1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
[Gunsmith];15627250:
Radio sam ovaj danski, ispalo je 135
Iako niakd nisam radio pravi, cini mi se da ne bi trebalo da su pitanja na isut foru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Gunsmith];15627250:
Koliko se secam, za nivo genija treba 160+ (na zalost nisam) . Nikada mi nije bilo jasno na osnovu cega su predvidjali IQ istorijskih licnosti dok nije bilo zvanicnih testova i kako su uspeli da imaju 220+![]()
Koliko se secam, za nivo genija treba 160+ (na zalost nisam)
Kakav crni niz , vec kod prvog pitanja sam skontao da je nesto do jaja dosadno u pitanju , yebli ih brojevi da ih yebali...
Vis' ovo je najveci problem kod mene , nemam ni strpljenja , ni zivaca da posvetim tome pola sata , ustvari bilo koje vreme duze o 5 min ,tako da ne vredi ni da pocinjem .[COLOR="#ff0000"
trebas da uzmes pola sata, iskljucis fon, sednes i radis.
Vreme nije uracunato u rezultat tako da ne treba da se zuri.[/COLOR]
Meni je IQ totalna glupost. Iz vise razloga.
I ne, necu da ih navodim.
Koliko se secam, za nivo genija treba 160+ (na zalost nisam) . Nikada mi nije bilo jasno na osnovu cega su predvidjali IQ istorijskih licnosti dok nije bilo zvanicnih testova i kako su uspeli da imaju 220+![]()
Vis' ovo je najveci problem kod mene , nemam ni strpljenja , ni zivaca da posvetim tome pola sata , ustvari bilo koje vreme duze o 5 min ,tako da ne vredi ni da pocinjem .
Znam problem je u meni , a ne njima .![]()
ovaj test ( danski ) je cisto sranje....cim sam ja imao ovoliko koliko sam imao. tj previse za ono koliko ja smatram da imam, bez lazne skromnosti...naj obicnija logika, jedino sam se za zadnje pitanje zamislio malo vise, inace prosto
zanima me kako izgleda pravi mensin test
Koliko sam ja cuo mensin ima striktno i kratko vremensko ogranicanje. Caka je u tome da ti odmah uocis odgovor bez preteranog razmisljanja.
Da mogu,opet bih ti dala reputaciju..nasmija me![]()
![]()
![]()
Na ovom prvom imala sam 100
a na onom po Bineovoj skali 120 xD
Nije lose, s obzirom da sam ih zavrsila za pet-sest minuta >_>
Koliko sam ja cuo mensin ima striktno i kratko vremensko ogranicanje. Caka je u tome da ti odmah uocis odgovor bez preteranog razmisljanja.
Netachno, tj. nepotpuno tachno. Postoje razlichite skale za razlichite testove, pa Mensa level pochinje negde od 148, negde od 132, negde od 130, itd, zato je standard izrazhen u procentima, pa je potrebno uraditi 98% bilo kog testa da bi se postao chlan Mense.Rece ti Dusan vec...potrebno je preko 140...
Netachno, tj. nepotpuno tachno. Postoje razlichite skale za razlichite testove, pa Mensa level pochinje negde od 148, negde od 132, negde od 130, itd, zato je standard izrazhen u procentima, pa je potrebno uraditi 98% bilo kog testa da bi se postao chlan Mense.