IPTV

mioljub

Početnik
Poruka
7
Kako placenu IPTv m3u listu pustiti istovremeno na 3 tv uredjaj u kuci.
A posto svi nude gledanje na vise uredjaja ali ne u isto vreme jer kad primete onda iskljuce listu

Kako placenu IPTv m3u listu pustiti istovremeno na 3 tv uredjaj u kuci.
A posto svi nude gledanje na vise uredjaja ali ne u isto vreme jer kad primete onda iskljuce listu
Можеш ли јасније да опишеш проблем у вези IPTV на више ТВ.
Ја дуго користим IPTV на два ТВ и немам проблем са тим ,,листама'', а оба ТВ се користе независно у које време и на ком каналу.
Опиши подробније тај проблем са том ,,листом''!

Nemam problem sa listom, nego kad primete da se gleda istovremeno na dva uredjaja iskljuce na par dana listu
Ако си регуларно пријављен и плаћаш IPTV услугу за оба ТВ, нема разлога да те искључују. Може бити само нека техничка сметња.
Зато, проблем пријави преко cool телефона (бесплатно) 0800-100-100 или на шалтер најближе пословнице ТЕЛЕКОМ-а или MTS-a.

Nisi razumeo pitanje. Imam IPTV m3u listu i gledam gde hocu i kad hocu na bilo kom uredjaju. Ali bih hteo da gledam na jos nekom televizoru u kuci u isto vreme. Lista je kupljena na internetu, nije od ovih sto bi rekli legalnih.
Mene interesuje kako je preraditi da mogu da gledam i na drugom TV a da salje podatke kao da je sa jednog

Lista je 6e mesecno sa 1600 kanala- svi Ex Yu kao i videoteka sa preko 2500 filmova 2019.18.17 i 16 kao i svi ex Yu od posle rata pa do danas.
Odlicno radi preko SSIPTV na LG tv kao i na androidu i laptopu. Ali mi iskljuce kad primete da gledam istovremeno

moras da platis za svaki posebno jer svaki tv ima svoju mac adresu i svaka nova koja nije u njihovom serveru bude brisana..kad platis uslugu uvek se registrujes sa prvim tv.
posto su pirati u pitanju posalji im mail da su ta dva ili tri tvoja tv i da ti omoguce pristup...mozda ce ti nesto dodatno naplatiti...

Back