IRON MAIDEN Beograd

Tai:
Pa u tom slucaju covek je car... to treba nabaviti onda... ;)
Jeste da znash.Nabavio sam od njega Purple,Whitesnake,Morbid Angel....imam i Metallicu!Znaci stvarno od njega vredi uzeti,nije nikakva prevara....u to sam se licno uverio!Da vidite samo kako se Whitesnake kristalno cisto vidi(sa tribina snimak)....a i Purple bogami...

Whitesnake:
Jeste da znash.Nabavio sam od njega Purple,Whitesnake,Morbid Angel....imam i Metallicu!Znaci stvarno od njega vredi uzeti,nije nikakva prevara....u to sam se licno uverio!Da vidite samo kako se Whitesnake kristalno cisto vidi(sa tribina snimak)....a i Purple bogami...
jel Purple iz 2006?
Bio sam na Whitesnake-u i Purple-u al nemam snimke sa tih koncerata...
trebaju mi ti snimci... jesi za neku razmenu?

Night Prowler:
jel Purple iz 2006?
Bio sam na Whitesnake-u i Purple-u al nemam snimke sa tih koncerata...
trebaju mi ti snimci... jesi za neku razmenu?
Da,iz 2006 je Purple!Sniman iz publike,odlican snimak,samo shto malo ljudi ulecu u kadar sa glavama i rukama,ali OK :).Whitesnake je sniman sa tribinama(tu niko neulece u kadar,takodje OK snimak skroz,kristalno cist,sta vishe reci...).
Naravno,jesam za razmenu,napishi na PP katalog shta imash od koncerta bilo na DVD-ju ili Divx-u(ne samo WS i Purple nego sve bukvalno shto imash nzaci bilo koji bend),pa cu videti shta bih mogao da razmenimo,ili pishi na mail : rakic@absolutok.net
PoZzDrAv.....

Whitesnake:
OMG!!!!!! Sve to imash?! *drool*

chimas84:
Koja je cena karte(za koncert u Sofiji)?
Izvini shto kasnim.
Cena karata je od 30 do 60 leva, tj. od 1200 do 2400 dinara (prodaju se u levovima, naravno). Karta od 30 leva je za teren (koncert se odrzava na stadionu Lokomotiv), a od 50 i 60 leva (koliko znam) je za scenu. Karte se svakog dana mogu naci u prodaji u Studentskom gradu u Sofiji, blok 61, agencija "Usit colours". Ne znam internet adresu, ali naci cu je. Na dan koncerta ce se prodavati karte za teren po ceni od 40 leva (oko 1600 dinara).

assasin1978:
AJDE BRE NE PILICARITE,NEGO ZIPUJTE MAIDENE BELGRADE,STAVITE U SOULSEEK ILI NEKI DRUGI DOWNLOAD PROGRAM PA DA SVI SKINEMO,A NE TU DA SE NAGADJAMO KAO BABE NA PIJACI,MANITE ME OVIH STO ZARADJUJU,NEK IDU NA ZELENJAK...C C C
Eeee.....to bi bilo najjace...ali jbg. shto bi neko postavio to za dzabe, ako vec moze da na tome zaradi...? :confused:

Back