Dali je ios toliko bolji od androida i dali je vredno platiti 3-5000 dinara vise za iphone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ovako vrlo je jednostavno ako daš 100 evra za android radiće ti godinu dana. Ako daš 500 evra za iphone radiće ti 5 godina. Kako god obrneš uzimaju ti 100 evra godišnje za telefon.Dali je ios toliko bolji od androida i dali je vredno platiti 3-5000 dinara vise za iphone?
Dao 150 evra za android radi za sada 3 godine...Pazi ovako vrlo je jednostavno ako daš 100 evra za android radiće ti godinu dana. Ako daš 500 evra za iphone radiće ti 5 godina. Kako god obrneš uzimaju ti 100 evra godišnje za telefon.
Evo ćerka A20, ja A10, žena A40 i nešto ništa restartovanje nikakvi problemi...Ovaj moj posle godinu ipo dana stalno prijavljuje nedostatak memorije manje od 1gb i radi. Kada je napunio godinu dana počeo je non stop da se restartuje (loop) to je valjda fabrički namešten za samouništenje korisnika. Jedva sam uspeo da gaczdrvim da dalje radi.
Ja sam uzeo ovaj Google Nexus i crko nakon 5 godina, a samsung S5 još radi ko prvi dan. I reko uzeću najjeftinijieg samsunga pa da vidim...Pa eto sve je to stvar projektovanja roka trajanja telefona.
Какво пројектовање, ако може подробније, баш ме интересује та опција?Pa eto sve je to stvar projektovanja roka trajanja telefona.
Prijateljica uzela samsung a10 telefon je pljunuti kršomi.Ja sam uzeo ovaj Google Nexus i crko nakon 5 godina, a samsung S5 još radi ko prvi dan. I reko uzeću najjeftinijieg samsunga pa da vidim...
Pa ne znam, kako onda ako je isto?Prijateljica uzela samsung a10 telefon je pljunuti kršomi.
Drugi softver meni je kršomi ko pokretna spam laboratorija.Pa ne znam, kako onda ako je isto?
iPhone radi znatno duze ,android se raspada posle par meseci.Pazi ovako vrlo je jednostavno ako daš 100 evra za android radiće ti godinu dana. Ako daš 500 evra za iphone radiće ti 5 godina. Kako god obrneš uzimaju ti 100 evra godišnje za telefon.
Не брукај се више!Prijateljica uzela samsung a10 telefon je pljunuti kršomi.
Докажи?iPhone radi znatno duze ,android se raspada posle par meseci.
Ti ne koristis telefon intenzivno ,tad bih vas pitao koliko bi trajao.Ja sam uzeo ovaj Google Nexus i crko nakon 5 godina, a samsung S5 još radi ko prvi dan. I reko uzeću najjeftinijieg samsunga pa da vidim...
Не лупај више, животати!Ti ne koristis telefon intenzivno ,tad bih vas pitao koliko bi trajao.
Sta lupam ,zna se sta je intenzivno koriscenje a sta povremeno ,posaljem neku poruku ,malo razgovor ,mozda neka aplikacija cacnem ....i to je neko koriscenje ?!!Не лупај више, животати!