- Poruka
- 4.865
Ja sam za jugoslaviju podjeljenu na okruge tako da nema víše ni srbije ni kosova na karti svijeta .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za jugoslaviju podjeljenu na okruge tako da nema víše ni srbije ni kosova na karti svijeta .
Nemam nista protiv Jugoslaviju(Srbiju,Vojvodinu i Kosovo) podjeliti na okruge..apsolutno podrzavam

Stvarno se svasta moze procitati na Krstarici.Nemoj ništa da se čudiš... svi vi koji držite do sebe znate od kojih ste Srba![]()

Stvarno se svasta moze procitati na Krstarici.![]()
Ja nisam Srbin,Kosovo je srce srpstva.
Kakva si to ti srpkinja,valjda ti treba biti srpstvo najbitnije![]()

Nije valjda da ti se ne svidja Kosovojest, ali tebi više priliči da ideš u tu šiptariju.

Pretpostavljam,u Vojvodini?ja trenutno živim đe džamije nema, sve sami pravoslavci i katolici,
Pa,zbog srpstva,vidis da ti nije ni tu fino.zašto bih to menjala?![]()
Otkud ti znas,zasto je on otisao Srbima,mozda iz sazaljenja?Dobro, ti možda nisi od onih koji drže do sebe, kao što je na primer bio Selimović![]()
Nije valjda da ti se ne svidja Kosovo
Meni je bas simpaticno.
Pretpostavljam,u Vojvodini?
Pa,zbog srpstva,vidis da ti nije ni tu fino.
Subota je,a ti si na forumu umjesto napolju.
Mozda sam ozenjen pa me zena nece pustitisubota je,
i ti si na forumu.
Ja pokusavam biti fin,a ti me tjerasne očekuj u meni sagovornika niti odgovor na tvoje provokacije.
ajde sad lagano...

Vidi,mislim da me ne shvatas.
Sva ona odseljavanja,prirodni prirastaji i sve ono sto navodis dovodi do smanjenja gustine naseljenosti.
Vi ovdje trubite kako se Albaniaj prazni,ne vidim neko mjerilo praznine neke drzave osim gustine naseljenosti?
Проблем је што се Албанци померају из руралних средина у Тирану, док је прошле године први пут било више урбаног становништва од руралног. Из Албаније се исељавају млади Албанци, док се они млађи који ту остану углавном селе у Тирану што ће довести до тога да ће у Тирани бити густина насељеност 150, а у руралним срединама 20. Они се смањују, каква год била њихова густина насељености.
Проблем је што се Албанци померају из руралних средина у Тирану, док је прошле године први пут било више урбаног становништва од руралног. Из Албаније се исељавају млади Албанци, док се они млађи који ту остану углавном селе у Тирану што ће довести до тога да ће у Тирани бити густина насељеност 150, а у руралним срединама 20. Они се смањују, каква год била њихова густина насељености.
Covjece imas li ti podatke o prirastu Srba na popisu od 2002 do 2011...cini mi se -377 000 bar u Srbiji,znas sta to znaci..ne gledaj u tudju avliju nego Leposavu pa ojha...kontas inace....za par godina ce i Pcinjski okrug traziti nezavisnost..jer nece biti Srba za lijeka ako ovako nastavite
Ako se izuzmu Tirana i Beograd,opet ce Albanija biti daleko gusce naseljena.
Srbija ima vise stanovniak od Albanije jer je veca,ali zato po kilometru kvadratnom Albaija ima jako puno vise stanovnika i nikad ih necete prestici.Ја и даље не видим зашто је то толико важно кад се њима становништво смањује.
Smanjit ce se,ali ce opet biti po tome lideri na Balkanu.Ја
Смањиће се и густина јер их је из године у годину све мање.
Nije lose rasprostranjena kada se porede Srbijanski regioni medjusobno,ali kad bi se neki region iz Srbije poredio sa nekim regionom iz recimo Holandije onda bi se primijetila jako velika razlika.А ти рече кад се изузму Тирана и Београд. Па ако се изузме Београд Србија уопште није толико лоше распоређена као што ти говориш.
Слажем се ја за минус у становништву, и тај минус ће наставити да расте и за 5 година ће можда да дође до 40,000. Али то није тема овде, овде је тема Албанија. А пчињски округ неће тражити независност из простог разлога што се тамо ниједна мањина не повећава осим Рома који се углавном изјашњавају као Срби.
Moglo bi srbiji odgovarati da kosovo ude u eu jer ce tada nastati stampedo .
Šiptare po EU neće niko da zaposli jer su slabi radnici ali zato drže zelenu pijacu svuda.ti misliš da bi eu stvarno dopustila priliv milion izgladnjelih šiptara?
Na Kosovu je bačeno najviše osiromašenog uranijuma, zemlja je zatrovana a niku tu nije bacao Germanijum, stepen maligno obolelih je najviši u Evropi.
Koliko je samo dece sa leukemijom, zato se svaki normalan Šiptar seli odatle ...
A što se tiče nas Srba, mi smo sa natalitetom i emigracijom, posle Bugara u najgoroj poziciji ..