Ishrana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takvo pisanje nije odlika umno normalnih.

Ima i krmaka ali ih uvozite iz Argentine i sa Malte.
Јест, умно нормално је лагати да се увози шећерна трска с других континената у Војводину и за шећеране које су саграђене за прераду шећерне репе, а не шећерне трске.:hahaha:
Што си лагао да си поставио пост и да је превожена шећерна трска, кад је превожена шећерна репа.
Стално лажеш на темама што је тежак психолошки поремећај.

lazovcino odgovori mi gde sam pisao da jedem pastete??zasto ti je mozak toliko stagnirao da lazes na sva usta??

Odgovoricu ti ali prvo da resimo tvoje izbegavanje odgovora o jajima. Aludirao si na lavove i lovinu, pa da resimo konacno, ko je lav a ko lovina. Ti si lav?

Lave, poznat ti je naziv misica iz kojeg ispadaju jaja?

3494592_orig.gif

Не наседајте.
Камајло кад буде ухваћен у лажи покушава спамом о којечему да се извуче.
Инсистирајте да одговори зашто лаже.

Jos jedan dokaz da je covek po konstituciji biljojed

Naučnici su pokušali da podignu nivo holesterola kod mesojeda hraneći ih svinjskom mašću, ali im to nije uspelo,
jer mesojedi eliminišu višak holesterola iz tela. Ali kod ljudi, koji imaju sistem za varenje predviđen za biljnu ishranu, holesterol se taloži u arterijama.

Takođe, biljojedi se znoje preko kože i to je karakteristika čoveka, a mesojedi preko jezika. Čovek je nedvosmisleno stvoren kao biljojed. Medicina i ozbiljna prirodna nauka to uzvikuju.

Naučnici su pokušali da podignu nivo holesterola kod mesojeda hraneći ih svinjskom mašću, ali im to nije uspelo,
jer mesojedi eliminišu višak holesterola iz tela. Ali kod ljudi, koji imaju sistem za varenje predviđen za biljnu ishranu, holesterol se taloži u arterijama.

Takođe, biljojedi se znoje preko kože i to je karakteristika čoveka, a mesojedi preko jezika. Čovek je nedvosmisleno stvoren kao biljojed. Medicina i ozbiljna prirodna nauka to uzvikuju.

Ne uzvikuje to medicina niti nauka. Uzvikuju vegani i neki ideolozi koji imaju neku korist da pretvaraju ljude u vegane. To sve sto navodis je debankovano jedno milion puta. Znaci sve sto kazes to je vec neko rekao jedno 340 puta, i neko je 340 puta debankovao. I i dalje se tako javljaju ljudi kao ti i sve iste kvazi argumente potezu i misle da ce nekoga nesto ubediti i prevariti.

Ziveli smo bre milionima godina, tada nije bilo istocnjacke ideologije i kultova, religija i slicno da se prica sta i kako jesti. Nego smo jeli SVE. Covek nije biljojed nego svastojed. Ako je biljojed kako to da je jeo meso sve dok nije uplatio internet i poceo da gugla teorije zavere, i istocnjacki new age bullshit i rekao - Wow ovo je cool, pao sam, bicu i ja vegan i fanaticno cu propagirati svoju religiju kvazi dokazima.

Btw evo jedan linkic NAUCNI za tebe :

"Vegetarijanci skloniji rakovima, alergijama i mentalnim poremecajima".

http://www.science20.com/news_artic..._allergies_and_mental_health_disorders-133332

fbd.jpg

nisi procitao pazljivo u vezi eksperimenta koji te je toliko uzbudio da neces moci spavati.- Pise da postoje ogranicenja u studiji.

Pored toga kada udjes na link pokazuje da je situacija obrnuta, prenosim:

Siromašan unos mesa je pokazao da je u vezi s nižim stopama smrtnosti i visokom očekivanom životnom [17] , a dijeta koja omogućava male količine crvenog mesa, ribe i mliječnih proizvoda čini se da je povezana sa smanjenim rizikom od koronarne bolesti srca kao Dijabetes tipa 2. Ne samo da je unos određenih hranjivih tvari, kao što su crveno meso, povezana s povećanim rizikom zdravlja vec i visok unos kalorija takođe igra ključnu ulogu

- - - - - - - - - -

Upotrebi svoju glavu covece. Rak su ljudi izlecili presnom hranom, jos nije zabelen slucaj izlecenja jetrenom pastetom.

Poslednja izmena od moderatora:

Дај бре не лупетај, нико се не зноји преко језика.
Ти везе немаш са животињама.
Пси рецимо излажу језик ваздуху јер је прокрвљен па тако утичу на смањење температуре крви и регулишу температуру тела, а не због зноја.
Језик нема ни једну знојну жљезду.
Исто тако овце, говеда, козе.. које су 100% биљоједи се не зноје јер немају знојних жљезда у кожи.
Само се коњи и животиње из рода коња(магарци, зебре, окапији...) зноје.
Ти си толики дудук и незналица да то није виђено на форуму и уопште не чуди што те шутирају ко идиота.
Чак си одвалио будалаштину да по Војводини шлеперима развозе шећерну трску с других континената у шећеране за добијање шећера усред сезоне вађења шећерне репе!!!
:cepanje:
:tambalamba:

Zato sto Kamael zeli da siri svoju religiju i da iznosi netacne cinjenice. Negira milione godina evolucije u kojima smo jeli sve, pa smo danas zato i svastojedi a nikakvi biljojedi. On neka radi sta god hoce, ali ne moze da prica neistine i da ubedjuje ljude da je to tacno kada nije. Jos jedan vegan u nizu koji kao jehovin svedok ponavlja sve sto svaki vegan ume da isprica i da iznese kao "argument". Vec sad znam sta sve moze da kaze, sta je rekao, i sta jos ima da kaze o veganstvu. Ponavlja kao papagaj te njihove kvazi-argumente koji nemaju veze sa mozgom.

Cak je zapadao i u sopstvene kontradickije ovde kada se dovoljno ne pazi - Cas pricao da vegani imaju veci testosteron, cas da imaju mesozderi, pa su zato agresivni....A kada se prica koji su bolji i muzevniji muskarci onda napominje da su to vegani - jer imaju veci testosteron haha. A kada se prica ko vrsi vece fizicko nasilje onda su to - svasdtojedi - jer im od mesa visok testosteron.

Ne treba zatvarati teme, nego religijske fanatike.

- - - - - - - - - -

Hahahahhahah znojenje preko jezika....Jao da sam dobio samo 1 dinar svaki put kada sam cuo tu glupost.....Da, da, to su ti njihovi "argumenti", koji su istovetni onima da je zemlja ravna ploca, samo to masoni kriju od nas i ubedjuju nas da je loptasta.

Jesam,to je zbog toga sto jedem meso... :)
ps.nastavi sa temom da ne bih bila prinudjena da brisem postove... Hvala...

Necu da nastavim jer sam rekao Nini da sam na ovu tematiku za sad stavio tacku. Nisi se prolepsala od mesa nego od neceg drugog. Meso je teska hrana, usporava i stvara bore.

Ko kleci jasno je. Cepas kilo lesine na dan koja obiluje holesterolom i zakrcuje cevovod, odatle i tvoje intersovanje za vijagra/kamagru. Da znas da nisi predator vec da je tvoja hrana kukuruz sarenac a ne zuti koji je stocni, ne bi surovao sa latentnim pedercicima koji prate gejeve na ljisu vec bi imao devojku. Rosavi.

30pcs-lot-vegetable-seeds-font-b-black-b-font-waxy-font-b-corn-b-font-seeds.jpg

Sve ove godine jeo si sorte kukuruza programiranog za stoku, a najoptimalniji kukuruz. za covekovu ishranu ne samo da nisi jeo nego nisi ni cuo. Sa druge strane gledas televizorsku kutiju svaki dan i dizes metalne sipke u teretani.

Ako, svaka ptica svome jatu leti.

Svidja mi se tema i rado bih da je pratim. Vidim da je dosta ljudi kao na drugim temama uvjek zavrsi sa vredjanjem i ruznim rijecima. Ja bih samo da dodam nesto u vezi pocetnom postavljenog pitanja.
Bila sam vegan dugo godina. Sada sam skoro pa vegan ali ne potpuni. Nekada jedem parmezan i jaja (kada idem kuci na selo). Super se osjecam i ovakva hrana bas prija mom organizmu. Imam 30 godina a svi mi kazu da izgledam kao da imam 22. Mislim da nema apsolutne istine, tj da ne mozemo sa sigurnoscu reci da je ova ili ona ishrana najbolja. U svakom slucaju mislim da ima vise ljudi sto umiru ili obolevaju u onoj skupini koja jede meso nego u onoj koja su vegani. Ja obozavam da kuham za sve i svakoga i nikada nikom nisam nametala svoj nacin ishrane. Mislim da je generalno Veganski nacin ishrane bolji za zdravlje i humaniji. Sa druge strane takodje se moze biti i nezdrav vegan ako svoju ishranu bazirate na ulju, brasnu, seceru ili ako sa druge strane imate smanjen ili nedovoljan unos kalorija.

Mjesec dana vetj mozgam da predjem na vegan ishranu , kopam po netu i stvarno ima dosta recepata sto slano To i slatko. Mesa skoro pa i ne jedem isto tako ni suvomesnato , ali volim da jedem sireve narochito ujutro za dorucak ...sad kontam da moram da doruchkujem drugachije a isto tako me odbija Soja ....soju ne volim a najgore je shto se poreklo soje retko zna i cesto mozhe biti genetski manipulisana .

Unjesto sojino mleko koristit tju bademovo .

Porodici sam vetj saopshtila da tje 3 dana u sedmici i oni da jedu vegansku ishranu

Mene sad zanima da li je nashe tijelo koncepcirano da mozhe da funkcionishe samo veganskom ishranom ? Da li treba da se koriste neke dodatne Vitamine i slichno ? Shta doruchkuju veganci ? I dali ima ovde veganaca ?

Ko kleci jasno je. Cepas kilo lesine na dan koja obiluje holesterolom i zakrcuje cevovod, odatle i tvoje intersovanje za vijagra/kamagru. Da znas da nisi predator vec da je tvoja hrana kukuruz sarenac a ne zuti koji je stocni, ne bi surovao sa latentnim pedercicima koji prate gejeve na ljisu vec bi imao devojku. Rosavi.

30pcs-lot-vegetable-seeds-font-b-black-b-font-waxy-font-b-corn-b-font-seeds.jpg
Клип кукуруза ове величине, попуњености зрнима и величине зрна је плод дуготрајне хибридизације и нема везе с неким тзв ,,природним и за људску исхрану подобним кукурузом".
У гробницама Маја нађени су мали жути клипови кукуруза, а црни кукуруз је производ мутације као и нпр кукуруз шећерац који је први пут регистрован на имању неког фармера из Масачусеца у првој половини 19. века.

to si u pravu,raznim ukrstanjima i hemijskim procesima nastao je taj crni kukuruz..medjutim nije on postavio taj klip zbog toga vec zbog gabarita..ne znam dal si znao da je poceo da se vidja sa djokotom??kamael je sad strastveni zagovornik gey lobija...verujem da posle susreta sa djolom nosi pampers,a sam doticni sektas ga zove zivotinja koja voli meso..pozes misliti samo sta su radili..fujj

Veganstvo je way of life.Vegan će radije pojesti pola kile pasulja da bi dobio istu količinu proteina koju može dobiti u 100 grama kvalitetne ribe ili zdrave piletine.100 grama pasulja po raznim tabelama ima otprilike isto toliko proteina kao i 100 grama ribe, problem je što kad se tih 100 grama pasulja raskuva dobije se pola kile mase što je preteško za želudac. -
20.12.2014., 11:29
#10 Đelo232
http://forum.krstarica.com/showthread.php/712553-Sta-uopste-da-jedemo

Vidim da si po zanimanju profesionalni nutricionista. Znaci po tebi vegani jednu kilograme i kilograme hrane svaki dan, i svi imaju bolesne zeludce i svi su debeli ?:rotf:

Liaoning, cita se Ljaoning (kineski: 辽宁省) - je jedna od 23 kineske provincije na severoistoku zemlje - centralni deo nekadasnje Mandzurije.

Nezakoniti aditivi i nesigurni Materijali u postupku proizvodnje izazivaju zabrinutost javnosti prethodnih nekoliko godina. Nakon vise skandala sa nedozvoljenim supstancama, Kina uvodi zakon o bezbednosti namirnica 1. oktobra 2009. zamenjujuci prethodni koji je objavljen 1. decembra 2007. Medjutim, iako je zakon donet, samo tokom jeseni 2011. sigurnosna kancelarija "Sangaj Hrana" pronasla je visok nivo antibiotika u osam serija piletine.

Liaoning kuhinja razvijena je na temelju Shandong kuhinje na koju su kasnije snazno uticali Manchu stil i strana jela, narocito japanska, korejska i ruska hrana. Ona se odlikuje koriscenjem jake arome, soli i ulja. Najpoznatija jela su Shenyang Laobian ravioli (Laobian Jiaozi), bela svinjetina s krvavim crevima (Bai ROU Xue Chang), sape medveda, mongolska pita, hot-pot, dimljena piletina, przeni rezanci (Chao mifen), vruca jaja (Danjiao) i secerne bombone (Hashima). Dominacija mesa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back