Naisao sam na zanimljiv stripcic koji mi je pomogao da shvatim nesto.
don vito pa pricha u deminitivima.. o blagi bozhe sta ovaj forum nece iznedriti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naisao sam na zanimljiv stripcic koji mi je pomogao da shvatim nesto.
Pa ti.Zanimljivost: Jung za sebe kaze da je introvert a za Frojda da je ekstrovert. Medjutim, Jung kaze da je sve sto vecina misli ili vjeruje istina, i da ako dva covjeka vjeruju u Boga to znaci da on stvarno postoji, barem za njih, ali postoji. Sa druge strane, Frojd se suprotstavio bas svemu sto vecina ljudi misli i sto je mislila u njegovo vrijeme. Ko je tu nenormalan?
Покретач теме изједначава асоцијалност, отуђеност, разне илузије о себи и интровертност. Не иде то тако колега.
Da dodamo da su mnoge introvertne, u ovom smislu kako je postavljena tema, u stvari ekstrovertne osobe koje su dozivele preobrazaj. Trebalo je samo da protekne malo vremena da upoznaju ljude.
a sustina je da su svi ovi iz stripa stvarno pokusali da pomognu osobi
zar je moguce da toliko ljudi na jednom mestu ne zna sta znaci biti introvertan?
npr. ja sam introvert i volim ljude i trebaju mi. to sto mi je potrebno da dosta vremena provodim sama sa sobom ne znaci da gradim "svoju kulu" u koju niko nece moci ni da zaviri.
ako cutim, to znaci da pazljivo slusam, i nista vise.
introvertnost nije bolest i ne moze, niti treba, da se "leci".
zar je moguce da toliko ljudi na jednom mestu ne zna sta znaci biti introvertan?
npr. ja sam introvert i volim ljude i trebaju mi. to sto mi je potrebno da dosta vremena provodim sama sa sobom ne znaci da gradim "svoju kulu" u koju niko nece moci ni da zaviri.