DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
oce da me karra![]()
pa čim je počo da ti prilaže XXL kurtone, ne znam ti ja kakve su to skrivene namere...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oce da me karra![]()

Vi ste zaludni, a ja nem pljuge. Pa-pa vas dva. Mah-mah

Vi ste zaludni, a ja nem pljuge. Pa-pa vas dva. Mah-mah

pa da...kenijci su mahom hrisacani,a u somaliji su radikalni islamisti...jedu se i medjusobno...

svaka cast lakiju i only beer za svaki post na ovoj temi
i ne dozvolite da jedno licemerno go.vno koje se hrani podbadanjem i maltretiranjem i vredjanjem se.re ovde o toleranciji
ne bi znao sta je tolerancija ni da ga ujede za du.pe
toliko od mene
dovidjenja

Ti ugrožavaš pedofile i siledzije tako što bi ih vešala,toga u civilizovanom Svetu nema.
Dakle,ti maziš pederre ali pedofile i siledzije vešaš,gde je tu doslednost ?
Tema je na LjiSu,zar je svo tvoje pisanije -,,ajde pali,, ,,šta lupaš,, ?! tuga,jad i svakako čemer.
to je serijatsko pravo, seku ruke, noge i glave.
sve u skladu sa zakonom![]()
Kako je nekima dobro ovde, gde se njihovo konstantno vredjanje ne sankcionise. Ma milina, prava demokratija.![]()
![]()
KORAMABAD - Dva preprodavca droge obešena su u Koramabadu, gradu na zapadu Irana, objavio je danas list Kejhan.
Muškarci su identifikovani kao Nurbakš A. i Alihejdaj Z. koji su osuđeni zbog trgovine drogom, preneo je AFP.
To je 69. pogubljenje u Iranu od početka godine, prema podacima AFP-a koji su bazirani na medijskim izveštajima.
U 2010. godini iranski mediji su objavili 179 izvršenja smrtnih kazni, dok je u 2009. godini 388 ljudi obešeno, navode međunarodne grupe za ljudska prava.
Ubistva, silovanja, oružane pljačke, distribucija droge i preljuba su zločini koje sudovi u Iranu kažnjavaju smrtnim kaznama.
http://www.kurir-info.rs/planeta/iran-obeseni-dileri-droge-75064.php
Kada bi se gore pomenuti zločini tako kažnjavali onda bi ovo bila zemlja sa mnogo manje kriminala!