Iran kakvog nema na CNN

201xdw.jpg

72267939tn4.jpg

Ove dve slike nemaju veze sa Iranom i na muskarce se mrko gleda kada puse, a ne na zene. I zeni ne mogu da se vide bose noge.

Slike se odnose na ovu sto pusi cigaretu i ovu na telefonskoj govornici, kopirala sam link, ali nece da se prikaze.

to sto ovde sve i svasta smrdi to je druga prica o kojoj bi se dao pisati petotomni eleborat
al to ne menja cinjenicu da sam imao nazalost prilike da par puta u vozovima i metroima osetim i svu lepotu i pogotovo miris totalno zabradjenih buli i to u kasno prolece i jos gore u najvrelije leto
naravno ne mislim tu na one sto su obucene normalno i imaju samo maramu oko glave , vec na one koje su totalno pokrivene da im se samo lice vidi , ono je stvarno imalo neki smek izmedju crknute macke od 5 dana i gomile neispraznjenih kontejnera u julu
dozoljavam da je neko imao i drugacija iskustva , na toj "njihovoj teritoriji " ma gde to bilo , al cenim da ne smrde toliko po Egiptima , Alzirima i ostalim Etiopijama posto je tamo i pored vreline suv vazduh i mnogo se to lakse podnosi ,nego u vlaznoj zapadnoj Evropi .

Ja sam ih najvise vidjao na moru i nisu smrdele :per: al mi je bilo cudno sto se kupaju sa sve onim njihovim dimijama,a moja cetvorogodisnja cerkica kaze,tata ove tete su poludele :rotf:. Stalo dete,gleda ih i ne moze da veruje,a meni neprijatnoooooo :hahaha:

inace, postoji predrasuda da se Iracani i Izraelci mrze. Medjutim, u samom Teheranu imate preko 30 sinagoga. Nikad necu da zaboravim prizor jedne ultra moderne sinagoge, pored isto tako moderne dzamije. Postoji razlika izmedju judaizma i cionizma.

Ционизам...је Јеврејски национални покрет..скрооооз одвојен од Јудејства...

Пошто као што занте...има Јевреја:Хришћана (Православних) , јудејаца и атеиста...

Може се рећи да је Ционизам у рангу паметног национализма...што није случај код наших партија..осим у ДСС-у!
:D

Ционизам...је Јеврејски национални покрет..скрооооз одвојен од Јудејства...

Пошто као што занте...има Јевреја:Хришћана (Православних) , јудејаца и атеиста...

Може се рећи да је Ционизам у рангу паметног национализма...што није случај код наших партија..осим у ДСС-у!

pa i ne. Sta ti znaci Jevrej Hriscanin. To je samo vec kontradiktorna tvrdnja i nije isto sto i Ortodoxni Jevreji. Pri tome zaboravljash i Jevreje Askenaze. Judejac i ateista, opet nepovezano.

Cionizam nije nacionalizam.

Ako mozes to da pojasnis malo. Jevrejin hriscanin je u najmanju ruku oksimoron. Postoje Jevreji, kojima su roditelji, odn. majka Jevrejka, a on je odabrao hriscanstvo, to je nesto drugo, ali i oni se smatraju Jevrejima, jer im je majka Jevrejka, judejci (?), ateista.
Razlika je izmedju drzavljana drzave Izrael i Jevreja, odn. u srpskom, biblijski Izrailja.

pa i ne. Sta ti znaci Jevrej Hriscanin. To je samo vec kontradiktorna tvrdnja i nije isto sto i Ortodoxni Jevreji. Pri tome zaboravljash i Jevreje Askenaze. Judejac i ateista, opet nepovezano.

Cionizam nije nacionalizam.

Ako mozes to da pojasnis malo. Jevrejin hriscanin je u najmanju ruku oksimoron. Postoje Jevreji, kojima su roditelji, odn. majka Jevrejka, a on je odabrao hriscanstvo, to je nesto drugo, ali i oni se smatraju Jevrejima, jer im je majka Jevrejka, judejci (?), ateista.
Razlika je izmedju drzavljana drzave Izrael i Jevreja, odn. u srpskom, biblijski Izrailja.

Овако...

Шта је Јеврејин који није јудејац..а КРСТИО СЕ!

Па Јеврејин Хришћанин!

Значи..отац му јудејац из Израела.. Јеврејин, мајка исто тако..
Он официр ИДФ-а, Крштен у Православној Цркви...
Ја га упознао...и многе друге Јевреје Хришћане...када сам био у Израелу...шта вам није јасно?

п.с
Човек је националиста...жешћи... патриота и Офоцир ИДФ-а!
Још има пра њих на високим положајима у Израелу...али неби да спомињем имена..

Poslednja izmena:
Овако...

Шта је Јеврејин који није јудејац..а КРСТИО СЕ!

Па Јеврејин Хришћанин!

Значи..отац му јудејац из Израела.. Јеврејин, мајка исто тако..
Он официр ИДФ-а, Крштен у Православној Цркви...
Ја га упознао...и многе друге Јевреје Хришћане...када сам био у Израелу...шта вам није јасно?

Nije mi jasno ovo,jevrej je religijska pirpadnost zar ne,on mozda moze biti Izraelac pravoslavac,ali jevrej pravoslavac totalno je kontradiktorno ..

ova tema mi je stupidna pre svega zbog ucesnika u diskusiji, ali bicu tolko ljubazan:
ukoliko nije moderni paganin, tj neko ko priznaje 2 monoteisticka bozanstva ondak taj jevrejin i nema nekog izbora neg da se deklarise po nacionalnoj osnovi kao Jevrej a po veroispovesti kao hriscanin. Meni to jos nekako najlogicnije zvuci. A sad pozz...iranski kako bese... semiti :hahaha:

Arapi inace jako postuju zene:mrgreen:..

naravno..........zato ih i imaju po tri - cetiri, mozda i pet......zavisno koliko kamila ili koza ima da ponudi njenom caletu za nju..............zene se kupuju kao stoka, nemaju pravo glasa u kuci, posao im je da radjaju , kuvaju, i trpe..........toliko postuju zene , da svaki imucniji arapin , moze da dovede dvadeset godina mladju gospodju br 2 , a da prva zena nema pravo da pita ko je to dosao u kucu............

zene koje se usude da eventualno pobegnu kod svojih roditelja ili brace, mogu da biraju da li ce ih utamaniti rodnjeni muz ili rodjena braca jer su obrukale kucu...........

smesno je kada pisete o stvarima za koje znate koliko i o crnim rupama u svemiru ( a i manje ) , ali to je demokratija.........svako moze da lupeta sta hoce:think:

Nije mi jasno ovo,jevrej je religijska pirpadnost zar ne,on mozda moze biti Izraelac pravoslavac,ali jevrej pravoslavac totalno je kontradiktorno ..

Па није ти јасно, јер ниси образован...знам да ти је тешко до да свариш!

Јудејац= религијска одредница...има јудејаца и неЈевреја

Јеврејин= национална одредница..има их и Хришћана (Православних)

Већ графички рад да ти нацртам!
:dash:

Bujrum ;)

Od takvih kao ti najmanje se bojim :mrgreen:

Ја ја...тако сте и 92-95 приликом Србске критике мухамеданског погрешног учења говорили..па сте се покупили ко мишеви!
После плакали странцима..и убијали Србске цивиле...!

п.с

Искрено се надам да си из Бихаћа или Сарајева...

Poslednja izmena:
Да не грешим душу, ове персијанке су добре :worth: Ирану, Ахмаду и Неџаду могу да се сагну сви западни душмани који не могу да прихвате постојање других напредних култура.

Ја ја...тако сте и 92-95 приликом Србске критике мухамеданског погрешног учења говорили..па сте се покупили ко мишеви!
После плакали странцима..и убијали Србске цивиле...!

п.с

Искрено се надам да си из Бихаћа или Сарајева...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Bujrum jarane ;)

ja sad pogledo malo u vikipediju, cisto da ne pricam za dz. i izgleda da su u principu ista go..na ko i mi srbi, slovenci, hrvati, muslimani, nemaju pametnija posla nego traze dlaku u jajetu.

Mon Cheri, Lucky Luke, pre nego sto lupis glupost, prvo izbroj do deset. Moj savet, ne volim da ih dajem, ali od srca je, pa cu ga ipak, dati: "Kada razgovaras sa bilo kim, ako nisi u stanju da ga smatras pametnijim od sebe, ono, bar, pokusaj da ga gledas sebi ravnim". :)

Back