Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.510
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...zurbano-napustili-mesto-udara-u-Beogradu.html

Posle snimaka na društvenim mrežama kada su ljudi počeli panično da beže tokom tišine u Beogradu, oglasio se jedan od bajkera koji kaže da su se motocilisti užurbano udaljili sa tog mesta pre udara.

Podsetimo, na osnovu snimaka na kojima se vidi da su neki ljudi užurbano otišli sa mesta događaja neposredno pre zvuka, prvo se pretpostavljalo da su policajci.

Ti snimci podeljeni su i na društvenim mrežama.

lg.php

Nakon toga, jedan od bajkera objavio je video na Instagramu u kome objašnjava da je on jedan od ljudi koji su snimljeni da se udaljavaju sa lica mesta ističući da nisu bežali, već da su dobili poziv studenata kojima je bila potrebna pomoć, preneo je

Mi smo iz parka Manjež, ugao Nemanijine i Resavske, bili parkirani motorima i došli smo motorima u roku od par minuta da bismo ukazali pomoć jer su bili provocirani od strane NN lica. Kada smo došli na lokaciju, sišli smo sa motora, na licu mesta su nam rekli da je grupa otišla u pravcu skupštine, 'Ćacilenda', i mi smo užurbano krenuli kroz masu pošto je bio minut ćutanja, nismo želeli da trčimo, nismo želeli da dižemo nikakvu tenziju. Mi smo užurbano kroz masu počeli da idemo u pravcu skupštine i tu negde kod Takvuda smo i mi zahvaćeni tim zvučnim udarom. Nas je na pod bacilo koliko je to bilo jako", naveo je on.

не разумем наслов у медијима, по њему испада да су бајкери ти који су одговорни за звучни топ и то на основу изјаве бајкера ?

изјава бајлера то не говори, већ говори да су ту дошли ради дојаве о инциденту, и да су док су пролаѕили пришли и били бачени на под од те силине ...

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...zurbano-napustili-mesto-udara-u-Beogradu.html

Posle snimaka na društvenim mrežama kada su ljudi počeli panično da beže tokom tišine u Beogradu, oglasio se jedan od bajkera koji kaže da su se motocilisti užurbano udaljili sa tog mesta pre udara.

Podsetimo, na osnovu snimaka na kojima se vidi da su neki ljudi užurbano otišli sa mesta događaja neposredno pre zvuka, prvo se pretpostavljalo da su policajci.

lg.php

Nakon toga, jedan od bajkera objavio je video na Instagramu u kome objašnjava da je on jedan od ljudi koji su snimljeni da se udaljavaju sa lica mesta ističući da nisu bežali, već da su dobili poziv studenata kojima je bila potrebna pomoć, preneo je

Mi smo iz parka Manjež, ugao Nemanijine i Resavske, bili parkirani motorima i došli smo motorima u roku od par minuta da bismo ukazali pomoć jer su bili provocirani od strane NN lica. Kada smo došli na lokaciju, sišli smo sa motora, na licu mesta su nam rekli da je grupa otišla u pravcu skupštine, 'Ćacilenda', i mi smo užurbano krenuli kroz masu pošto je bio minut ćutanja, nismo želeli da trčimo, nismo želeli da dižemo nikakvu tenziju. Mi smo užurbano kroz masu počeli da idemo u pravcu skupštine i tu negde kod Takvuda smo i mi zahvaćeni tim zvučnim udarom. Nas je na pod bacilo koliko je to bilo jako", naveo je on.

не разумем наслов у медијима, по њему испада да су бајкери ти који су одговорни за звучни топ и то на основу изјаве бајкера ?

изјава бајлера то не говори, већ говори да су ту дошли ради дојаве о инциденту, и да су док су пролаѕили пришли и били бачени на под од те силине ...
Naj losije novine koje ne dozvoljavaju ni jedan komentar... ili puste dva ili tri a kad se vidi da na video ima 18000 like i oko 450 komentara , ali kod 021rs nema reakcija , nego samo vest ..inace ne citam te novine bas zbog tog raazloga

Naj losije novine koje ne dozvoljavaju ni jedan komentar... ili puste dva ili tri a kad se vidi da na video ima 18000 like i oko 450 komentara , ali kod 021rs nema reakcija , nego samo vest ..inace ne citam te novine bas zbog tog raazloga
nema komentara kazes ?

pa sto lazes ?

Ua!​

16.03.2025 • 11:34

Deo policije i svi batinaši, ćaciji, su odavno izdali sve što se moglo izdati.
Juče su na najmonstruozniji način pokušali da pobede i uguše bunt. Nisu uspeli. Nikad neće uspeti.

Liman 2​

16.03.2025 • 11:38

nisu policajci bežali zbog zvučnog topa nego im se pripišalo pa potrčali u haustore

Ako laze Koza​

16.03.2025 • 11:53
Ne laze Rog
Odgovaraces nepomenice / podlace i za zvucni Top. Policija u Americi koristi lrad za komunikaciju na velikim protestima kao onim u Sijetlu 2023 a ne za rasprsavanje demonstranata i unosenje panike na mirne proteste. Zabrana upotrebe lrad-a na protestima da udje u Zenevsku konvenciju! Nismo Vam mi laboratorijski misevi, hrabrisa.
Na sledeci protest svi zastitu za usi ( ear plugs + ear defenders)!

Mika​

16.03.2025 • 12:01
Mika
Gledate ljude u oci i lazete
bando .

Top top​

16.03.2025 • 12:08
Budala
Ako je zvucni top zabranjen, nelegalan, opasan... koja budala je naredila da se ipak kupi, i zasto!?

Juca​

16.03.2025 • 12:10

A komandu da se povuku su im izdali oni koji nisu upotrebili te zvučne topove? Ološ.

Učesnik skupa​

16.03.2025 • 12:30
Providna režija vlasti
"Neposredno pre navodne upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije"
- Što je i bilo očekivano jer je sve unapred dogovoreno...

Boža​

16.03.2025 • 12:55
Veoma hrabro
Topom na goloruk narod i decu. Žrtvovati pola miliona ljudi radi vlasti, šra reći.

Petar​

16.03.2025 • 13:04

Zbog upotrebe zvučnog topa svi policajci su postali saučesnici nad zločinom protiv sopstvenog naroda. Ja više nemam poštovanja prema policijskoj uniformi.

Plaćač poreza​

16.03.2025 • 13:06

Ispaljeno je oružje na građane Srbije. Ja sam bio i
tom momentu u ulici kralja Milana. Vlast Aleksandra Vučića puca na sopstvene građane. To su zločinci.

Dragan​

16.03.2025 • 13:24

Pobi' ljude "zvučni top". Šalu na stranu, tu su nesagledive posledice, pre svega duševne. Kreneš lepo u revoluciju sa sve ženom i decom, bakom dekom, a onda zlotvori po tebi "zvučnim topom". Srećom tu su advokati da sve to naplatiš. Imaćeš šta da pričaš unucima.

mile​

16.03.2025 • 14:11
ocevidac
uzasna buka,kao da avion ili raketa juri u vas! i to u 13. minutu tisine ,na nas, koji mirno stojimo u gomili ljudi ,gde je nemoguce se skloniti a da nekog ne povredite u panici!!hvala predsednice ,na srdacnoj dobrodoslici!!!sve smo mi ovo zasluzili,debelo!!!..nismo drugo ni mogli ocekivati..

Јоле ригорозни​

16.03.2025 • 14:40
Господине Дачићу
Није звучни топ . Ок ! Сад нам реците шта је проузроковало ову сцену ? Не тражим ништа посебно. Само: шта је проузроковало ову реакцију ? Јесу ли Сунчеве пеге, лоптасте муње или можда нека друга природна појава која се збила баш ту и баш у том тренутку ?

nego , ova bajkerova izjava iskazuje da je neko drugi koristio ovo...
ne policija.

dakle pionirski park i caciji odande, krimosi presvuceni i batinasi ?

zasto se policija sklonila pola minuta pre toga ?
to mu dodje da su bili sihrnozivani sa onim ko je ovo postavio ? neko iz policije je bio ta spona ? pa je policajcima preneto da se povuku....

lg.php

Bajkeri-panduri ....preruseni.

nego , ova bajkerova izjava iskazuje da je neko drugi koristio ovo...
ne policija.

dakle pionirski park i caciji odande, krimosi presvuceni i batinasi ?

zasto se policija sklonila pola minuta pre toga ?
to mu dodje da su bili sihrnozivani sa onim ko je ovo postavio ? neko iz policije je bio ta spona ? pa je policajcima preneto da se povuku....
Ma kakvi caci to su obicne falange i sitni krimosi, ima snimak gde se jasno vidi da policijski dzip vozi neku spravu na krovu.

Back