megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.938
Zasto imaju bazu ispod djece?Ne prikazuješ ubijenu djecu u tom bombardovanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto imaju bazu ispod djece?Ne prikazuješ ubijenu djecu u tom bombardovanju?
Има ту доста БРАДАТЕ децеNe prikazuješ ubijenu djecu u tom bombardovanju?
Video i dogadjaj od prosle godine.
Nije u blizini baze i nije radar.
Чекај, то је једна од оних вести где се ви обрадујете шта год буде?
ДјечицаNe prikazuješ ubijenu djecu u tom bombardovanju?
Чекај, то је једна од оних вести где се ви обрадујете шта год буде?
"Американци распоређују антиракетну одбрану?? Хаааааа, уплашили сеее"
"Американци не распоређују антиракетну одбрану???
Хаааааа, неће да им помогну"
Глупаво
Interes Pravoslavlja je da Izrael opstane, jer ako ga proguta islamski svijet, prelazi na Hriscane i Evropu u kojoj su Pravoslavci prvi na red. Da dovrse ono sto su Turci zapoceli.pazi za nas pravoslavne hriscane koje zapad pljacka, ubija i okupira - dobro je da amerika zarati sa iranom i izraelom i da se dole kolju to slabi nase neprijatelje i jaca nasu pravoslavnu geopoliticku poziciju u svetu
sad sto je tebi preci interes amerike satanisticke ili antihriscanskog izraela nego interesi pravoslavlja to je vec tvoj problem
Дневно их гине 30-40ак230 raketa ispalio Hezbollah na Izrael u 24 sata!
Имају и изреку "данас субота, сутра недеља"Interes Pravoslavlja je da Izrael opstane, jer ako ga proguta islamski svijet, prelazi na Hriscane i Evropu u kojoj su Pravoslavci prvi na red. Da dovrse ono sto su Turci zapoceli.
A nadahnut pobjedon nad jevrejima, preuzimanjem Jerusalima, bice nezaustavljivi.
Da da, Prvo Jevreje subotare, pa Hriscane, koji slave nedjelju.Имају и изреку "данас субота, сутра недеља"
Interes Pravoslavlja je da Izrael opstane, jer ako ga proguta islamski svijet, prelazi na Hriscane i Evropu u kojoj su Pravoslavci prvi na red. Da dovrse ono sto su Turci zapoceli.
A nadahnut pobjedon nad jevrejima, preuzimanjem Jerusalima, bice nezaustavljivi.
Дневно их гине 30-40ак
![]()
Ja ne znam sta si ti, ali ja sam Srbin Pravoslavni i to 10 puta veci od tebe. Ja zivim tamo gdje nije bas lako biti Srbin, okruzen neprijateljima. A tebi je lako da iz Kragujevca Srbujes.Pazi ti si hrvat nisi pravoslavni Hriscanin samim tim ne mozes pricati u nase ime .
Mi pravoslavci trenutno ratujemo protiv NATO Pakta i njegovih satrapa. U interesu nas pravoslavaca je da pravoslavna Rusija porazi NATO Pakt i zauzme citavu Ukrajinu i izbije u deltu Dunava.
Da bi se to lakse desilo potrebno je otvoriti NATO Paktu sto vise frontova sirom sveta.
Jedan od takvih bitnih frontova je Iran.
I to nam je u najboljem interesu. Krvni i najveci neprijatelji nas pravoslavnih jesu satanisti sa zapada .
Da da, Prvo Jevreje subotare, pa Hriscane, koji slave nedjelju.
Izrael trenutno brani bezmudu Evropu i prima udarce namijenje njoj. Ali Izrael ima muda.
Ja ne znam sta si ti, ali ja sam Srbin Pravoslavni i to 10 puta veci od tebe.