IRAN: OBEŠENI DILERI DROGE

oce da me karra:manikir:

pa čim je počo da ti prilaže XXL kurtone, ne znam ti ja kakve su to skrivene namere...
a055.gif

ne znam sto ste se iznenadili...kao da ste pre toga dobijali super vesti iz tih kuvajta,irana,iraka,afganistana...
"i iraku spasena beba belog kita"..."u afganistanu zene imaju najveca prava"..."u saudiskoj arabiji najveca demkratija u istoriji covecanstva"...
kada bi se zajjebavali...obicno su vesti super...
"pojeli coveka sa sosom od nafte u afganistanu"..."otkinuli zenu glavu i igrali fudbal njome u kuvajtu"...

Ti ugrožavaš pedofile i siledzije tako što bi ih vešala,toga u civilizovanom Svetu nema.
Dakle,ti maziš pederre ali pedofile i siledzije vešaš,gde je tu doslednost ? :D
Tema je na LjiSu,zar je svo tvoje pisanije -,,ajde pali,, ,,šta lupaš,, ?! tuga,jad i svakako čemer.

U drugom ili trećem postu sam objasnio da je zaheb što je na LJIS-u. Da sam hteo da ju postavim na politiku, aman ljudi!

Овако би требали ми да радимо....само код нас је превише багре ја да се питам за нешто дргуо би се бесило прво па тек онда уже око врата....чисто за пример следећем.... xD

44980.jpg

KORAMABAD - Dva preprodavca droge obešena su u Koramabadu, gradu na zapadu Irana, objavio je danas list Kejhan.

Muškarci su identifikovani kao Nurbakš A. i Alihejdaj Z. koji su osuđeni zbog trgovine drogom, preneo je AFP.

To je 69. pogubljenje u Iranu od početka godine, prema podacima AFP-a koji su bazirani na medijskim izveštajima.

U 2010. godini iranski mediji su objavili 179 izvršenja smrtnih kazni, dok je u 2009. godini 388 ljudi obešeno, navode međunarodne grupe za ljudska prava.

Ubistva, silovanja, oružane pljačke, distribucija droge i preljuba su zločini koje sudovi u Iranu kažnjavaju smrtnim kaznama.
http://www.kurir-info.rs/planeta/iran-obeseni-dileri-droge-75064.php
:klap::klap::klap::klap:

Kada bi se gore pomenuti zločini tako kažnjavali onda bi ovo bila zemlja sa mnogo manje kriminala!

Slažem se sa svime, ali preljuba??? :eek:

Back