Iseljavanje Albanaca sa Balkana .

dali ce nestati albanci na balkanu ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vidi,mislim da me ne shvatas.
Sva ona odseljavanja,prirodni prirastaji i sve ono sto navodis dovodi do smanjenja gustine naseljenosti.
Vi ovdje trubite kako se Albaniaj prazni,ne vidim neko mjerilo praznine neke drzave osim gustine naseljenosti?

Проблем је што се Албанци померају из руралних средина у Тирану, док је прошле године први пут било више урбаног становништва од руралног. Из Албаније се исељавају млади Албанци, док се они млађи који ту остану углавном селе у Тирану што ће довести до тога да ће у Тирани бити густина насељеност 150, а у руралним срединама 20. Они се смањују, каква год била њихова густина насељености.

Проблем је што се Албанци померају из руралних средина у Тирану, док је прошле године први пут било више урбаног становништва од руралног. Из Албаније се исељавају млади Албанци, док се они млађи који ту остану углавном селе у Тирану што ће довести до тога да ће у Тирани бити густина насељеност 150, а у руралним срединама 20. Они се смањују, каква год била њихова густина насељености.

Ako se izuzmu Tirana i Beograd,opet ce Albanija biti daleko gusce naseljena.

Covjece imas li ti podatke o prirastu Srba na popisu od 2002 do 2011...cini mi se -377 000 bar u Srbiji,znas sta to znaci..ne gledaj u tudju avliju nego Leposavu pa ojha...kontas inace....za par godina ce i Pcinjski okrug traziti nezavisnost..jer nece biti Srba za lijeka ako ovako nastavite

Covjece imas li ti podatke o prirastu Srba na popisu od 2002 do 2011...cini mi se -377 000 bar u Srbiji,znas sta to znaci..ne gledaj u tudju avliju nego Leposavu pa ojha...kontas inace....za par godina ce i Pcinjski okrug traziti nezavisnost..jer nece biti Srba za lijeka ako ovako nastavite

Слажем се ја за минус у становништву, и тај минус ће наставити да расте и за 5 година ће можда да дође до 40,000. Али то није тема овде, овде је тема Албанија. А пчињски округ неће тражити независност из простог разлога што се тамо ниједна мањина не повећава осим Рома који се углавном изјашњавају као Срби.

Ako se izuzmu Tirana i Beograd,opet ce Albanija biti daleko gusce naseljena.

Ја и даље не видим зашто је то толико важно кад се њима становништво смањује. Смањиће се и густина јер их је из године у годину све мање. А ти рече кад се изузму Тирана и Београд. Па ако се изузме Београд Србија уопште није толико лоше распоређена као што ти говориш.

Ја и даље не видим зашто је то толико важно кад се њима становништво смањује.
Srbija ima vise stanovniak od Albanije jer je veca,ali zato po kilometru kvadratnom Albaija ima jako puno vise stanovnika i nikad ih necete prestici.
Po tome ste medju zadnjim u Evropi.

Ја
Смањиће се и густина јер их је из године у годину све мање.
Smanjit ce se,ali ce opet biti po tome lideri na Balkanu.

А ти рече кад се изузму Тирана и Београд. Па ако се изузме Београд Србија уопште није толико лоше распоређена као што ти говориш.
Nije lose rasprostranjena kada se porede Srbijanski regioni medjusobno,ali kad bi se neki region iz Srbije poredio sa nekim regionom iz recimo Holandije onda bi se primijetila jako velika razlika.

Слажем се ја за минус у становништву, и тај минус ће наставити да расте и за 5 година ће можда да дође до 40,000. Али то није тема овде, овде је тема Албанија. А пчињски округ неће тражити независност из простог разлога што се тамо ниједна мањина не повећава осим Рома који се углавном изјашњавају као Срби.

Bzvze sam naveo primjer..nisam ulazi u podatke samo ti kazem Arnauti i mi,Bosnjaci jos imamo prirastaj u + na Balkanu i zar nije malo naivno govoriti da ce odseliti Arnauti,kad i ti i ja znamo da se svi sele podjednako sa ovog Balkana trbuhom za kruhom..eh kad to sve saberes i oduzmes i budali je jasno da Arnauti opet u najboljoj poziciji..jasno ko dan,majka mu stara..zar ne??

Na Kosovu je bačeno najviše osiromašenog uranijuma, zemlja je zatrovana a niku tu nije bacao Germanijum, stepen maligno obolelih je najviši u Evropi.
Koliko je samo dece sa leukemijom, zato se svaki normalan Šiptar seli odatle ...

A što se tiče nas Srba, mi smo sa natalitetom i emigracijom, posle Bugara u najgoroj poziciji ..

Na Kosovu je bačeno najviše osiromašenog uranijuma, zemlja je zatrovana a niku tu nije bacao Germanijum, stepen maligno obolelih je najviši u Evropi.
Koliko je samo dece sa leukemijom, zato se svaki normalan Šiptar seli odatle ...

A što se tiče nas Srba, mi smo sa natalitetom i emigracijom, posle Bugara u najgoroj poziciji ..

После Бугара и Мађара...

Back