Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Какве везе има што су се неки исекли српом???Link je dat sinoc. Brzo zaboravljas, fali ti fosfora.
Јел имаш линк који указује да су вегани добрице као што тврдиш и да не чине кривична дела?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве везе има што су се неки исекли српом???Link je dat sinoc. Brzo zaboravljas, fali ti fosfora.
Какве везе има што су се неки исекли српом???
Јел имаш линк који указује да су вегани добрице као што тврдиш и да не чине кривична дела?
Неписмено и у потпуној контрадикцији веганизма..Doktor nutricionista Jagoda Jorga govori koja je najzdravija ishrana, naravno da meso nije ni spomenula, jer se zna da meso nije zdravo. Dr.Jagoda Jorga je strucnjak za hranu, i njena izlaganja se prenise na sve medije u Srbiji.
Polako ali Sigurno Srbija prestaje da odbacuje lose navike i da je jede namirnice zivotinjskog porekla.

Биљна млека у домаћој радиности се после неколико сати сталоже на доњи мутни део и горњи део у флаши који је углавном вода.Decak, nisi cuo za biljna mleka? Okreni India K'Raja, pitaj prodaju li mleko od badema 519-601-7252
Сам Бог зна шта стављају у та индустријска биљна млека која пијете
Doktor nutricionista Jagoda Jorga govori koja je najzdravija ishrana, naravno da meso nije ni spomenula, jer se zna da meso nije zdravo. Dr.Jagoda Jorga je strucnjak za hranu, i njena izlaganja se prenise na sve medije u Srbiji.
Polako ali Sigurno Srbija prestaje da odbacuje lose navike i da je jede namirnice zivotinjskog porekla.
Ко може потврдити шта ти посећујеш?Ko mi? Ja nisam Hira Mantek i ne posecujem India K'Raja. Juce sam popio orahovo mleko, pravim ga opet za par dana.
Biljno mleko u India K'Raja je kvalitetnije od pasterizovanog kravljeg. Nema aflatoksin.
![]()
GLJIVA AFLATOKSIN KRAVLJEG MLEKA
Nego, sta bi sa blamazom tvog tvog drugara od malopre, nemas komentar? Neki degen slikao Manteka kako u INDIA kafeu pije mleko i pijenje mleka povezao sa zivotinjskim, a ne zna da je krava u Indiji sveta zivotinja. Ahaha.
Bas ta profesorka Jorga je na predavanju kom sam prisustvovao pre manje od mesec dana rekla ovo: "Zapamtite, biljna hrana nikada ne moze potpuno adekvatno da zameni meso kao izvor aminokiselina."