Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
bravo klonirani,eto ti iz iskustva govoris otvoreno da su sve ovo price za naivne bake i deke koji imaju 80+...na zalost,ove spodobe moraju da kake o ovome jer se to od njih zahteva,oni su u veganistickom pokretu,takoreci sekti..to je u danasnjem "modernom" drustvu jedna pomodarska sekta kojase bavi "zdravom" ishranom..a kukala majka svakom ko se upetlja u tu sektu,posle 8-9 meseci pocinje anoreksija..roditelji vegani se nece odluciti da daju svojpj bebi mleko u prahu ako majka nema mleka,oni ce joj dati bademovo i sojino mleko,pa se desava to sto se desava,da kod takvih monstruma deca umiru..ispastace sva ova stvorenja koja su krivo zadojena jednog lepog dana..toliko su hrabri da nasrcu iskljucivo preko raznih foruma,ja licno nisam upoznao ni jednog veganca-'ovanca,a zamisli kad bi neko poceo da me spopada zasto jedem meso,zasto nosim koznu jaknu,zasto jedem med,to bi mu bila poslednja sala sa osmehom na licu...![]()
e yeba ga ti sad,čini mi se da me na razumješ najbolje..nisam ja iz nekog hira batalio meso,mlijeko,eksperimentisao sa ishranom..
glavni razlog je jedan zdravstveni problemčić,za koji kažu da je neizlječiv...e kad čuješ to,onda kreneš sa raznim eksperimentisanjem,hvatanjem za slamku(u ovom slučaju to je bila veganska ishrana)
dakle,nisam baš mnogo naivan tip,ako me kapiraš...a takvih ljudi ima mnogo iako nemaju 80+ godina..
sve u svemu,pokušao,vidio i zaključio da su spike o veganskoj ishrani bullshit koji nema nikakvo utemeljenje u praksi..
što se mene tiče idemo dalje u istraživanje,ali ne u pravcu ishrane...