Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo pitam - zašto ne pomerite skup za neki drugi dan, ako je miting 07.10. ZABRANJEN ?

Učinićete veliku uslugu svima nama... ne znam da li kapiraš razliku...

Схватам нашта циљаш. Поента је да усташки скуп није забрањен. Можда ти изгледа да ја претерујем када напишем усташки па не обраћаш пажњу да ће тог дана најгори антисрби шетати слободно по улицама Србске Атине.
Ево ти сајт АФАНСА http://www.afans.org/ Обрати пажњу на њихову акцију стоп клерикализацији Србије и
посебно на слику у вези те акције.Такви људи штампају лист Безбожник у коме Његову Светост приказују као голог манекена. Вређају све што је успело остати часно у овом измученом народу.
Можда поново избоду неког усамљеног сумњивог пролазника као што су пре 2 године (провери ако ми не верујеш)

Ovo kao da se vraćaš u 45-tu. Crna farba po fasadama kuća u Vojvodini, vozovi bez voznog reda, uzimala/davala...Smrt fašizmu-sloboda narodu?
Pa kad se neonacizam pojavio u Izraelu, šta reći? Čemu ovoliko prašine po medijima i po forumima? I ko su uopšte neonacisti u Srbiji, zna li se?

Kao što postoje demokrate, reformisti, radikali, monarhisti, socijalisti itd. (ko je ko?), tako postoje i neki drugi. I svi imaju potpuno isti cilj-osvojiti vlast.Ko smo mi, pa da nemamo naciste? Ultradesničarski pokreti postoje u celom svetu, pa i kod nas. Neka marširaju, je l se to neko boji da će dobiti podršku koja nije zanemarljiva? Kod nas ti je sve što je zabranjeno jako interesantno. Nek se zabrinu političari šta su iznedrili u godinama višestranačja... Moramo biti spremni na sve ,,gadosti demokratije,,.

A da nisu potomci folksdojčera došli po svoje? Uuuu, jbteeee...U kom pravcu će sad da voze vozovi?

Prika, taj skup MORA da bude prijavljen i u policiji...Inače, slaba im vajda.

Кад су они нешто пријављивали полицији:)
Не знам колико су упућен пошто наши медији углавном скривају али на југу Србије (под контролом наше полиције) се редовно праве скупови на којима се славе погинули шиптарски терористи.У Великом Трновцу постоји велики маузолеј капетану Лешију. Да нису можда послали пријаву да ће да пдогину такву зграду:)
Штампају "војвођанске" пасоше. Полиција се прави луда као да се ништа не дешава

Схватам нашта циљаш. Поента је да усташки скуп није забрањен. Можда ти изгледа да ја претерујем када напишем усташки па не обраћаш пажњу да ће тог дана најгори антисрби шетати слободно по улицама Србске Атине.
Ево ти сајт АФАНСА http://www.afans.org/ Обрати пажњу на њихову акцију стоп клерикализацији Србије и
посебно на слику у вези те акције.Такви људи штампају лист Безбожник у коме Његову Светост приказују као голог манекена. Вређају све што је успело остати часно у овом измученом народу.
Можда поново избоду неког усамљеног сумњивог пролазника као што су пре 2 године (провери ако ми не верујеш)

Vidi, ako tog dana na ulicama budu samo Čankove pristalice, ispašće smešni...Jer, neće biti nikoga protiv koga će praviti kontramiting, razumeš?

Ima jedan vic, vezano za Novi Sad...Dođe Srbin na Jelačića plac, u Zagrebu, i počne da se dere "ja sam Srbiiiiin, ja sam Srbiiiin" i prolaznici ga umlate od batina...Kontra slika u Novom Sadu, dođe Hrvat kod Miletića i počne da se dere "ja sam Hrvaaaaaat, ja sam Hrvaaaaaat"...I tako prođe par sati dok mu ne priđe jedan čiča i kaže " derane, to je kod nas sramota biti" :cool:

Ne znam da li sam ubo, al' možda si me razumeo kako treba...

Кад су они нешто пријављивали полицији:)
Не знам колико су упућен пошто наши медији углавном скривају али на југу Србије (под контролом наше полиције) се редовно праве скупови на којима се славе погинули шиптарски терористи.У Великом Трновцу постоји велики маузолеј капетану Лешију. Да нису можда послали пријаву да ће да пдогину такву зграду:)
Штампају "војвођанске" пасоше. Полиција се прави луда као да се ништа не дешава

Pusti šipose, ovo je Vojvodina...

Takođe, sa pasošima su ispali više nego smešni...Tragikomično! Nema normalnog čoveka u N.Sadu da se nije nasmejao toj gluposti...

Мислим да се дружиш само са нормалним људима:), па не можеш имати праву слику расположења у НС.
Не бих сад да потежем како планирају да отцепе Војводину јер би за то требала посебна тема.
Они нису смешни јер држе покрајинску скупштину и учествују у републичкој скупштини, такође држе неколико тв и радио станица и новина.Ми, Срби смо увек битке губили на конференцијама, самитима, скупштинама итд.
Буквално сваки закон који донесу, они на неки начин одвоје Војводину од Србије. И тако док ми седимо кући, једног дана ће само рећи "Војводина није више у Србији она је еврорегија, то је реалност".
Зато се на сваки могући начин треба супротставити и рећи стој ово је Србија!
Начин на који ће се, не дај Боже, Војводина отцепити од Србије неће бити силом већ као "бржа интеграција" у ЕУ јер је она тобоже развијенија.Народ је преварен много пута, па ће се покушати и овај пут.

Vidi, ako tog dana na ulicama budu samo Čankove pristalice, ispašće smešni...Jer, neće biti nikoga protiv koga će praviti kontramiting, razumeš?

Ima jedan vic, vezano za Novi Sad...Dođe Srbin na Jelačića plac, u Zagrebu, i počne da se dere "ja sam Srbiiiiin, ja sam Srbiiiin" i prolaznici ga umlate od batina...Kontra slika u Novom Sadu, dođe Hrvat kod Miletića i počne da se dere "ja sam Hrvaaaaaat, ja sam Hrvaaaaaat"...I tako prođe par sati dok mu ne priđe jedan čiča i kaže " derane, to je kod nas sramota biti" :cool:

Ne znam da li sam ubo, al' možda si me razumeo kako treba...

a zasto da se srbi povlace pred cankovim ustasama i dokle? DOkle ta bagra da se siri po Srbiji i srpskim zemljama da postenim i casnim srpskim nacionalistima bude zabranjeno okupljanje i pravo na izrazavanje sopstvenog misljenja? Cemu to vodi? Zar cemo da dozvolimo da nam u sopstvenoj zemlji komanduju izrodi i otpadnici poput canka, biserko, kandic, cede jovanovica, sorosa i njegovih placenika?

Pusti šipose, ovo je Vojvodina...

Takođe, sa pasošima su ispali više nego smešni...Tragikomično! Nema normalnog čoveka u N.Sadu da se nije nasmejao toj gluposti...

ti si bato zestoki licemer .

kad albanci organizuju neprijavljene skupove na kojima traze cepanje srbije ti i tebi slicni okrene glavu na drugu stranu i kazete "pusti siptare" . a Srbima ovamo koji se bore protiv tog zla zabranjujete skupove.

posteno i fer nema sta. svaka vam cast.

zasto to rade?ko im puni glavu glupostima?ovde ljudi zive slozno i mirno,svako svoju brigu vodi.a nacisti su oni koji su pobegli kada je trebalo da vode svoje bitke,pa sad ovde seju mrznju.

Nema potrebe da se raspravljam sa tobom... Ti ne znas sta pricas... Vecina Tih nacista je mlada, tako da nisu mogli na vreme da ispravljaju greske drugih... Ali sad hoce. Ovde ljudi zive mirno i slozno, dok ne pocne neki rat, pa Hrvati opet ne pocnu da kolju... naravno dok su im tu saveznici. Kad mi pobedimo, Hrvati ce reci da su od pocetka na nasoj strani... malo puta se to dogodilo...

ti si bato zestoki licemer .

kad albanci organizuju neprijavljene skupove na kojima traze cepanje srbije ti i tebi slicni okrene glavu na drugu stranu i kazete "pusti siptare" . a Srbima ovamo koji se bore protiv tog zla zabranjujete skupove.

posteno i fer nema sta. svaka vam cast.
Aham pa Novi Sad je u Srbiji vec skoro 90 godina i niko jos ne namerava da ga izdvoji iz iste pa cak ni Canak i njegovi cirkuzanti sa druge strane Kosovo je samo formalno u Srbiji, a fakticki je sve dalje i dalje od nje, pa zar nije onda logicno da odu da prave taj mars za jedinstvo Srbije ako im je to stvarno na srcu u Pristini,Peci ili Prizrenu jer je tamo jedinstvo Srbije mnogo vise ugrozeno nego u NSu,da su tako postupili onda bi mozda i mogli da ubede nekoga da prave patriotski ,a ne nacisticki skup sto svojim ponasanjem jasno pokazuju.

pa ni ovi sto ih ja znam ne idu da bi nekog tukli, vec da na jednom organizovanom protestu srpskih nacionalista izraze podrsku teritorijalnoj celovitosti srbije i da podrze protest protiv svih separatista, ustasa, balija i sorosevih placenika u Srbiji. i ja bih da ikako mogu ucestvovao na ovom protestu nego sam sprecen iz poslovnih razloga. imas/te moju punu podrsku!

pokazite cankovim ustasama, balijama, hortijevcima, raznim b92 ustasama, kandickama, biserko i ostaloj izdajnickoj bratiji da smo jaci i uvek cemo biti jaci od njih!

Kako bih voleo da dodjes! Ne bi ti bilo dobro!

Ovakve ljude treba banovati sa foruma jer sire nacizam i sovinizam!!!

a zasto da se srbi povlace pred cankovim ustasama i dokle? DOkle ta bagra da se siri po Srbiji i srpskim zemljama da postenim i casnim srpskim nacionalistima bude zabranjeno okupljanje i pravo na izrazavanje sopstvenog misljenja? Cemu to vodi? Zar cemo da dozvolimo da nam u sopstvenoj zemlji komanduju izrodi i otpadnici poput canka, biserko, kandic, cede jovanovica, sorosa i njegovih placenika?

:D
da vidimo...
pravo na okupljanje i izrazavanje sopstvenog mishljenja

a shta si stvorino stvorasta kenjo kad su raste tele da se okupe???

p.s. mama ti izrod i otpadnik 8)

Kako bih voleo da dodjes! Nebi ti bilo dobro!

Ovakve ljude treba banovati sa foruma jer sire nacizam i sovinizam!!!

A sta si ti neki mangup, pa pretis. Da neces ti nekome da zabranis da dodje u Novi Sad. Nisam pristalica bilo kakvih marseva, pa ni gej parada. Ali poenta je u tome da ti kao demokrata nemas prava nikome da branis okupljanje i proklamovanje svojih uverenja sve dok oni javno ne pozovu na nasilje. A jedini ko je javno pozvao na nasilje je Nenad Canak tako da ste vi isti za mene, jedni fasisti drugi staljinisti, ne zna se sta je gore.

A sta si ti neki mangup, pa pretis. Da neces ti nekome da zabranis da dodje u Novi Sad. Nisam pristalica bilo kakvih marseva, pa ni gej parada. Ali poenta je u tome da ti kao demokrata nemas prava nikome da branis okupljanje i proklamovanje svojih uverenja sve dok oni javno ne pozovu na nasilje. A jedini ko je javno pozvao na nasilje je Nenad Canak tako da ste vi isti za mene, jedni fasisti drugi staljinisti, ne zna se sta je gore.

Hocu ja cu mu zabraniti da dodje u Novi Sad zato sto ja volim svoj grad i necu dozvoliti da se po centru Novog Sada setaju neonacisti!

''Сепаратисти, усташе, анархисти и наркомани покушавају да спрече Србе да се окупе у српском граду. Баш ме интересује како?

Озлоглашени Хелсиншки одбор, црнокошуљаш Чанак, пријатељица усташе Анте Ђапића Ивана Дулић Марковић, и вајне демократе, заједно са нерегистрованом терористичком организацијом АФАНС и незаобилазним Чединим ЛДП-ом, организују антисрпски такозвани антифашистички скуп. Како сазнајем то ругло би требало да се одржи код владикиног двора кога су Чанкови манијаци више пута скрнавили паролама. Та манијачка манифестација треба наводно да блокира наш Српски марш јер нам "као" стоје на путу на углу Змај Јовине улице и Дунавске.
Не видим никакав проблем да Срби разјуре ту багру и шаку јада, али ми не желимо да то режим искористи против нас. Због тога ће наш скуп за Уставна и људска права бити негде другде и биће симболичан, чисто да покажемо да нас не могу спречити да живимо, дишемо и говоримо у нашем граду.
Идеолошки преци ових такозваних антифашиста убијали су наше дедове, палили наше цркве и владали српским народом под сатанским симболом звездом петокраком.
Гади ми се помисао да ће тај скуп да буде код нашег великог песника Јове Јовановића. Али грађани српске Атине ће им показати шта мисле о њима.
Дакле, српска омладино видећемо 7.октобра на светог Владислава српског краља ко је вјера а ко невјера. Окупићемо се у нашем граду да искажемо свој протест против кршења основних људских и уставних права. Окупићемо се да покажемо да је ово српска Војводина.
Неће нас сломити не могу нас побити!!!

Горан Давидовић''

''Сепаратисти, усташе, анархисти и наркомани покушавају да спрече Србе да се окупе у српском граду. Баш ме интересује како?

Озлоглашени Хелсиншки одбор, црнокошуљаш Чанак, пријатељица усташе Анте Ђапића Ивана Дулић Марковић, и вајне демократе, заједно са нерегистрованом терористичком организацијом АФАНС и незаобилазним Чединим ЛДП-ом, организују антисрпски такозвани антифашистички скуп. Како сазнајем то ругло би требало да се одржи код владикиног двора кога су Чанкови манијаци више пута скрнавили паролама. Та манијачка манифестација треба наводно да блокира наш Српски марш јер нам "као" стоје на путу на углу Змај Јовине улице и Дунавске.
Не видим никакав проблем да Срби разјуре ту багру и шаку јада, али ми не желимо да то режим искористи против нас. Због тога ће наш скуп за Уставна и људска права бити негде другде и биће симболичан, чисто да покажемо да нас не могу спречити да живимо, дишемо и говоримо у нашем граду.
Идеолошки преци ових такозваних антифашиста убијали су наше дедове, палили наше цркве и владали српским народом под сатанским симболом звездом петокраком.
Гади ми се помисао да ће тај скуп да буде код нашег великог песника Јове Јовановића. Али грађани српске Атине ће им показати шта мисле о њима.
Дакле, српска омладино видећемо 7.октобра на светог Владислава српског краља ко је вјера а ко невјера. Окупићемо се у нашем граду да искажемо свој протест против кршења основних људских и уставних права. Окупићемо се да покажемо да је ово српска Војводина.

Горан Давидовић''

Jos jedan neonacista! Pa daj koliko vas je na ovom forumu?
`Ajde dodjite!

To je bilo tako pre par godina, koliko sam čuo, sad je i tamo normalna klima....Ne znam za ns, ali bi ga u bg ubili ko vola u kupusu.....Da li si čuo, ali stvarno pouzdano da je neko to uradio i da je ostao živ:roll:.....Mi volimo da mislimo da smo tolerantni, ali stvarnost je drugačiija:|.......
Inače,
" derane, to je kod nas sramota biti"
Zašto je ovo Sramota??:confused:......Kao kad bi neko rekao Sramota je biti Srbin......Bzvz......

To je bilo tako pre par godina, koliko sam čuo, sad je i tamo normalna klima....Ne znam za ns, ali bi ga u bg ubili ko vola u kupusu.....Da li si čuo, ali stvarno pouzdano da je neko to uradio i da je ostao živ:roll:.....Mi volimo da mislimo da smo tolerantni, ali stvarnost je drugačiija:|.......
Inače,Zašto je ovo Sramota??:confused:......Kao kad bi neko rekao Sramota je biti Srbin......Bzvz......

Мене би било срамота да будем припадник нације чија је држава настала на геноциду у Јасеновцу где је убијено 700.000 људи и на етничком чишењу РСК где је протерано 250.000 људи.Срамота би ме било да будем припадник нације где 60.000 људи дође на Максимир и пева песме о убијању Срба у Јасеновцу.
Тек бих полудео када би као припадник хрватске "нације" сазнао да су читава Далмација, Славонија и Херцеговина насељене искључиво покатоличеним Србима који се праве већи Хрвати од правих Хрвата.
Свако покушавање поређења Срба са овим што сам написао сматрао бих злонамерним

Inače,Zašto je ovo Sramota??:confused:......Kao kad bi neko rekao Sramota je biti Srbin......Bzvz......
Gde ti živiš? Koga bi ubili ko vola u kupusu u Beogradu? Hajde ne lupetaj, života ti...

Vic se zavrsava drugacije...deda kaze : "sinko, mi ti tu ne mozemo pomoci..." tako da je drugacija konotacija, klasifikacija i strukturalizam ( auhhhh, kakva elokvencija, ha?:) )...ne vidim da bi ga bilo gde tretirali drugacije osim kao ludaka...mislim, tog sto se dernja na trgu i uznemirava posten svet...:wink:

Горан Давидовић''

iz ovo ga se moze zakljuchiti
da je taj davidovic totalni majmun 8)
i nishta vishe...

Марша Горана Давидовића неће бити.Биће скуп у затвореној просторији.
Ово је тема о сукобу Образоваца са Чанковим усташама и комунистима који ће се шетати 7.10 у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back