iPhone 4s

I jos samo da ne bude da sam pricao "prazne price" samo za tebe Tihi:

Prilozi

• Nikon D3100 006.jpg
    Nikon D3100 006.jpg
    19,3 KB · Pregleda: 18
Znaci zakon od telefona...pre neki dan sam ga kupio i evo probam ga upravo...."SIRI" je nesto najbolje sto sam do sada "doziveo"...totalna komunikacija sa telefon...pricas sa njim kao da ti je ortak....
jeste SIRI je nesto sasvim dobro ali uporedi Iphone i njegove mogucnosti sa bilo kojim android telefonom....IOS je nista samo neka kombinacija ikonica i neke teme,to sto ios naziva multitaskingom to je ustvari nista

Batice....nisam kupio zato da se hvalim(ako vec "oces da se pohvalim imam 4 iphone-a(3GS(32gb),2x4G(16gb) i 4s(16gb) i iphone imam jos pre nego sto si ti imao mobilni uopste)....ALI IMAM I Samsung Galaxy S2 i ja ti licno MOGU RECI DA JE NAJVECE SRANJE i da je 100 puta KOMPLIKOVANIJI od iphone-a....
3,5" ekran moze za nekog da bude prednost,ako,recimo,telefon nosis u dzepu nekog malo "tesnijeg" dzinsa,tako da je velicina ekrana samo stvar ukusa....
Bolju kameru ima iphone i to bi trebalo da znas...da ne kazem da je Autofokus kod iphone-a brzi i bolje stabilizira nego kod samsunga....isto tako videofuncija kod iphone-a je bolja (24mb/s>13mb/s za iphone).

ko snima filmove i dokumentarce on kupuje profi kameru , a ne snima mobilnim telefonom

sto se tice kamere, najbolju kameru ima Sony Arc S

iphone je za mene glup uredjaj

razlog za to je sto je duplo skuplji od konkurentskih uredjaja koji su bolji hardverski i softverski od iphone i ios-a

ko sto sam ti reko galaxy s2 i motorola razr imaju i bolji procesor i ekran i vise memorije od iphone 4s

android je bolji od ios-a , ako nista drugo zbog toga sto je 95% aplikacija na njemu besplatno dok ti za svaku na iphoneu moras da platis.

siri je ko sto rekoh beskoristan , a kompletno isti taj voice servis nude danas i svi drugi.

jos niko na srpskom razume se.

ne vidim svrhu posedovanja 4 iphone uredjaja

jel ti kad sednes u kafic sve te tvoje telefone izvadis i poslazes na 'astal da im pokazes svima ko je naj sasvim potpuno sasvim najveci baja u lokalnoj birtiji? :mrgreen:

sad razumem ja tebe sto se tebi ne svidja android - jednostavno prekomplikovan ti je .

e vidis kada bi ga savladao, video bi da ti Android daje slobodu i mogucnost prilagodjavanja telefona tvojim potrebama - nesto sto ti nikada iphone nece dati.

I jos samo da ne bude da sam pricao "prazne price" samo za tebe Tihi:

mozes da stavljas kakve god hoces slicice najkvalitetniji ekrani su super amoled ekrani koje proizvodi samsung

puno su kvalitetniji od ips ekrana narocito u prikazu crne boje.

kada gledas istovremeno u super amoled ekran i u ips ekran, amoled izglda reaalisticnije jer su boje jace i prirodnije dok na IPS ekranima koje koristi iphone a proizvodi LG izgledaju isprano i bledo.

svej e ovde lepo objasnjeno

Razr Maxx unseats iPhone for first time on Verizon

An analyst says for the first time since its landing in North America, the iPhone is not No. 1 on all carriers this quarter.

35128051_Motorola_Droid_Razr_Maxx_02_620x465_610x458.jpg

http://news.cnet.com/8301-1035_3-57...hone-for-first-time-on-verizon/?tag=txt;title

Motorola RAZR Maxx prevazisla u Americi Iphone po broju prodatih telefona. A kako i ne bi - sobzirom da ima mnogo veci ekran, brzi procesor, duplo vise RAM memorije, i pre svega DUPLO jacu bateriju

Motorolina baterija je 3300 mah dok je iphoneova samo 1500 mah tj duplo slabija

Razr Maxx unseats iPhone for first time on Verizon

An analyst says for the first time since its landing in North America, the iPhone is not No. 1 on all carriers this quarter.

35128051_Motorola_Droid_Razr_Maxx_02_620x465_610x458.jpg

http://news.cnet.com/8301-1035_3-57...hone-for-first-time-on-verizon/?tag=txt;title

Motorola RAZR Maxx prevazisla u Americi Iphone po broju prodatih telefona. A kako i ne bi - sobzirom da ima mnogo veci ekran, brzi procesor, duplo vise RAM memorije, i pre svega DUPLO jacu bateriju

Motorolina baterija je 3300 mah dok je iphoneova samo 1500 mah tj duplo slabija

Tihi pokusavas nesto....al" ne ide brate...
Kao prvo od tih 4(u medjuvremenu sam kupio jos jedan i sada ih imam 5) iphone-a ne koristim ni jedan zato sto je MOJ OMILJENI telefon (neces verovati) Nokia 6230i :mrgreen: nego eto tako naisao jeftino na njih i kupio za decu,zenu,poklon prijateljima itd....

Samo cu ovo da ti odgovorim na ovaj zadnji post(ne radi se o ovoj najnovijoj motoroli nego o tvojoj to jest predhodnom modelu):
Kod Motorola RAZR baterija traje ni manje ni vise nego 3 sata(i nemoj sad ovde da pises kako to nije istina jer sam taj telefon imao).....znaci podjes kod tebe na obliznju igranku u susedno selo i kad treba da se javis kevi.....cvrc....samo preko "ekoloskog" fona mozes....znas ono....eeeejjjjjj......nemo" me ceeeeekaaaaateeeee.....jaaaaa kaaaasniiiim.....veeeceeeraaas sam sa zeeeeMskom.....
Tihi pises prostoce....i IOS i Android su dobri i samo je stvar navike i ukusa....i ja NE MORAM nista da placam za aplikacije ako sam iphone Jailbreak-ovao....
Samo da ti kazem da su "slozenije" igre za Android optimirane za nVidia Tegra-platformu i ne rade na Exynos Dual-Core procesore....

Apple je Apple i za sada su oni "kraljevi" u telefonima i kompjuterima....
pozdrav Tihi i preporucujem ti da probas jednom samo da drzis u ruci iphone i videces da ce da ti se desi chudo....ima tu neke "magije" veruj mi...

Evo jedne slicice od mene pa presudite sami:

Prilozi

• os20comparison20chart20d1-11371618.jpg
    os20comparison20chart20d1-11371618.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
I jos da ti odgovorim-Motorola RAZR MAXX kosta oko 500 "ojra"....i ti uporedjujes NAJNOVIJI fon koji jos nije k"o svet izasao na trziste sa vec sad "starim" iphone-om 4s....cekaj kad izadje iphone 5(trebalo bi 7. ili 14. oktobra) pa cu ondaK da te pitam "bruder".... ;)
Vec najavljuju da ce iphone 5 Samsung Galaxy S3 da oduva bukvalno.....

Poslednja izmena:
:thumbdown::ok:
Batice....nisam kupio zato da se hvalim(ako vec "oces da se pohvalim imam 4 iphone-a(3GS(32gb),2x4G(16gb) i 4s(16gb) i iphone imam jos pre nego sto si ti imao mobilni uopste)....ALI IMAM I Samsung Galaxy S2 i ja ti licno MOGU RECI DA JE NAJVECE SRANJE i da je 100 puta KOMPLIKOVANIJI od iphone-a....
3,5" ekran moze za nekog da bude prednost,ako,recimo,telefon nosis u dzepu nekog malo "tesnijeg" dzinsa,tako da je velicina ekrana samo stvar ukusa....
Bolju kameru ima iphone i to bi trebalo da znas...da ne kazem da je Autofokus kod iphone-a brzi i bolje stabilizira nego kod samsunga....isto tako videofuncija kod iphone-a je bolja (24mb/s>13mb/s za iphone).

:ok:

Ja bih dodao jos iPad....

Onaj ko se razume u tehnologiju uocice razliku ogromnu izmedju Samsunga i iPhone, jer zaista postoje dve vrste mobilnih danas!

iPhone i OSTALI :rotf:

Poslednja izmena:
hahaha,jos svadje oko toga,bas citam!Moj je najbolji sams.gt e2600,hahaha,ali ipak uvek sam primecivao da je sII napred,jest da ima pristrasnosti,ali ipak uvek,u razgovoru i komentarima,sII ima prednost,sad naravno ja mogu nositi telefon sa nizom cenom,ali ipak kad se porede telefoni primetio sam da se svi kace sa sII,a to znaci da je dobar telefon!

Imam iphone 4s,zadovoljna sam ali skoro sam ga kupila i jos uvek se slabo snalazim-kada kreiram svoj apple ID nalog moram da upisem broj kreditne kartice i sifru,da li oni meni kasnije kada nesro skidam to naplacuje preko te kartice,posto sam tako nesto cula ili se to upisuje cisto radi formalnosti.MOLIM KO ZNA DA MI ODGOVORI :))))))

Ios je mnogo stabilniji i bolji sistem od Androida, a govorim iz iskustva jer imam i Iphone (imam i IPad i Ipod pride), od Android telefona (HTC Desire HD, kao i Nook Color Tablet).
Npr. na mom Ipod-u sa 256 rama, neke veoma zahtevne igrice rade glatko i bez seckanja dok na Android telefonu sa 768 rama seckaju i baguju.
Android ima predsnost u tome sto mozes da ga budzis do mile volje i tvikujes po svom ukusu (ima mali milion romova) ali zna da bude veoma nestabilan sistem.
Sto se tice multimedije, tu je Apple zakon i nema tu sta da se prica, mislim pogledajte i desktop trziste, za bilo koji ozbiljniji rad sa videom i muzikom koristi se Mac.
Jesu skupi (doduse i ovi Samsung plastikaneri ne odstupaju) ali vrede i traju!

Back