Cemu se mogu nadati u sledecih godinu dana a u vezi sa aplikacijom I130 F4 iz februara 2011?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu se mogu nadati u sledecih godinu dana a u vezi sa aplikacijom I130 F4 iz februara 2011?
Mika care, bio si mi od pomoci za podnosenje vize i hvala ti. Sada imam jos neko pitanje...deca su 10.aprila dobila od USCIS da je peticija odobrena i da je poslana u NVC. Slucaj na netu stoji POST DECISION ACTIVITY . Interesuje me sada posto je to I-130 2A da li znas koliko treba vremena da prodje do zakazivanja intervjua i da li je intervju samo formalnost ako je vec odobrena od strane USCIS ili u ambasadi mogu odbiti za vizu. Veliki pozdrav i hvala unapred!!!
Pozdrav za Miku imala bih pitanje i nadam se brzom odgovoru, muz (usa drzavjanin)je u septembru prosle godine podneo I 130 za mene 08.04.2014. je dobio obavestenje da je peticija odobrena i daje poslana u NVC. Po onom sto su tamo napisali trebali su mene da pozovu u roku od 30 dana od strane ambasade u Beogradu, to vreme je proslo a niko me nije kontaktirao i sad vec nervoza radi, koliko zapravo vremena treba da prodje do prvog kontakta i ako ti nije problem da mi napises po tvom saznanju koliko vremena ce biti potrebno da konacno dobijem vizu u pasos, i sta ce mi sve trebati od papira. Verujem da sve to negde pise ali te molim da mi kazes od nervoze nemogu se koncentrisati i traziti jer sve sto nadjem sve je necije iskustvo u raznim situacijama i svecije je drugacije.Napominjem da je sve papire koje su trazili prevedene i ocerene muz odneo i predao tamo u USCIS.Pozdrav i hvala unapred!
Pozdrav svima,
Postavila bih pitanje Miki koji je vidim informisan o ovoj temi perfektno,svaka cast.Moji roditelji i brat su u Americi od 2001god,Planiraju uskoro da apliciraju za iseljenicku vizu za moju porodicu i mene koliko sam shvatila sa foruma to je I-130 ili status F3.Moje pitanje je koliko se dugo ceka i da li ce nam biti kocnica to sto smo suprug i ja 2001god odustali od preseljenja,tada smo bili svi na istoj listi sa mojim roditeljima,oni su sad u Cikagu.Ja sam do sad odlazila tamo na turisticku vizu i uredno se vracala.Jeli istina to da se na zelenu kartu moze cekati po 10god,molim vas brzi odgovor,hvala unaprijed
Pozdrav svima,
Forum sa čitala u par navrata i vjerovatno negdje ima odgovor i na moje pitanja, a ja sam ga previdila pa se unaprijed izvinjavam.Kratka istorija, konkurisala sam za turističku vizu mart 2013. i odbili su me, tada mi je sadašnji suprug (US Citizens ) bio rođak.Vjenčali smo se u junu i suprug je angažovao advokata u Americi za useljeničku vizu ( imam dva sina 19 i 15 god.) za mlađeg sina i mene. Moje prvo pitanje je da li ću imati neugodnih pitanja zbog prvog razgovora rođak-suprug. Inače papiri su u obradi ide polako ali nadam se da je sigurno.Poslednje je sad u junu formilar DS-230, DS-2001 i I-864, uvjerenja o nekažnjavanju sud i MUP, dve slike i kopirane pasoše.Sad čekamo i kako na početku foruma neko predloži uživamo u ljetukoliko dugo da li neko zna? Pozdrav za sve iz sunčane Banjaluke
![]()
Moj muz je u americi.... zeli da preda i-130 petition za mene i sina koji ima 2 godine.... sta mi treba za slanje i-130 peticije a sta ce trebati od papira kada to odobre i posalju u dvc?
Hvala mika,
Možda znaš od čega zavisi koliko još mjeseci? Suprug mi je čitao dopis koji je advokat proslijedio na kome piše da sad čekamo pismenu obavjest za razgovor, gdje će biti upute za obavljanje ljekarskog pregleda i da ne brinemo za dokumente oni će biti u ambasadi Sarajevo. Možeš još da mi pomogneš šta bi mlađi sin i ja trebali osim ljekarskog da ponesemo na razgovor? Što se tiče starijeg sina za njega je advokat rekao da sad ne možemo ništa učiniti tako smo prihvatili, nisam se posebno interesovala za razlog, A da mi pojasniš proceduru kako bih znala šta me čeka jer naravno da ga nećemo ostaviti.![]()
Hvala, ali kako mi možemo imati originale dokumenata kad je advokat poslao dokumenta i rekao suprugu da nas originali čekaju u ambasadi Sarajevo? A šta bi mogli tražiti od dokumenata to me i zanima ? Da, stariji sin je imao punih 18 godina kad smo se mi vjenčali. Pozdrav
Mika , imas li kakvih novih saznanja oko reforme imigracionog sistema. Da li je kongres izglasao i odobrio reforme. Pozdrav.