IQ200

Al ce @MrNapokon da se obraduje temi
Moguce da ima veze, ali ne bih to toliko povezivao sa inteligencijom, koliko jednom sklonoscu coveka da pronadje zadovoljstvo u novim, cesto i bizarnim stvarima. Pogotovu ako uzmes i sklop licnosti tu, bjutiful.
Primera radi, ulazak na zadnja vrata. Neko to proba i dopadne joj se iako ni na pocetku ne zna zasto. Ali cela ta nova perspektiva, draz ima taj psiholoski efekat na coveka. Pravolinijski nekad bude dosadno i onda promena unese cari. A neminovno smo bica kulture, tehnologije, kreativnog, iako i jeamo i zivotinje koje spavaju, jedu, seru, hebu se i umiru. Ono izmedju su finese koje kada a n a l iticki posmatras otvaraju i sire taj prostor koji nosi sa sobom zadovoljstvo koje kada probas, prosto ne mozes nazad. Zelis jilos tih sladostrasca na ovaj ili onaj nacin samo da se ispuni taj neizdrz.

Odmah mi padne na um jedan status koji sam davno pročitala negdje, kaže lik:
"mnogo me nervira kad mi cura u sexu viče: dublje, dublje! ko da imam 3 cm penisa u rezervi! Ne vičem ni ja njoj: uže, uže!" :zcepanje:
znas ono kad je zemunac bio u americi i kresao crnkinju
i prica ortacima
i kaze..ja kresem a ona dipr dipr
i? pitaju ortaci?
a on
sta cu..ja dnempr

Nekad ne valja ni kad je previše pametan. Ono, tipa uhvati te grč, a on održi predavanje zašto se to desilo, kako izbeći, kako rešiti i sve po redu... Mnogo pametni često vole da pokažu da su mnogo pametni... Ovi manje pametni te prevrnu na drugu stranu i nastave. :lol:

Nekad ne valja ni kad je previše pametan. Ono, tipa uhvati te grč, a on održi predavanje zašto se to desilo, kako izbeći, kako rešiti i sve po redu... Mnogo pametni često vole da pokažu da su mnogo pametni... Ovi manje pametni te prevrnu na drugu stranu i nastave. :lol:
Imam obrnuto iskustvo.
pametni ne žele, već vole da pokažu da su pametni oni koji baš i nisu ;)

Back