Iron Maiden vs. AC/DC

Iron Maiden vs. AC/DC

• Ukupno glasova
    38
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tachka dobro si rekao , dete je pocelo da slusa Rock pre godinu dana , kada su svi njegovi poceli da se loze na Green Day , pa su culi T.N.T i posle gledali spot na kosavi od Fear Of The Dark i sad pravi temu ... nekad me je sramota kad mi kazu da sam metlac/rocker ... osetim da me povezuju sa ovim balavcima koji verovatno ne znaju da nabroje 10 pesama maidena a da nisu one sto vide na tv ili sviraju na Rock in Rio....ovo je besmisleno

Osecam se prozvano xD,nikad nisam sluso greed day hehe,ovaj evo 10 pesama,night prowler,doctor doctor,can i play with madness,22 acecia avenu,pilgrim,power slave,transilvanija (odlican instrumental),power slave,dzinkis kan isto instrumental bas imaju kulj instrumetnale,powerslaveinfinitive dreams,only goog die young,the evil that man do...Sa kolko si ti godina poceo da slusas rock bas me zanima . . .Balavac je vremenom preso na extreme metal,ali u to vreme se pocinje da se slusa metal zar ne ,kad ce pocinje ...slusam ga od 11godine valjda bilo je davno ne secam se..poceo da nabavljam albume i tak . . .i mislim da sam pravi metalac,ali tru metalca bas zabole sta drugi misle!!

Osecam se prozvano xD,nikad nisam sluso greed day hehe,ovaj evo 10 pesama,night prowler,doctor doctor,can i play with madness,22 acecia avenu,pilgrim,power slave,transilvanija (odlican instrumental),power slave,dzinkis kan isto instrumental bas imaju kulj instrumetnale,powerslaveinfinitive dreams,only goog die young,the evil that man do...Sa kolko si ti godina poceo da slusas rock bas me zanima . . .Balavac je vremenom preso na extreme metal,ali u to vreme se pocinje da se slusa metal zar ne ,kad ce pocinje ...slusam ga od 11godine valjda bilo je davno ne secam se..poceo da nabavljam albume i tak . . .i mislim da sam pravi metalac,ali tru metalca bas zabole sta drugi misle!!

Tako je, obojica smo prozvani, a ja nikad nisam slusao gren day i nikad video spot na kosavi, nego sam za dan skole cuo pesmu fear of the dark i raspitao se od koga i tad sam poceo da slusam maidene!

Mora da se pocne nekako,al ja sam poceo kada sam i psotao tinejdzer malte ne i et . . .i ranije,stvbarno en znam kad sam trebalo da pocnem da slusam sa 5godina onda nebi bio balavac....ti si skara stigo samo da maidena al nema veze super,ja sam otiso daleko do najextremenije muzike al nema veze,znaci sve vrste metala/punka/rocka .. .

zar u swakoj temi uwek mora da se nadje onaj koji tje sr.ati jao owo ne mozhe da se poredi jao ne mozhe glupo je pa ajde ako ste tako pametni swi wi otwarajte teem za bendowe koji se mogu porediti al i tu tje dodji neko da se.re pa zar je tolko teshko glasati ako osh ostawiti opst a ako ti je glupo i nesh zaobidji temu i reshena stwar?to toliki problem?:confused:

zar u swakoj temi uwek mora da se nadje onaj koji tje sr.ati jao owo ne mozhe da se poredi jao ne mozhe glupo je pa ajde ako ste tako pametni swi wi otwarajte teem za bendowe koji se mogu porediti al i tu tje dodji neko da se.re pa zar je tolko teshko glasati ako osh ostawiti opst a ako ti je glupo i nesh zaobidji temu i reshena stwar?to toliki problem?:confused:

Jel mislim na ovog Bllade-a?
Ako mislis na njega u pravu si !
Svako mora da ti nalazi manu u tvojoj temi, ako mu se tema ne svidja nek ne pise nikakva sr.anja u njoj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back