Iron Maiden i AC/DC se ne mogu porediti. Neko je napisao da je The Cult losiji od AC/DC. Uopste se ne slazem sa tim. Secam se koncerta Slejera. Bio sam mokar i od blata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hlns:NekoNesto, ja sam dao komentarchinu kako je ovo neuporedivo, ali se CULT i AC^DC mogu porediti. po meni je AC DC energichniji od kulta. a sobrizom da sam preslushao sve i od Cult-a i od ACeDCe, svirao i jedne i druge, vrlo sam dobro poredjenje stavio [i nikako nisam napisao LOSHIJI]
kakve veze ima slayer sad sa ovom, iovako nevezanom, temom?
cklasican rock ne... al mozda hard rock.. shta mislish a?hlns:ne mozhesh ih porediti, nikako, klasichnu rokchinu i heavy metalchinu... mozhe da ti se svidja vishe jedan od ta dva benda, al bez poredjenja.
papajaa:glasaj za AC/DC bolji su 8)

hahahahahahdifferent from others...:nemoj da me teras da ubacim seku aleksic u anketu!ima da oduva i mejdene i ac/dc!!!![]()
...mislis kad celicnu djevicu...prikopcas na naizmjenicnu struju...vidi se da je Tesla bio srbin...mada je bend ipak americki...different from others...:najbolji su IRON AC