac koji nije stekao imunitet niti snagu da moze variti sve to..sa takvom bolesnom ideologijom bracni par vegana su usmrtili svoju bebu i osudjeni su na zatvorske kazne..pitam se koja ce im biti hrana u zatvoru..

kad ste tako pametni,zasto unistavate biljke i drvece za spremanje hrane???zar biljke i drvece nisu ziva bica?????kakva je to ideologija u vasoj sekti da zivotinje cuvate a biljke koje se takodje same razvijaju i zive su unistavate..?????kad ste takvi ljubitelji zivotinja,zasto ne ubedite lava ili leoparda ili tigra da je pogresno loviti i ubijati druge zivotinje..???nacicete 100000000 razloga zasto to ne treba uraditi..zasto biljke treba jesti posle ubijanja iste bez obzira sto su i biljke ziva stvorenja..

Ne-poznavalac stvari koji dokazuje kako neko ko ima metastazu rak, postane vegan i onda umre, a izvlaci zakljucak da veganizam izaziva rak. Tu doktorsku disertaciju je odbranio na prestiznom svetskom univerzitetu u Zablju.
Inace on ili ona je poznat-a, naucna radnica koja je ''dokazala', da ne postoji NON GMO SOYA ( posto u njenom selu niko nije cuo za to, a posto je njeno selo centar sveta , onda je i logican takav zakljucak ).

Procitao sam danas da opet pominje soju kao nesto jako lose a vezano za vegane.
Da zna kao sto ne zna da mesojedi unose enormno vece kolicine soje od vegana, stavio bi prst na celo i zacutao jer samo su pljeskavice 30% soje. Ali, on poznaje stvari.

Stiv Dzobsa pominje kao antitezu ispravnosti veganstva, a Stiv Dzobs dobio rak u dvadesetim dok je bio mesojed. Rak koji je mestazirao u tridesetim kada je isto bio mesojed.

I optuzio vegane za to (ovo je najjace) jer su mediji pisali za zadnje mu godine da je vegetarijanac, a covek jeo zivotinje na Tibetu.

Kamael, Nikita vi stvarno imate neki problem jbt?

Ja rekoh lokalni ste trolovi pa malo zezate Dejana i Poznavaoca, ali ne, vi i dalje non stop saljete i saljete nove materijale, kao da vas neko placa za to da radite, prosto da ne veruje covek da imate toliko energije i volje da radite to "tek onako".

Sta se sa vama desava, je l ste vi Sladjana Velkov, Miroljub Petrovic ili neki drugi poznati sarlatan mozda ?

Da ne poveruje covek, mene samo zanima sada sta vi mislite da radite konkretno i sta mislite da postizete ?

druze oni su otisli u stranputicu skroz..stalno me ispituju kakva mi je erekcija i uriniranje..opcinjeni su sa tim..kamael kaci slike penisa i njegov presek,ovaj vegancic iz ukrajine sto je prebego zbog rusa takodje stalno pita dal imam dobru erekciju..jel moguce da mozak toliko oboli i da zbog manjka ko zna cega u organizmu promene i svoju seksualnu orijentaciju???ta veganisticka sekta izgleda da deluje u tom pravcu,namamljuju ljude navodno zdrava ishrana pa im isperu mozak i preobrate u geyeve..cak su par puta komentarisali i to tako socno o analnom debelom crevu..

Neka svako jede ko sta hoce, ali ovo sto oni rade nije zdravo. Oni ce poludeti ako svi ne postanu vegani. To nije normalno kod zdravog coveka. Zdrav covek ne ide okolo i ne nagovara agresivno druge ljude da jedu meso, ili pavlaku, ili ananas ili da konzumiraju koprive, ili neke cajeve, ili bilo sta.

Maltene je i nebitan predmet propagande, koliko same psihicke reakcije tih koji nesto promovisu. Da li ne shvataju da imaju problema, nesto slicno OKP-u da stalno nesto sharuju, pisu, ubedjuju, i jedino se tada smire, ovako ne mogu dugo da izdrze.

Kao jehovini svedoci sto su anxiozni i "lek" im je da samo o tome pricaju, time da se bave i da smaraju i agresivno ubedjuju ljude u to da i oni rade tako.

A ovi jos prate ljude idu im iza ledja i dobacuju - jedes lesine u tom mleku ima gnoja.....Ama, pustite ljude da zive.

Kad ne bi postojao represivni sistem vegani bi zubima zaklali sve ostale koji nisu vegani. Neki su to i radili bukvalno, a neki mi i priznaju kako bi ubijali ljude da nema policije, jer se bore za zivotinje bla bla bla.

Uglavnom, jedna veeelika bolestina. Nego steta sto sami sebe unistavaju - 85% njih ne moze da izdrzi to sto jeste, pa zato i pucaju psihicki - vec napravili budale od sebe ispred prijatelja, trubili o tome 24h dnevno a onda pljunu samio sebe u lice, jedu meso krisom nocu i kriju a ovamo javno pricaju da su i dalje vegani i to im opasno raznese psihu, lazu sami sebe da su vegani.

Jer iskreno, izuzetno je tesko biti vegan. Jedno je hteti nesto iz idealistickih razloga a drugo je to izdrzati fizioloski.

A što Srbi postaju toliko agresivni kada im se kaže da nije zdravo toliko žderati meso?

Koliko toliko? Nemoj sada kvazi argumentima provlaciti logicke greske.

Nista nije zdravo u prevelikoj kolicini - popij vodu u odr. kolicini i nece ti biti dobro, a uzmi jos malo vise i umreces. Tako i za sve ostalo.

I vitamini i posebno minerali nisu za igranje i mogu biti nezdravi posle odredjene kolicine.

Tako i ovo. Niko to i ne tvrdi. Ono sto mi ovde neki naglasavamo je borba protiv ideje da se UOPSTE NE JEDE bilo sta sto je izvan vegan religijskog jelovnika.

I ne prebacuj ovu problematiku kroz nacionalisticke vode, nema to veze sa Srbima, niti sa bilo kojom nacijom, sta vise, ovo su Srbi culi od drugih a ne oni izmislili i radili, videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu i sad misle da su otkrili toplu vodu. A da nije istocnjackih gnostickih kultova i sekti ne bi ni znali za veganstvo, bretarijanstvo, sangejzing i ostale new age gluposti.

Znaci ne radi se o tome "toliko" nego o ishrani uopste. Da se oni pitaju odsekli bi glavu i coveku koji jednom u 5 godina pojede 30 gr pileceg mesa, ili popije 1 casu jogurta 1 mesecno, a to nije sigurno nista lose, ali za njih je LOSE, jer KALJA RELIGIJU. Nije tu bitan njima kvantitet nego KVALITET. Mislis njih briga za zdravlje ljudi? Zabole ih. Njima je u cilju da ti ispere mozak i da RADIS ONO STO ONI ZELE DA RADIS, DA RAZMISLJAS KAKO ONI RAZMISLJAJU. DA NE SMES DA RADIS STO ONI NE ZELE.

Kamael, Nikita vi stvarno imate neki problem jbt?

Ja rekoh lokalni ste trolovi pa malo zezate Dejana i Poznavaoca, ali ne, vi i dalje non stop saljete i saljete nove materijale, kao da vas neko placa za to da radite, prosto da ne veruje covek da imate toliko energije i volje da radite to "tek onako".
?

Sve sto pisemo ima naucnu potvrdu i u skladu je sa temom. To sto pitas pitaj sebe - sta ti radis ovde navodeci suprotno, a nemas naucna utemeljenja svojih tvrdnji. To je malo vise za razmisljanje, jer da ne trolujete mi ne bi ni morali potkrepljivati nase. Potvrda naukom naravno, mi nismo ulicari da psujemo kao kojekude i ne bavimo se tudjim zadnjicama (nismo zivotinje).

pusti te price nista nije zdravo u velikim kolicinama.... kao ako te odalamim jednom cekicem po glavi najjace sto mogu onda je to nezdravo ali ako te svaki dan lupam pomalo onda je to zdravo.....nesto je ili zdravo ili nije zdravo:deda:

Sve sto pisemo ima naucnu potvrdu i u skladu je sa temom. To sto pitas pitaj sebe - sta ti radis ovde navodeci suprotno, a nemas naucna utemeljenja svojih tvrdnji. To je malo vise za razmisljanje, jer da ne trolujete mi ne bi ni morali potkrepljivati nase. Potvrda naukom naravno, mi nismo ulicari da psujemo kao kojekude i ne bavimo se tudjim zadnjicama (nismo zivotinje).

Pa na svaki moj 1 post ti napises 20. Kada te nema to je obicno zato sto si se posvadjao sa dejanom pa obojicu banuju.

Koja crna potvrda naukom bre. Da bi neko znao koje su naucne cinjenice mora da ima saznanje, kako ces razlikovati onda nauku od pseudonauke? U tome i jeste problem, svaki covek koji nije upoznat duboko sa odredjenom temom misli za sarlatana da je to nauka a ne pseudonauka i veruje mu na osnovu zablude a ne zato sto zna da je to tako.

I jos nesto - kazes niste ulicari a redovno ljudima preko ramena dobacujete - jedete lesine, ima gnoja u tom mleku sto pijes - Mesozder ubio mesozdera - a ne pise tako nego ubio covek coveka, a kakve gace nosi ne zanima nas jer nisu gace krive nego drugi faktori.

Kada se dicite naukom, zasto koristite sve one bolesne tripove da zgrazavate ljude, plasite, zagorcavate im zivot i gurate im grizu savesti ?

Znas onaj vic - Kako da prepoznas da je neko raw vegan? - Ne brini se, on ce ti sam to j.... nabijati na nos svaki bogovetni dan.

pusti te price nista nije zdravo u velikim kolicinama.... kao ako te odalamim jednom cekicem po glavi najjace sto mogu onda je to nezdravo ali ako te svaki dan lupam pomalo onda je to zdravo.....nesto je ili zdravo ili nije zdravo:deda:

Totalno netacna konstatacija i losa analogija. Pusti te anegote.

Uzmi sama sada nesto sto je za tebe "zdravo" i pojedi 15 kilograma toga, pa ces videti koliko je zdravo.

I vidim ide ti farmakologija, "nije bitna kolicina".

Nisi ni svesna koliko si glupu i netacnu konstataciju izgovorila. Ali ovo nisu samo price - em je to tacno, em je netacna i vasa hipoteza da da bi covek bio zdrav mora da bude religijski vegan, ili jos gore raw vegan.

Da li shvatas da to propagiraju najveci sarlatani u svakoj zemlji.

cuti klonirani samo 7 meseci si bez mesa izdrzao stidi se

stidim se,propadam u zemlju..:rumenko:
ama djevojčice,nije stvar uopšte u tome,da sam htio moga sam vječno da živim bez mesa,i to bez ikakvih problema jer sam jeo ribu...
meni to uopšte nije predstavljalo problem(o.k ponekad su mi padala jagnjeća rebarca na um i tako to..),to je sve što sam imao od kriza...
to sam eksperimentisao zbog jednog manjeg zdravstvenog problemića,i kad sam shvatio da ne daje nikakve rezultate batalio sam..
ona analogija sa čekićem ti ne stoji,ali ti kako hoćeš..

preporuceni nedeljni unos mesa je 300g pa ti vidi koliko je zdravo.... za voce i povrce nema ogranicenja... zasto bi neko jeo 15kg bilo cega

- - - - - - - - - -

stidim se,propadam u zemlju..:rumenko:
ama djevojčice,nije stvar uopšte u tome,da sam htio moga sam vječno da živim bez mesa,i to bez ikakvih problema jer sam jeo ribu...
meni to uopšte nije predstavljalo problem(o.k ponekad su mi padala jagnjeća rebarca na um i tako to..),to je sve što sam imao od kriza...
to sam eksperimentisao zbog jednog manjeg zdravstvenog problemića,i kad sam shvatio da ne daje nikakve rezultate batalio sam..
ona analogija sa čekićem ti ne stoji,ali ti kako hoćeš..

organizam ljudi koji dugo ne jedu meso prestaje da luci enzime za njegovo varenje tako da im se ono i ne jede... kad ga ponovo probaju bude im muka i treba im vremena da se opet naviknu... najzdravija hrana je ona koja je ziva, znaci bez termicke ili industrijske obrade a meso u takvu hranu ne spada....organizam moze dugo da trpi zloupotrebu i da se prilagodjava ali sve ima granice...daj nekom starcu kilo mesa da pojede i mrtav je

pa ja ionako nemam para da žderem kilo svaki dan sve i kad bi htio..:sanke:
ali zato ribu mogu da priuštim,skoro svaki dan...šta kažu ta tvoja istraživanja,ha?
a volim inače sve vrste ribe,samo one full obrijane me ne privlače..z:cry:

- - - - - - - - - -

preporuceni nedeljni unos mesa je 300g pa ti vidi koliko je zdravo.... za voce i povrce nema ogranicenja... zasto bi neko jeo 15kg bilo cega

- - - - - - - - - -

organizam ljudi koji dugo ne jedu meso prestaje da luci enzime za njegovo varenje tako da im se ono i ne jede... kad ga ponovo probaju bude im muka i treba im vremena da se opet naviknu... najzdravija hrana je ona koja je ziva, znaci bez termicke ili industrijske obrade a meso u takvu hranu ne spada....organizam moze dugo da trpi zloupotrebu i da se prilagodjava ali sve ima granice...daj nekom starcu kilo mesa da pojede i mrtav je

ma šta veliš limice
kad sam ga proba opet nakon 7 ili možda 8 mjeseci(ne sjećam se više tačno),mogu ti reći tako lijepo sam ga svario
stolica mi je bila normalna,i nikad nemam problema sa mesom,dok mi se od više vrsta povrća nadima stomak,boli,i stolica nije kako treba da bude..
ovo sad pričam najozbiljnije..

Poslednja izmena:
za ribe vazi pravilo da sto je krupnija to je vise njeno mesto u lancu ishrane pa je i vise kontaminirana zivom i dioksinom posto svi oni zagadjuju dno okeana...najbolje su sitne ribe - incuni, skusa i sardele u sta spada i sardina u konzervi ali ako je u maslinovom ulju...i losos je prihvatljiv ako nije gmo

...sad videh - zato sam ti i rekla kratak je to period bez mesa

- - - - - - - - - -

sta ti lupas veganisticka devojcice sa cvetom u kosi???i ti si pocela sa takvim zarom kao ovi razuzdani vegancici-'ovancici iz veganisticke sekte u cijoj su bili i oni veganski monstrumi od roditelja kod kojih je beba umrla jer su joj davali mleko od soje[da pripovedas koja je hrana najzdravija,kako cemo svi umreti zbog jela mesa??aloo idi bre uzmi knjigu u sake i uci,zavrsi skolu koju si upisala,nemoj ici sve dublje i dublje u ponor kao i ovi 'ovancici..ostavi se gluposti..procitala 4 teme o vegetarijanstvu i veganstvu i odmah ona nasla da pripoveda sta je zdravo i kako umiru uskoro oni koji jedu meso..o boze mili koliko vas je samo..!!!

- - - - - - - - - -

preporuceni nedeljni unos mesa je 300g pa ti vidi koliko je zdravo..

sta lupas bre???koji ti je ovo veganski idol sa foruma rekao a njemu neki veganski kralj sa youtube???samo lupetate kao otvoreni prozori..daj mi studiju otome gde pise da je preporucena doza 300gr nedeljno..ali da bude neutralna a ne nekog veganistickog doktora i tih njihovih sledbenika..ti nasla da savetujes o zdravoj ishrani..uhh

za ribe vazi pravilo da sto je krupnija to je vise njeno mesto u lancu ishrane pa je i vise kontaminirana zivom i dioksinom posto svi oni zagadjuju dno okeana...najbolje su sitne ribe - incuni, skusa i sardele u sta spada i sardina u konzervi ali ako je u maslinovom ulju...i losos je prihvatljiv ako nije gmo

...sad videh - zato sam ti i rekla kratak je to period bez mesa

šta znam,ja više preferiram sitnije ribe,ali sad stvarno mislim na pravu ribu :lol:
mada,volim i losos i tunu..
kakav je to sad gmo losos?jel to sa nekog sajta što ga kamael posjećuje ili?
muka mi je više da se uživljavam u to koliko žive ima u ribi,i da razmišljam...poludi čoek od toga...

napravili nekog frankenstajna od lososa ukrstili ga ko zna sa cim kazu samo 2X godisnje sme da se jedez samo im je sa lososom to uspelo:cry:

dejane ako neces zbog svog zdravlja da se odreknes mesa mogao bi zbog zdravlja pilica kakav si ti to covek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back