ja sam onda nesto trece...pojma nemam....delujem ko ekstremni ekstrovert a u glavi mi je samo da se docepam kuce, iskljucim sve zvukove i navucem roletne...i cutim!!
da nemam gde da se iskljucim i da sam stalno okruzena ljudima, verovatno bih poludela posle 5 dana...
inace, strahovito me umaraju skupovi sa puno ljudi...meni se smraci kad vidim masu u koju treba da udjem...ljudi me neopisivo iscrpljuju...
telefon, to je posebna prica...mobilni nemam a najduze sto mogu da pricam je 15 min, preko toga pocne da me boli glava...nemati mobilni je prosto bozanstveno

a na kucnom imam sekretaricu pa retko dizem slusalicu...znam da sam odvratna ali ja cekam da mi se neko obrati preko sekretarice pa dignem slusalicu ako mi se bas prica...masa mojih prijatelja piz.di zbog ovog najstrasnije ali ja stvarno ne volim da pricam telefonom...
ali opet, ne smatram se introvertnom...mislim da mi je nervni sistem preterano osetljiv i da me zato ubijaju telefoni, mase ljudi, bucni klubovi sa strobovima (moja verzija nocne more), sopinzi, setnje po centru grada gde je zilion ljudi, alarmi, autobusi...nije da ne volim ljude, naprotiv..ali me prosto umaraju...jako cesto se osecam kao sundjer koji pokupi sve okolo...
najbolje se osecam kad sednem pored neke vode i cutim...
imam problem i sa TV-om

da li cujete onu odvratnu visoku frekvenciju kad se pali televizor? i malo slabiju kad se menjaju kanali? covece, svaki put kad moj decko upali TV (ja ga ni ne palim) meni to blago raznese mozak...
upravo sam provalila da nemate kategoriju nas nenormalnih