Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
porazen. Sramoto.
Do malopre smo pricali o adrenalinu
Nikakve korelacije nema izmedju udesa klinaca i toga sto nisu vegani
Јел Камајло дао линк из кога би сазнали колико тона наведених намирница треба појести за поменуту грамажу сумпора?Ti se skolujes za akademskog gradjanina, ne prilici takvo ponasanje. Zdrav razum ne moze prihvatiti izjednacavanje posledica jednog tipa ishrane i drugog, a samo jer sadrze isti nemetal. Previdjas, namerno ili nenerno: KOLICINU SUMPORA, izazivaca neprijatnog mirisa u mesnim preradjevinama naspram namirnica biljnog porekla. Vi svaki dan jedete meso, kolega se hvali da unosi u sebe po ceo kilogram mesa, a prokelj ili luk u kojem ga ima mnogo mnogo manje u odnosu na leseve, mi ne unosimo svaki dan.
Kolicina sumpora, bilje:
luk: 20 gr
kupus: 50 gr
karfiol: 50 gr
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Mi ne jedemo karfiol svaki dan, vi jedete meso svaki dan, kolicinski unos sumpora je cetiri puta veci od kolicine sumpora koji unosimo mi. Uostalom, ovo kaze nauka:
"Naucnici iz Ceske su 2006. godine istrazivali i proucavali uzorke znojenja vegetarijanaca i muskaraca, koji su jeli crveno meso. Potom su pitali grupu zena da identifikuju najgrozniji miris. Ispostavilo se da miris tela vegetarijanaca je mnogo prijatniji od tela „mesozdera“.
Najbolje bi bilo kada biste mogli da iz ishrane u potpunosti izbacite crveno meso".
Јел Камајло дао линк из кога би сазнали колико тона наведених намирница треба појести за поменуту грамажу сумпора?
Али дуг је живот!Imas jednu sansu da pogadjas da li je dao link![]()

Па пази ми ћемо имати угодну позицију између тога да нам да линкове или да сазнамо да је предао меч.Pa zavisi kako se hranis![]()
Kamaele, i ovako cink-deficijentni te unistavamo, bolje je po tebe da ne uzimamo cink![]()
Unisavas sebe nepravilnom ishranom.
A do sada, stotine hiljada godina sto su se nasi preci hranili kao svastojedi, oni su se unistavali znaci a ?
Јел Камајло дао линкове колико тона овог поврћа треба појести да би добацили грамажу сумпора коју спомиње у посту?Ti se skolujes za akademskog gradjanina, ne prilici takvo ponasanje. Zdrav razum ne moze prihvatiti izjednacavanje posledica jednog tipa ishrane i drugog, a samo jer sadrze isti nemetal. Previdjas, namerno ili nenerno: KOLICINU SUMPORA, izazivaca neprijatnog mirisa u mesnim preradjevinama naspram namirnica biljnog porekla. Vi svaki dan jedete meso, kolega se hvali da unosi u sebe po ceo kilogram mesa, a prokelj ili luk u kojem ga ima mnogo mnogo manje u odnosu na leseve, mi ne unosimo svaki dan.
Kolicina sumpora, bilje:
luk: 20 gr
kupus: 50 gr
karfiol: 50 gr
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Mi ne jedemo karfiol svaki dan, vi jedete meso svaki dan, kolicinski unos sumpora je cetiri puta veci od kolicine sumpora koji unosimo mi. Uostalom, ovo kaze nauka:
"Naucnici iz Ceske su 2006. godine istrazivali i proucavali uzorke znojenja vegetarijanaca i muskaraca, koji su jeli crveno meso. Potom su pitali grupu zena da identifikuju najgrozniji miris. Ispostavilo se da miris tela vegetarijanaca je mnogo prijatniji od tela „mesozdera“.
Najbolje bi bilo kada biste mogli da iz ishrane u potpunosti izbacite crveno meso".
i ono sto se apsorbuje mora najpre proci kroz jetru, gde bi se velikim delom izmetabolisalo (znam da ti je sve ovo novost. ali dobro, ti kao med. sestra ne moras da znas ove stvari)
Hehe, najjaci, dize svoju tezinu od 50 kila.....Prvo nauci sta je to pojam snage. Nisam ih vidjao nesto u powerlifting i strongmen takmicenjima.
prvo pricas kako je nama svastojedima testosteron mali zbog mesa, a vama veganima veliki, a onda kazes kako su svastojedi agresivni jer imaju povecani testosteron i adrenalin.
Adrenalin tera na brzu voznju u koju ginu i vozaci i neduzni ucesnici u saobracaju.
An adrenaline junkie is somebody who appears to be addicted to endogenous epinephrine. The "high" is caused by self-inducing a fight-or-flight response by intentionally engaging in stressful or risky behavior, which causes a release of epinephrine by the adrenal gland. Adrenaline junkies appear to favor stressful activities for the release of epinephrine as a stress response.