Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je rano psa od 9 meseci prebaciti na jedan obrok dnevno?
Sme li mačka da jede sir?
Sve dok ne dobije proliv ili na drugi način ne pokaže da joj smeta, sme, pod uslovom da nije puno slan.
ja mog ni sa godinu i po nisam prebacila na 1 obrok jer mi nije logicno. nego dnevnu kolicinu delim na dva dela tako da jede ujutro i zavisi kad ogladni poslepodne ili uvece... ima brz metabolizam i samo bi bio gladan i prosio hranu ostatak dana...
neko mi je rekao da je 1 dnevno potrebno samo kod lovackih ili radnih pasa koji su aktivni ceo dan i naravno ne treba da rade, trce i sl na pun stomak...
Da li je rano psa od 9 meseci prebaciti na jedan obrok dnevno?
Psa treba hraniti jednom dnevno cak treba i preskociti jedan dan u nedelji i ne dati mu nista. I meni je to malo besveze ali mi je to rekao covek kome apsolutno verujem i koji zna sta prica.
jer ipak su to zivotinje on kad ulovi nesto u prorodi nece da ostavi malo za kasnije nego ce pojesti sto vise moze jer ko zna kad ce jesti sledeci put. To ti je to
ja moju kuju hranim jednom dnevno poslepodne, i to bas negde od 10 meseca, jer je pocela da fantazira i ostavlja hranu, ali pogledom unazad, uvek sam odrasle pse hranila dva puta, jer nekako mi je realnije dati psu rano ujutru da pojede nesto,,tj. npr. ujutru i drugi obrok uvece...ovako ispada da celi dan gladuje dok ne dodje nekih 17 00 da se hrani.Mislim da je pametnije odredjenu kolicinu podeliti.malo pre podne, malo popodne, ili uvece, kao sad kad su vrucine.
I ja xocu da ga prebacim na jedan obrok jer ako mu dajem 2 puta nece sve da jede,samo ono sto se gospodinu svidi.Ali isto je i kad mu podelim obrok![]()
Psa treba hraniti jednom dnevno cak treba i preskociti jedan dan u nedelji i ne dati mu nista. I meni je to malo besveze ali mi je to rekao covek kome apsolutno verujem i koji zna sta prica.
jer ipak su to zivotinje on kad ulovi nesto u prorodi nece da ostavi malo za kasnije nego ce pojesti sto vise moze jer ko zna kad ce jesti sledeci put. To ti je to
A mene zanima za machke kako to ide?Moja maca jede granule ali ne samo to.. Ne mesham hranu ali izmedju obroka dam joj malo granula pa me zanima jel to zdravo uoshte za nju? Nikad nisam imala problema ali se plashim jer sam chitala da su te granule jako slane a da kod machaka mogu izazvati nekih problema jer se ta so sakuplja i na kraju mozhe i zatvoriti debelo crevo ili tako neshto.. I shta god da kazhu veterinati prirodna hrana je zakon.. Samo raznovrsno ali tje uneti dosta vitamina i svega shto u granulama pitanje koliko i ima.. Po meni su to samo extrati da lepo mirishe i zhivotinje jedu tako da je mojoj maci to samo poslastica kao kad ja otvorim chips
![]()
Pokušaj da mu polako smanjuješ prepodnevni i pojačavaš večernji obrok. I ne očekuj da će jesti sve što mu daš, ma kako gladan bio, to se jednostavno ne dešava.![]()
I ja xocu da ga prebacim na jedan obrok jer ako mu dajem 2 puta nece sve da jede,samo ono sto se gospodinu svidi.Ali isto je i kad mu podelim obrok![]()