Iran legalizuje brak sa devojcicama ispod 10 god.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

obidijus

Ističe se
Banovan
Poruka
2.990
Nije mi namjera da ih branim, niti imam nekog razloga, ali siguran da se i u Iranu u zatvor ide zbog pedofilije.

Ovo je neka besmislena propaganda. Na nama sigurno nije da ovde sudimo na osnovu nekih besmislenih izvora ( hriscanskih) sta se i kako u Iranu radi.

U Iranu postoji smrtna kazna zbog pedofilije tako da ja ovaj izvor nikako ne uzimam za ozbiljno,

Ovo je neka besmislena propaganda. Na nama sigurno nije da ovde sudimo na osnovu nekih besmislenih izvora ( hriscanskih) sta se i kako u Iranu radi.

U Iranu postoji smrtna kazna zbog pedofilije tako da ja ovaj izvor nikako ne uzimam za ozbiljno,

Znaci za tebe ako je izvor Hriscanski, onda je besmislen. I otkuda znas sta se tamo podrazumeva pod pedofilijom ?

Znaci za tebe ako je izvor Hriscanski, onda je besmislen. I otkuda znas sta se tamo podrazumeva pod pedofilijom ?

Pa znam, eto ja znam svasta.. A ti mi pljuni pod prozor.

Neka taj koji je postavio ovu temu navede od kud mu ova sizofrenija, linki je na engleskom, mozda potice o satanista, verujem samo
linkovima ( neka su i hriscanski) gre raspoznajem ideologiju.

Pa znam, eto ja znam svasta.. A ti mi pljuni pod prozor.

Neka taj koji je postavio ovu temu navede od kud mu ova sizofrenija, linki je na engleskom, mozda potice o satanista, verujem samo
linkovima ( neka su i hriscanski) gre raspoznajem ideologiju.
Sto volim takve sto se u sve razumeju :roll: Imas link pa citaj valjda znas engleski kad si upila svu pamet ovog sveta.To je inace sajt Iranskih hriscana.

Не верујем сигурно лажу да би и њих бомбардовали

Nazalost nije laz. U maju 2012 Saudijci su odobrili brakove izmedju devojcica od 9 godina ( jer su polno zrele) sa matorcima.
Sada i Iran.U Iranu je vec godinama tradicija da se deca ( zenska) vec sa 9 godina smatraju polno zrelom pa se izvrsava i smrtna kazna nad njima.
Treba to sve sravnati sa zemljom.

Naslov novinskog clanka nije u skladu sa tekstom u kojem se navodi da se zeli izglasati zakon kojim se zabranjuje udaja djevojcica mladjih od 10 godina ( "the law that prohibits girls below the age of 10 from being married off...), jer za sada je moguca udaja u dobi od 9 godina.
Sve je to odobreno nakon revolucije, po serijatskom pravu.

Naslov novinskog clanka nije u skladu sa tekstom u kojem se navodi da se zeli izglasati zakon kojim se zabranjuje udaja djevojcica mladjih od 10 godina ( "the law that prohibits girls below the age of 10 from being married off...), jer za sada je moguca udaja u dobi od 9 godina.
Sve je to odobreno nakon revolucije, po serijatskom pravu.

they regard the law that prohibits girls below the age of 10 from being married off to be 'un-Islamic and illegal'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back