Iron Maiden vs. AC/DC

Iron Maiden vs. AC/DC

• Ukupno glasova
    38
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NekoNesto, ja sam dao komentarchinu kako je ovo neuporedivo, ali se CULT i AC^DC mogu porediti. po meni je AC DC energichniji od kulta. a sobrizom da sam preslushao sve i od Cult-a i od ACeDCe, svirao i jedne i druge, vrlo sam dobro poredjenje stavio [i nikako nisam napisao LOSHIJI]

kakve veze ima slayer sad sa ovom, iovako nevezanom, temom?

hlns:
NekoNesto, ja sam dao komentarchinu kako je ovo neuporedivo, ali se CULT i AC^DC mogu porediti. po meni je AC DC energichniji od kulta. a sobrizom da sam preslushao sve i od Cult-a i od ACeDCe, svirao i jedne i druge, vrlo sam dobro poredjenje stavio [i nikako nisam napisao LOSHIJI]

kakve veze ima slayer sad sa ovom, iovako nevezanom, temom?

pa znas ono...da li je bolji...ubica(iliti krvnik) ili celicna djevica...mislim da je bolja brza smrt...ali ukusi se razlikuju...mozda ima neko i sa samoubistvenim tendencijama pa se prikljuci na naizmjenicnu struju...i onda se dohvati buketa ruza i pistolja...pa dodje pred judinog svestenika...a ovaj ga ofarba u duboko purpurno...i prenese mu crni prist...i na kraju svi zavrse kod moga dobrog drugara....metalika...moj drugar....hihihihhihahahahihihih

nego nesto mi pade na um...mora da je to zbog fabrike straha...
...da li je moguce da ovaj kreator teme ne poznaje...ni religijske praznike...tipa crne subote...pa je odlucio da nas neka bolestina uhvati...ili cak da navrze na nas neke morbidne andjele...koji ce ne daj boze...da naprave masakr...medju nama obicnim smrtnicima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back