Irena i bezimene patike :))

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Potstaknuta Milicinom temom "Твоја лепота ће избледети, а мој новац неће нестати .." ,
odlucih da postavim ovu temu da vidim sta mislite o ovoj pojavi ....

Ovaj video mi je pokazala drugarica pre oko 2 godine.. da se smejemo malo...
tako da je moguce da ga mnogi vec i znate ^^

Najpre - da li ovako nesto zaista postoji, ili je to samo izrezirano?

Jel mislite da je ova devojka super, i ima idealan zivot,
ili se iza svega kriju komplexi... i neke anomalije licnosti... ?

Odlucih da postavim ovde,
ako vise pase za pdf Zene,ili neki drugi... mozete da je prebacite... :)

Poslednja izmena:
not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg

Ne kapiram ja sto je novac toliko bitan ili sta ko radi. Ja nosim patike od Kineza od 20 eur, kupio pre 3 godine i drze se nekako, pa ne mislim da mi nesto fali, i radije bi bio sam istom takvkom devojkom nego sa nekom koja je kao sa ovog klipa.
Dzaba lepota, dzabe pare, ako nemas kefalo i licnost.

Ja mislim slicno kao hero...

Postoje ovakve devojke... ali sebe uskracuje, jer zivot gleda samo kroz *savrsen zivot*.

To na neki nacin duhovno osiromasuje.... Ja ne bi mogla tako da zivim ^^
takve devojke nikad nisu niti ce biti srecne;)
ipak je "zivot" jedna mala tackica koja se kotrlja kroz trnje,travu...cesto udari i u kamicak..ali ne uspeva svako da prodje te prepreke...
bar ne devojka sa radia i slicne osobe njoj

I sumnjam da je bas sve tako sjajno kao sto zeli da predstavi, posto ocigledno ima potrebu da napumpava stvari...

Cenim da ipak ima nekih velikih rupa... mozda u medjuljudskim odnosima,
decko je maltretira, ili misli da nikad nije dovoljno lepa itd....
ehh..nikad necu razumeti neke stvari..
a mnogo se trudim..ali ne uspevam ;)
zasto neki decko maltretirao devojku?ako ne odgovaraju jedno drugom..svako na svoju stranu..
dvoje su zajedno da se vole,postuju,pomazu i razumeju jedno drugo..
tu nema ljubavi:)

njoj je sigurno lepo u glavi
a i da se ne lažemo, socijalne razlike se ne mogu peglati
mislim ako 2 osobe nisu deo istog kolača, nisu u istoj klasi, automatski kreće razilašenje
... hahaha iz druge KASTE... slušam paralelno
mada gledaj ćerka automehaničara sigurno ima neki keš... možda više i od stomatologa
al realno neprijatno je pa i nespojivo tipa kad se neko stiska izadje sa 500 kinti a nekome je ono minimum 5000 trošak

Prilicno sam siguran da je ovoj devojci bilo samo malo dosadno pa je resila da malo troluje siroku masu.Neverujem da bi se takva osoba uopste javljala u neku tamo radio emisiju da o tome prica javno.Tako da je sve ovo samo cista zaje*ancija.
Ipak,zaje*ancija ili ne,u ovome ima dosta istine.Cak sta vise,rekao bih da je sve istina.
Bogata deca se druze sa bogatom decom.Bogata devojka sigurno nece preci iz porodice u kojoj ima sve sto pozeli u porodicu u kojoj se jedva mesecno skrpi za racune.100% je tacna izreka koja kaze "kad beda pokuca na vrata ljubav izadje na prozor".
Proslo je Titovo vreme kada su se od dve plate u porodici gradile kuce,kupovali novi automobili,islo na letovanja i zimovanja,nosila najskuplja garderoba itd.Lako im je tada bilo da svi budu drugovi i drugarice.
Danas vladaju drugi zakoni i igra se po drugim pravilima.
Danas je novac faktor broj 1 u zivotima svih nas.
Socijalni status je glavno merilo coveka i devojke se upravljaju prema tome.
A ljubav?Ljubav tu dodje na 5,6 mestu.

not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg

Ne kapiram ja sto je novac toliko bitan ili sta ko radi. Ja nosim patike od Kineza od 20 eur, kupio pre 3 godine i drze se nekako, pa ne mislim da mi nesto fali, i radije bi bio sam istom takvkom devojkom nego sa nekom koja je kao sa ovog klipa.
Dzaba lepota, dzabe pare, ako nemas kefalo i licnost.

ne radi se o tome šta bi ti ranije
već što je objektivna mogućnost da ukačiš neku nabudženu naslednicu ordinacije od 300kvm na dedinju - jedva postojeća
osim ako nisi na odredjenim poljima nadaren ;)

Naravno da postoji, samo ovima iz nizih "kasti" sto rece ova anomalisticna animalija to nije tako uocljivo, dok im neka bas takva stane za vrat i gurne verbalni srafciger u oko. Ova "pedigrirana intelektualka" definitivno ima suficit u novcaniku i stiklama, ali je mentalni deficit vodi u bankrot. Nejlepse u celoj prici je sto ona o tome pojma nema, ali najruznije sto ce okotiti novu generaciju istovrsnih zivotinja u ljudskoj kozi.

Potstaknuta Milicinom temom "Твоја лепота ће избледети, а мој новац неће нестати .." ,
odlucih da postavim ovu temu da vidim sta mislite o ovoj pojavi ....

Ovaj video mi je pokazala drugarica pre oko 2 godine.. da se smejemo malo...
tako da je moguce da ga mnogi vec i znate ^^

Najpre - da li ovako nesto zaista postoji, ili je to samo izrezirano?

Jel mislite da je ova devojka super, i ima idealan zivot,
ili se iza svega kriju komplexi... i neke anomalije licnosti... ?

Odlucih da postavim ovde,
ako vise pase za pdf Zene,ili neki drugi... mozete da je prebacite... :)

Ja mislim da je ovo izrežirano zarad slušanosti radio emisije.

Back