Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači nije se obogatio od proganjanja slobode govora ovdeajaoooj, položaj hahaha
Znači Tab mota lovu, dobar auto, ovo ono...
ma vozi nekog fijata od pre hrista da ti kažem hahahah
Tab proganja samo forumašiceZnači nije se obogatio od proganjanja slobode govora ovde
Pdobro
Nema veze visoka inteligencija sa seksom.ma ti od 200 se ne bave seksom. Seks je razonoda za sirotinju i pritupe
Bio je to divan dan, šest puta sam taj dan trčao.
Srećno kad dobiješ runner's face pa moraš na botoksBio je to divan dan, šest puta sam taj dan trčao.
Pogledajte prilog 1206877
Jesu te uhvatili??Bio je to divan dan, šest puta sam taj dan trčao.
Pogledajte prilog 1206877
ajaaaooo
Srećno kad dobiješ runner's face pa moraš na botoks
Odakle ti to sve znaš ?ajaoooj, položaj hahaha
Znači Tab mota lovu, dobar auto, ovo ono...
ma vozi nekog fijata od pre hrista da ti kažem hahahah
Pa haha, zezam se. Htedoh reći ko hoće nekog budžu neće ga nahvatati na forumuOdakle ti to sve znaš ?
O tome mi pričaj![]()
![]()
Ja sam uglavnom s kamiondžijama, pretpostavljala sam da su pametni lošiji u krevetuPa haha, zezam se. Htedoh reći ko hoće nekog budžu neće ga nahvatati na forumu![]()
Pa, kamiondžije imaju kilometražuJa sam uglavnom s kamiondžijama, pretpostavljala sam da su pametni lošiji u krevetu
Ti ga čekaš na parkingu a on izlazi i šutira gumu da proveri pritisak.Ja sam uglavnom s kamiondžijama, pretpostavljala sam da su pametni lošiji u krevetu
Ja sam uglavnom s kamiondžijama, pretpostavljala sam da su pametni lošiji u krevetu
da li su pametni ljudi perverzniji?
ono..gloop covek/zena
legnu, rasire noge i udare po misionaru
a pametni igraju igrice, isprobavaju svasta..![]()
najpametniji su na krstaricida li su pametni ljudi perverzniji?
ono..gloop covek/zena
legnu, rasire noge i udare po misionaru
a pametni igraju igrice, isprobavaju svasta..![]()
Ijekavac na pruziEo vam zagonetku posto vidim da se suva penista razbacujete sa pamecu:
Sest je nogu,dvije vise,dvije glave isto misle!