Ipak se Srbija smrzava

Daju pederima i lezbejkama tj njihovim NVO i ostalom prozapadnom sljamu milione dinara i evra iz budzeta....
Iz ugla tvog Smrada i Kala oko Tome Grobara i Vuçiça za koga si glasao, i njihovih roditelja iz SPS oko Smrdljosevica za kog si takodje glasao, mi smo naucili sledece lekcije kako pravilno voditi Drzavu

1. Bolje je NE zaposliti Sluzbu Drzavne bezbednosti i Jedinicu za specijalne operacije Resora Drzavne bezbednosti za ubijanje osvedocenih terorista i prodavaca organa Hasima Tacija, Kadrija Veseljija i Haradinaja i ostalih ucesnika klanja zivih Srba za rezervne delove, Koljaca Nasera Orica i ostalih koji to de facto i de jure zasluzuju.

2. Bolje JE zaposliti Sluzbu Drzavne bezbednosti i Jedinicu za specijalne operacije Resora Drzavne bezbednosti za ubijanje srpskih gradjana umesto stranih terorista ( Ivan Stambolic, Novinari Dada Vujasinovic, Curuvija, Cerka Ratka Mladica i mnogi drugi)

3. Bolje je koristiti BIA za prisluskivanje nekih babetina koje su jebalemajku Bati Keramicaru javno preko fejzbuka, umesto da se rasturi siptarska trgovina drogama preko Srbije, i prodaja iste srpskoj deci

U tom slučaju banke već znaju za tvoje mutne poslove

Znaš da devedesetih nije bilo grejanja cele zime

# hvala rusiji
Spasiba bacuske

yvaya1.jpg

Dok su kod vas od snega padale bandere ja nisam jedne sekunde imao nestasice struje.

Slučajevi Nade Čehajić i Ljubice Gvozdanović iz naselja Olajnica u centru Vukovara, po ko zna koji put otvorili su raspravu o grejanju. Ljubica je za stan od 59 kvadrata u kojem je, kako je rekla novinarima, povremeno grejala tek jednu sobu, dobila račun na 1905 kuna, dok njenoj komšinici Nadi koja živi u garsonijeri od svega 28 kvadrata, niti cela penzija od 1820 kuna nije dovoljna da plati račun koji je za 26 kuna viši.

I drugi Vukovarci se žale. Smatraju da nije normalno da grejanje stana od 50-tak kvadrata iznosi hiljadu kuna mesečno dok, naprimer Osječani za isti broj kvadrata stambenog prostora plaćaju tri puta manje. Uz sve mere štednje, Mara Andrejević iz Borova naselja je januarski račun platila skoro 700 kuna. U stanu od 40 kvadrata greje samo kuhinju u koju je smestila i krevet.

- Hladno je k´o u štenari, ali šta da radim. Lako je odvrnuti radijator, ali ko će to platiti, pita se ova penzionerka kojoj više od trećine primanja ode na grejanje. Prošlog leta je dala ugraditi razdelnike misleći da će na taj način uštedeti, ali se ispostavilo da je 500 kuna po radijatoru bačen novac. ‘Možeš ga jedino skroz odvrnuti ili zavrnuti’, kaže naša sagovornica.

https://www.portalnovosti.com/hladno-k-o-u-stenari

U hrvatskim stanovima je zimi hladno kao u stenari - vele za Portal Novosti hrvatski penzioneri. A kako nece biti kad npr Nada Gvozdanovic iz naselja Olajnica u centru Vukovara daje citavu penziju za grejanje garsonjere od 28 kvadrata.

Vidis sudeci po ovom tekstu zivot u Hrvatskoj, hrvatskim penzionerima zimi je pakao, tako da nije nemoguce da podignu oni novu oruzanu pobunu sa ciljem prikljucenja tih delova danasnje Hrvatske Srbiji. Ako nista drugo bio bi im daleko nizi mesecni racun za grejanje z:D

nik_titanik9-e1569407233789-1280x857.jpg

nik_titanik7-e1569407416585-1280x857.jpg
Meni je iznimno drago da je u Srbiji grijanje badava. Uzor nama u Hrvatskoj koji treba dostići.

Bogati klošar, ima grijanje na lož ulje.

Tepić: Grčić žrtvovan ne zbog loših rezultata, već jer je „dirnuo u familiju“​

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić žrtvovan ne zbog loših rezultata u snabdevanju strujom već zbog toga što je "dirnuo u familiju", odnosno zbog toga što je nedavno obelodanjeno da je napravio poseban centar za prisluškivanje u EPS-u, iz kojeg je dve godine bio prisluškivan i otac predsednika Anđelko Vučić.

Do sada je utvrđeno da je do problema došlo na više nivoa, u „Kolubari“ je u vagone utovaren ugalj lošijeg kvaliteta koji se tokom transporta natopio vlažnim snegom i zamrznuo. Takav ugalj nije smeo da bude upotrebljen u blokovima termoelektrana, navodi se u saopštenju.

Ove greške dovele su do zastoja u radu blokova i grejanja Obrenovca, a Milorad Grčić ističe da je odgovornost za rad celog sistema na njemu, kao direktoru „Elektroprivrede Srbije“, ali i da neposredni rukovodioci moraju da snose odgovornost za nedopustive greške u radu.

Sledi glad i patnja.

Vanredna situacija u devet opština, bez struje 40 odsto meštana Malog Zvornika​

Vlast poručuje da nema uglja, a godinama 180.000 tona propada u Baljevcu na Ibru​

Tepić: Grčić žrtvovan ne zbog loših rezultata, već jer je „dirnuo u familiju“​

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić žrtvovan ne zbog loših rezultata u snabdevanju strujom već zbog toga što je "dirnuo u familiju", odnosno zbog toga što je nedavno obelodanjeno da je napravio poseban centar za prisluškivanje u EPS-u, iz kojeg je dve godine bio prisluškivan i otac predsednika Anđelko Vučić.

Do sada je utvrđeno da je do problema došlo na više nivoa, u „Kolubari“ je u vagone utovaren ugalj lošijeg kvaliteta koji se tokom transporta natopio vlažnim snegom i zamrznuo. Takav ugalj nije smeo da bude upotrebljen u blokovima termoelektrana, navodi se u saopštenju.

Ove greške dovele su do zastoja u radu blokova i grejanja Obrenovca, a Milorad Grčić ističe da je odgovornost za rad celog sistema na njemu, kao direktoru „Elektroprivrede Srbije“, ali i da neposredni rukovodioci moraju da snose odgovornost za nedopustive greške u radu.

Sledi glad i patnja.

Vanredna situacija u devet opština, bez struje 40 odsto meštana Malog Zvornika​

Vlast poručuje da nema uglja, a godinama 180.000 tona propada u Baljevcu na Ibru​

Baljevac na Ibru to je kod mene. Raska.

Ja vam taj ugalj ne bi dao. Nek vas greje i strujom snabdeva NATO posto rusku energiju necete.

Iz ugla tvog Smrada i Kala oko Tome Grobara i Vuçiça za koga si glasao, i njihovih roditelja iz SPS oko Smrdljosevica za kog si takodje glasao, mi smo naucili sledece lekcije kako pravilno voditi Drzavu

1. Bolje je NE zaposliti Sluzbu Drzavne bezbednosti i Jedinicu za specijalne operacije Resora Drzavne bezbednosti za ubijanje osvedocenih terorista i prodavaca organa Hasima Tacija, Kadrija Veseljija i Haradinaja i ostalih ucesnika klanja zivih Srba za rezervne delove, Koljaca Nasera Orica i ostalih koji to de facto i de jure zasluzuju.

2. Bolje JE zaposliti Sluzbu Drzavne bezbednosti i Jedinicu za specijalne operacije Resora Drzavne bezbednosti za ubijanje srpskih gradjana umesto stranih terorista ( Ivan Stambolic, Novinari Dada Vujasinovic, Curuvija, Cerka Ratka Mladica i mnogi drugi)

3. Bolje je koristiti BIA za prisluskivanje nekih babetina koje su jebalemajku Bati Keramicaru javno preko fejzbuka, umesto da se rasturi siptarska trgovina drogama preko Srbije, i prodaja iste srpskoj deci

Spasiba bacuske

Stvari su proste . Rusi imaju jeftinu energiju , u Rusiji je kilovat struje 5 dinara , u Nemackoj 50 dinara. 10 puta skuplje sa tendencijom da bude i 20 puta skuplje nego u Rusiji jer je megavat struje na berzi vec presao 400 evra sirom Evrope.

Zato pametni ljudi idu sa Rusima a budale cobani sa Amerikom, Nemackom, Velikom Britanijom.

?
Baljevac na Ibru to je kod mene. Raska.

Ja vam taj ugalj ne bi dao. Nek vas greje i strujom snabdeva NATO posto rusku energiju necete.

Stvari su proste . Rusi imaju jeftinu energiju , u Rusiji je kilovat struje 5 dinara , u Nemackoj 50 dinara. 10 puta skuplje sa tendencijom da bude i 20 puta skuplje nego u Rusiji jer je megavat struje na berzi vec presao 400 evra sirom Evrope.

Zato pametni ljudi idu sa Rusima a budale cobani sa Amerikom, Nemackom, Velikom Britanijom.
E ima da daš da stojko iz BG ima struju.

Ma da, pričaj mi o tome. I ja imam izolaciju na kući, dali prije jedanaest godina staviti 15cm kamene vune, prije toga nova stolarija, dolazila firma koja je mjerila toplinske gubitke za kategorizaciju.

Ako imaš PVC stolariju više od 22° ti ne treba, ja gledam da je oko 20 i na toj temperaturi možeš biti u kratkoj majci.
Нису исто баждарени Хрватски и Српски термометри. :lol:

Transparentnost: Grčić ne može da bude razrešen, jer od 2017. nije direktor EPS​

Ove drzave da nema trebalo bi je izmisliti :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::worth::worth::worth::worth:

Milorad Grčić u ovom trenutku ne može da bude ni razrešen, niti može da podnese ostavku na mesto v.d. direktora Elektroprivrede Srbije (EPS), jer on to nije već četiri i po godine, saopštila je organizacija Transparentnost Srbija i ukazala da je njemu mandat prestao još 23. marta 2017.

Obice se velikogradjanima koji su se podsmevali i podjebavali ljude iz provincije .
Ne zna se ko koga vise podhebava....

Zaebancija je ova vlast, ako je Mihajlovicka odgovorna za nesto....
Ja sam simpatisao Mihajlovicku zbog uredjenosti sajta, i samog ministarstva kad je dosla na poziciju , ali onda je pocela vise da gleda svoj provod i seksualne senzacije nego da radi ista.
Ali dobija vise ako ne radi nego ako radi....podobnost se vise ceni..

Lici na ono kad imas vrh policije koji je pod komandom kriminalnih grupa, a onda osudis nekog lokalnog oficira policije koji video godinama ...sta se radi.

+1 za blokadu
+1 edb za blokadu
Bice vidim poena za blokadu da pocne i ono sto ja u startu ne zelim, znaci obaranje vlasti...
Trenutno je jos uvek vecina za ekoloske probleme i pravne probleme, tj ono sto bezobraznici hoce da unerede Srbiju...

Poslednja izmena:
Evo sada na TV-u priča Mihajlović o zelenoj egendi 😂

Za to je placena od strane CIA.

Da nam promovise tu glupost, da nemamo posle struje zimi, i da uvozimo po paprenim cenama energiju iz propale EU i jos propalije Amerike.

Da je Vucic zaista iskren, nju bi prvu smenio zbog ovih havarija u TENT-u. Jer to je njega najvise odgovornost . Ona je ministar energetike.

Da li je moguce da ova zena NEMA MRVU J*B*NE ODGOVORNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako su naucili.

Da nam promovise tu glupost, da nemamo posle struje zimi, i da uvozimo po paprenim cenama energiju iz propale EU i jos propalije Amerike.

Da je Vucic zaista iskren, nju bi prvu smenio zbog ovih havarija u TENT-u. Jer to je njega najvise odgovornost . Ona je ministar energetike.
Al ne sme da je pipne...

Prosecan Nemac za 1 mesec zaradi ono sto Rusobudaletina zaradi za 1 godinu

Ne znam zaista kako uspes da poredis tako nesto, al verujem da to tako funkcionise u tvojoj supljoj glavici dok ******is na Vuçiçev sendvic

Da nam promovise tu glupost,

Pre mesec dana je Putin najavio da ce Rusija postepeno preci na zelene ekoloske mere i zastitu prirode, sto je i logicno da Rusija zastiti svoju prirodu i zivi svet

Jel tvrdis i za Putina da je CIA jer promovise zdravu okolinu i zelene tehnologije, ili kako ih ti nazivas glupost

Ili to CIA vazi samo za ovu radikalnu čobanku Zoranu Mihajlovic

Poslednja izmena:
Prosecan Nemac za 1 mesec zaradi ono sto Rusobudaletina zaradi za 1 godinu

Ne znam zaista kako uspes da poredis tako nesto, al verujem da to tako funkcionise u tvojoj supljoj glavici dok ******is na Vuçiçev sendvic

Pre mesec dana je Putin najavio da ce Rusija postepeno preci na zelene ekoloske mere i zastitu prirode, sto je i logicno da Rusija zastiti svoju prirodu i zivi svet

Jel tvrdis i za Putina da je CIA jer promovise zdravu okolinu i zelene tehnologije, ili kako ih ti nazivas glupost

Ili to CIA vazi samo za ovu radikalnu čobanku Zoranu Mihajlovic

Pa nema zelenije tehnologije od nuklearki

0% zagadjenja produkt sagorevanja je vodena para.

Srbija ima manjak struje zimi. To solari ne mogu da pokriju jer nema sunca zimi , struja se ne moze skladistiti . Znaci u obzir zelene zimske energije dolaze samo nuklearke, gasne ili termo elektrane tj na ugalj. A od tih pobroijanih najzelenija je nuklearna. Dementan si ko da te Bajden pravio.

Back