IRON MAIDEN Beograd

14 marta :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Mislim da ce Maiden-i svirati ceo album " A MATTER OF LIFE AND DEATH " + The Evil That Men Do, Iron Maiden i na bis Hallowed Be The Name i Fear Of The Dark. Tako je bar bilo na turneji na kraju 2006, a mislim da je ovo samo nastavak iste.

Evo moje set liste, (znachi sta bih ja voleo da cujem):

1. Different World (pretpostavljam da ce poceti sa tom pesmom, ipak ta pesma otvara novi album)
2. The Reincarnation Of Benjamin Breeg (Posto je promocia novog albuma onda bih ,od svih aktuelnih pesama, najvise voleo ovu da chujem)
3. Brighter Than A Thousand Suns (racuam da ce jos jednu sa novog albuma pa neka to bude ova)
4. Rainmaker (Neka to bude jedina pesma sa DOD albuma)
5. Blood Brothers (Sjajna stvar)
6. The Nomad (to bi bilo zanimljivo cuti)
7. The Clansman (obavezno, ova jedino sa Virtual XI)
8. Lord Of The Flies (svidja mi se kako je bruce peva...)
9. Fear Of The Dark (nije bas zelja, al nju 100% sviraju)
10. The Evil That Man Do (Ili Can I Play with Madness)
11. Heaven Can Wait ( ... i da puste publiku na binu :D)
12. Stranger In A Strange Land
13. Aces High (uhh i to sve sa Cercilovim govorom)
14. 2 Minutes to Midnight
15. Revelations (to bi bilo dobro cuti)
16. The Trooper (obavezno! i to da je otpeva u full opremi :D)
17. The Number of the Beast
18. Run to the Hills
19. Hallowed Be Thy Name (obavezno!)
20. Iron Maiden ("Thank you Belgrade, Good night, from me, from Eddie and from the boys")

uh malo sam preterao al s obzirom da nisu kod nas svirali 20 godina....
s druge strane dali smo "samo" po 2600din , a sto bi se reklo " koliko para toliko muzike" tako da nas ipak ne ocekuje ovoliko dugacka lista...

s obzirom na ovo gore, kad je Bruce pocepao "Play classics!".... teško da će biti stanrdardnih pesama tipa Run to the hills, mada ko zna....
Ceo AMOLAD sigurno neće biti, jer znam da su jednom rekli da ga više neće svirati celog, mada je procena da će biti 6-8 novih pesama.... Iron Maiden i Hallowed (ova sigurno, jer je Nicko rekao da mogu da traže drugog bubnjara ako je izbace sa set liste).... za ostalo, verovatno Fear Of The Dark i ko će ga znati šta još....
koncert u Atini će biti 11. marta, pa ćemo videti kakva će lista biti...

@Prowler
sviđa mi se lista, jedino što bih izbacila Lord Of The Flies... i sumnjam da će biti tih pesama iz Blazeovog perioda...
šteta što ne dolaze 2008, za koju su obećali samo pesme sa albuma od Piece of mind do No prayer... al' šta možemo...
@bufla
čekaj prvo da prođe cert... :p :p i da vidimo da li će odsvirati Children :p

Obavezno moraju Clansman zbog NAS.....ili nekako da ih nateramo skandiranjem.....I naravno Trooper, Run to the hills (ne verujem), Fear obavezno, Two minutes, naravno sa novog brdo stvari ce svirati......Ma nemam pojma ...smao nek sviraju......:)

Pozz

Ma ima ih kol'ko hoćeš dobrih! Sad kada bih krenuo da sastavljam listu želja, bilo bi minimum 30-ak pesama! ;)

Ali, od ovih pesama koje su najčešće svirali kroz istoriju, stvarno se ne bih mnogo žalio da preskoče Number Of The Beast, Run To The Hills i Sanctuary... Umesto njih, bolje sa ta 2 albuma npr Children Of The Damned, Prisoner, Prowler, Remember Tomorrow, 22 Acacia Avenue, Transylvania, Phantom Of The Opera...

...malo je reci da me trese euforija zbog koncerta...
...sta god da sviraju ne moze biti loshe...
... jedno je sigurno 'alexander the great' nece svirati,
ne znam da li su je ikad svirali....

Ma jedva cekam koncert!!!

Back