Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste SIRI je nesto sasvim dobro ali uporedi Iphone i njegove mogucnosti sa bilo kojim android telefonom....IOS je nista samo neka kombinacija ikonica i neke teme,to sto ios naziva multitaskingom to je ustvari nistaZnaci zakon od telefona...pre neki dan sam ga kupio i evo probam ga upravo...."SIRI" je nesto najbolje sto sam do sada "doziveo"...totalna komunikacija sa telefon...pricas sa njim kao da ti je ortak....
Batice....nisam kupio zato da se hvalim(ako vec "oces da se pohvalim imam 4 iphone-a(3GS(32gb),2x4G(16gb) i 4s(16gb) i iphone imam jos pre nego sto si ti imao mobilni uopste)....ALI IMAM I Samsung Galaxy S2 i ja ti licno MOGU RECI DA JE NAJVECE SRANJE i da je 100 puta KOMPLIKOVANIJI od iphone-a....
3,5" ekran moze za nekog da bude prednost,ako,recimo,telefon nosis u dzepu nekog malo "tesnijeg" dzinsa,tako da je velicina ekrana samo stvar ukusa....
Bolju kameru ima iphone i to bi trebalo da znas...da ne kazem da je Autofokus kod iphone-a brzi i bolje stabilizira nego kod samsunga....isto tako videofuncija kod iphone-a je bolja (24mb/s>13mb/s za iphone).
I jos samo da ne bude da sam pricao "prazne price" samo za tebe Tihi:
Razr Maxx unseats iPhone for first time on Verizon
An analyst says for the first time since its landing in North America, the iPhone is not No. 1 on all carriers this quarter.
![]()
http://news.cnet.com/8301-1035_3-57...hone-for-first-time-on-verizon/?tag=txt;title
Motorola RAZR Maxx prevazisla u Americi Iphone po broju prodatih telefona. A kako i ne bi - sobzirom da ima mnogo veci ekran, brzi procesor, duplo vise RAM memorije, i pre svega DUPLO jacu bateriju
Motorolina baterija je 3300 mah dok je iphoneova samo 1500 mah tj duplo slabija
Batice....nisam kupio zato da se hvalim(ako vec "oces da se pohvalim imam 4 iphone-a(3GS(32gb),2x4G(16gb) i 4s(16gb) i iphone imam jos pre nego sto si ti imao mobilni uopste)....ALI IMAM I Samsung Galaxy S2 i ja ti licno MOGU RECI DA JE NAJVECE SRANJE i da je 100 puta KOMPLIKOVANIJI od iphone-a....
3,5" ekran moze za nekog da bude prednost,ako,recimo,telefon nosis u dzepu nekog malo "tesnijeg" dzinsa,tako da je velicina ekrana samo stvar ukusa....
Bolju kameru ima iphone i to bi trebalo da znas...da ne kazem da je Autofokus kod iphone-a brzi i bolje stabilizira nego kod samsunga....isto tako videofuncija kod iphone-a je bolja (24mb/s>13mb/s za iphone).
Mene cudi i zanima da li ce Samsung imati 1,05 milijarde dolara da isplati odstetu.....to kad plate oni mogu da zatvore fabriku....hehehehe....oce koreanci da kopiraju i tako se probiju na trziste...nema bato ima da plate pa da se pushe samo...heheheIzgubi na americkom tlu.
Bas me cudi sto.