Mera Velic
Početnik
- Poruka
- 9
Kad bi bar znala kad mozemo ovekivati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vam .... Mozete li mi objasniti razliku izmedju dvije tabele ???? Visa bulent....koju da pratim ...??
- - - - - - - - - -
Pomalo sam zbunjena .
Hvala vam .pogledala sam bulent za mart...moj Pd u drugoj tabeli ...znaci počinje papirologija .Panika me hvata . Moj petitioner je sestra e sad mi nije jasno to za agent. Posto smo šestoclana porodica zanima me koliko ćemo imati troškova ?? I ako mozete da mi objasnite koje obaveze ima petitioner ili agent prema nama ?? Unaprijed zahvaljujem
Dva pitanja za Miku,
da li moze biti problem doci na granicu, odnosno, useliti se 3-5 dana pre isteka vize.
Nekako se nasi planovi poklapaju sa tim terminom, a ja u tome ne vidim neki problem.
Koja je procedura na aerodromu, postoji li poseban odeljak za predaju dokumenata, predpostavljam da ne idemo tamo za turiste.
Mandrakli - da li si otisao vac?
Pozdrav svima T
Poštovani Mika,
Svaka čast na trudu i razumjevanju prema svim ovim zahtjevima i pitanjima koja Vam upučujemo,nisam se prije toliko uključivao a evo da polahko da krenem pošto sam F4 PD 05 May2007
i polahko se približava i moj čas,intersuje me samo ovo kada je moja sestra predavala papire za useljenje tada sam imao samo 1 dijete i za njega sam poslao dokumete ali prije 4 godine dobio sam i drugo ali spletom okolnosti i smrtnog slučaja skroz sam to zaboravio tek mi je sinulo kad sam čitao Vaše prijašnje odgovore,jer bio sam tog ramišljanja kada mi stignu papiri za punjenje da je dovoljno u njima navesti ko sve ide sa nama i to je to.Interesuje me samo koga treba da kontaktira moja sestra i kome da se obrati i imali potrebe za tim ili da čekam papire,šta je po Vama pametnije.Sestra mi stiže ovo ljeto pa da joj to pripremim ili da nista ne čekam i pošaljem i dali ce mi to prolongirati PD ili sve ide svojim tokom,mislim da neču još čekati dodatno.
Hvala Mika na brzom odgovoru,jeli pametnije da pošaljem sestri ove inpute pošto je ona petitioner ili da se ja mucim.Hvala !!!
Prepustite sestri, ona ce to lakse obaviti. Pozdrav.[/Q
Hvala Mika,sestra se odmah javila i poslal im upit a oni njoj odgovor.
Fortunately,the law takes care of you in this situation.Any child born to your relative before your relative is admitted to the U.S can get a vis along with the rest of the family,without another I-130 and without any extra wait.When its time for the family to apply for their visas at the U.S ambassy or consulate,your relative can apply on behalf of the child,showing proof of the birth and the I-30 approval.
Tako da ste bili upravu,mogu ponijeti dokaz ili rodni list od djeteta kada me pozovu na razgovor.
Hvala još jednom i cujemo se uskoro,jer sada ste nam najpotrebniji.
Pozdrav mika! Evo i mi smo obavili intervju u ambasadi ( F4) Situacija je sledeca , dodatno nam traze : orginalni dokument koji ce potvrditi srodstvo izmedju sestre ( koja nam pravi papire) i njenog rodjenog brata?! Posto izvodi iz MK rodjenih u CG ne sadrze datum rodjenja roditelja moramo naci neki validniji dokument koji sadrzi imena, datume roditelja i njih dvoje.?! Potpuno su bili nejasni kakav bi to dokument trebao biti. Receno je da ljudi iz CG genetalno imaju taj problem. Da li nemo zna o kakvom dokumentu se radi? Pozdrav tamara69.

Je li MIko, dugo si ovde, kada ces ti da se uselis u USA, i dal si u procesu![]()
Sada u stvari vidim koliko znači pomoć koju Mika pruža i stvarno sam zahvalan na tome.Prečešljao sam ovu temu dobro,ali ne nadjoh odgovor na ono što me zanimalo,pa sam morao da napišem i ja par rečenica. Venčao sam se pre mesec dana u Bosni i Hercegovini sa US Citizen,ona je trenutno na kraju 4,početak 5. meseca trudnoće,u planu nam je da apliciramo za IR1 vizu i znam da treba da popunimo I-130 formular,kontaktirao sam ambasadu u Sarajevu preko maila,pošto kada zovem na telefon imam samo automatske odgovore sa sekretarice koja me usmerava na odredjene web adrese,njihov odgovor je bio da ona mora da podnese I-130 iz USA. Medjutim po onome što sam pročitao na https://www.uscis.gov/i-130-addresses piše da bi to mogli da uradimo i iz Rima pošto je taj njihov field office zadužen za ovu našu regiju,bilo bi malo lakše jer bih ja mogao otići tamo sa njom,a u US ne bih mogao još.Možeš li mi to molim te malo razjasniti ako nije problem?Mislili smo da ona ode tamo i da se porodi,ali to zahteva odlazak neka 2-3 meseca pre kraja trudnoće i ostanak od takodje neka 2-3 meseca posle toga.Ako bi se ona porodila ovde,kolika bi bila procedura za dete da dobije državljanstvo?Ne bih voleo da se i to otegne u nedogled?Unapred hvala na odgovoru
Postovani, Mika.poslusali smo tvoj savet, te je u mom slucaju dever zvao NVC, I registrovao svoju I nasu e-mail adresu. Na njegovo pitanje vezano za pismo koje smo trebali dobiti, oni su rekli da ce ga poslati. Podsecam te da je nas datum 29.6.2005. Zar je moguce da vise ne salju kao pre ranije pismo. .da bih mogli skupiti potrebi dokumenta. Koja su dokumenta potrebna..supruga I ja smo rodjeni u Hrvatskoj,a zivimo vec duze vreme u Srbiji. Veliki pozdrav, za tebe Miko..unapred Hvala na odgovoru.
Sada u stvari vidim koliko znači pomoć koju Mika pruža i stvarno sam zahvalan na tome.Prečešljao sam ovu temu dobro,ali ne nadjoh odgovor na ono što me zanimalo,pa sam morao da napišem i ja par rečenica. Venčao sam se pre mesec dana u Bosni i Hercegovini sa US Citizen,ona je trenutno na kraju 4,početak 5. meseca trudnoće,u planu nam je da apliciramo za IR1 vizu i znam da treba da popunimo I-130 formular,kontaktirao sam ambasadu u Sarajevu preko maila,pošto kada zovem na telefon imam samo automatske odgovore sa sekretarice koja me usmerava na odredjene web adrese,njihov odgovor je bio da ona mora da podnese I-130 iz USA. Medjutim po onome što sam pročitao na https://www.uscis.gov/i-130-addresses piše da bi to mogli da uradimo i iz Rima pošto je taj njihov field office zadužen za ovu našu regiju,bilo bi malo lakše jer bih ja mogao otići tamo sa njom,a u US ne bih mogao još.Možeš li mi to molim te malo razjasniti ako nije problem?Mislili smo da ona ode tamo i da se porodi,ali to zahteva odlazak neka 2-3 meseca pre kraja trudnoće i ostanak od takodje neka 2-3 meseca posle toga.Ako bi se ona porodila ovde,kolika bi bila procedura za dete da dobije državljanstvo?Ne bih voleo da se i to otegne u nedogled?Unapred hvala na odgovoru