hertz
Aktivan član
- Poruka
- 1.349
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gunser:Guns N' Roses su bolji po :
pevachu
gitaristi(slash)
bassisti
bubnjaru
U samo jednom albumu mogu nabrojati extra pesama nego maideni u celoj karijeri i slash sam ima veci stepen improvizacije i stvaralashtva nego sva trojica gitarista iz maidena.
to nije anketa to je lista sa VH1!crusader84:Aaaaa, to su one ankete po kojima beše, ako se dobro sećam, npr Cobain bolji gitarista od Blackmorea?
Maiden je mnogo cenjeniji i uticajniji bend u svetu muzike (dakle u svetu muzike, ne Hollywooda i MTV-ja)
crusader84:Aaaaa, to su one ankete po kojima beše, ako se dobro sećam, npr Cobain bolji gitarista od Blackmorea?
koji bend je obradjivaniji? Jel ima više Tribute To Iron Maiden ili Tribute To Guns N' Roses?
Realno, najvise ima tribute to metallica... Tako da... A i nema gitariste koji bi se usudio da skida Slasha niti gitarise koji je ravan njemu da bi mogao da popuni pesme svojim solazama tako da se ne izvali puno da je drugi gitarista...
A pored, ima toliko debila koji su nalozeni da znaju da pevaju kao Dickinson (koji po meni peva kao narodnjak sa onim odvratnim vibratom)...
difrent from others...:rec KONZAAA kako me to nervira u piccku matterinu:mad:
Da, ima vise oficijalnih ''Tribute to Iron Maiden'' albuma ali to pokazuje samo koji je bend uticajniji i cenjeniji, i time sto neko obradi neku pesmu pa izadje na Tribute to.. kompilaciji razni bendovi pokazuju poštovanje prema obradjivanom bendu i pokazuju ko im je bio uzor! A milion bendova raznih žanrova (Heavy, power, progressive, black) s kraja 80-ih pa i kasnije smatraju maidene svojim uzorima... I narvno da slesha mogu da skinu mnogi gitaristi nego mislim da nisu toliko uticajni i zanimljivi za obradu... inache bi ih dream theater obradiobehemoth:koji bend je obradjivaniji? Jel ima više Tribute To Iron Maiden ili Tribute To Guns N' Roses?
Da slazem se s tim. Mada je i dickinson bio magned za ribecrusader84:Zaboravih na još jednu bitnu stvar, zašto su još Gunsi popularniji u širim krugovima? Zato što su lepši, ribice se više pale na njih, tužno ali istinito...
de,de...smiri se,druze,nista strasnoKROSTIC:JEBENA TASTATURA
JEBENI SPOR NET
difrent from others...:kao da nemate skim da se cerupate na forumu koji vrvri od retova?
guns fan protiv maiden fana.dajte bre malo zrelosti...
onaj mod bi mogao sve vs teme da zakljuca.to je javni poziv na prozivanje i svadju.
ps.nisam za peace ali ovo je apsurd