Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni očigledno.ne bi.
Pitanje je bilo otkud znaš da se grabe za lovinu?
Volim erotsku fotografiju kao što volim slike prirode... Mada se dešava da fotke nisu lepe, ali to je pitanje uživanja u vizuelnim utiscima.. nevezano od hotovanja. Kod mene je to ono: živa sam, još uvek sam relativno lepa i zgodna, a ima i toga da volim da gledam na ličnu fotografiju kao projekat drugačiji od onih koje pišem gde su samo hladni molekuli i slike mog racionalnog uma. Dakle, ne bih da neko drka ako me razumeš, mada to možda neko i radi? Ali im to nije namena.. msm boli me uvo ako neko to radi, u svakom slučaju ne šaljem to jednoj osobi.Ima toga i ovde.
Malo umerenije, jer se poznajemo dugo i mali je krug ljudi.
Ali i pored toga - ima.
Čemu onda i LEF, ako nije za one koji vole da se pokazuju i one koji vole da voajerišu?
Meni s ruba pameti.Meni očigledno.
Drkao sam na jednu tvoju sliku.. onu u brusuVolim erotsku fotografiju kao što volim slike prirode... Mada se dešava da fotke nisu lepe, ali to je pitanje uživanja u vizuelnim utiscima.. nevezano od hotovanja. Kod mene je to ono: živa sam, još uvek sam relativno lepa i zgodna, a ima i toga da volim da gledam na ličnu fotografiju kao projekat drugačiji od onih koje pišem gde su samo hladni molekuli i slike mog racionalnog uma. Dakle, ne bih da neko drka ako me razumeš, mada to možda neko i radi? Ali im to nije namena.. msm boli me uvo ako neko to radi, u svakom slučaju ne šaljem to jednoj osobi.
Tema je više o intimnim fotkama, a ne fotografijama uopšte
Pa i taj koji ti traži fotku sam će uživati u vizualnim utiscima.Volim erotsku fotografiju kao što volim slike prirode... Mada se dešava da fotke nisu lepe, ali to je pitanje uživanja u vizuelnim utiscima.. nevezano od hotovanja. Kod mene je to ono: živa sam, još uvek sam relativno lepa i zgodna, a ima i toga da volim da gledam na ličnu fotografiju kao projekat drugačiji od onih koje pišem gde su samo hladni molekuli i slike mog racionalnog uma. Dakle, ne bih da neko drka ako me razumeš, mada to možda neko i radi? Ali im to nije namena.. msm boli me uvo ako neko to radi, u svakom slučaju ne šaljem to jednoj osobi.
Tema je više o intimnim fotkama, a ne fotografijama uopšte
Svako vidi na svoj način.Meni s ruba pameti.
Nebulozno šta više.
Zašto nema smajlić-reakcija rolleyes??
Код мене је ситуација ,шаљем али не тражим назад,пошто већ имам нештоZnači, tema je za one koji se upoznaju online sa mogućim partnerima.
Ne znam kako vi percipirate, ali ono što vidim jeste da je postalo popularno već više godina slati intimne sličice ljudima sa kojima se tek upoznaješ online.. niste se nikada ni videli a kamoli sexali.
I onda pitanjce, želim da te vidim kako izgledaš, pošalješ sebe u nekim farmericama, a on će na to, a ne to, nego želim da te vidim celu..
I ako kažeš znaš ne pravim takve fotke kao da se sa druge strane "žice" naljute.. Kao da je postalo normalno da u svom fonu imaš spremne slike za pokazivanje.. da li guze, da li sisa, ali kao da je to normalna stvar da se ima.
Da li vam je neko tražio? Da li ste slali nekome koga niste videli uživo?
Da li to ima smisla? Da li se izgubi draž upoznavanja?
Da li je to zaista postalo demode nemati takav opus u svom fonu?
I još nešto gore. Ako i pošaljem nešto, primerice u uskoj majici i gaćicama, onda kaže šalji još. Pitam što? Pa video si šta si hteo, da li sam zgodna ili ne. Ali kaže pa sad ćeš da me ostaviš nakon što sam se napalio?Pa rekoh, nisi me ni pitao hoću li da hotujem, ja neću. Znači, sad si ti još kretenka što nećeš gospodina da počastiš nizom slika e da bi svršio ? Kompletan tretman
U poslednje vreme nemam živaca i prekidam svaku komunikaciju kada traže te sličke
A vi?![]()
lepo piše smajli"reakcija"
svaštaDrkao sam na jednu tvoju sliku.. onu u brusu
lepo piše smajli"reakcija"
Ko zna da čita
Hrabro priznanje, junače.Drkao sam na jednu tvoju sliku.. onu u brusu
reakcija
Нека се јави онај ко нијеDrkao sam na jednu tvoju sliku.. onu u brusu
A koja bi odgovarajuća kritika čitalaca bila?Pa ne znam... ja da evo znam da su svi na svetu zaspali i da niko ne bi primetio, ja bih volela da svoje pomalo erotske fotke postavljam negde na ulici, da se objave, da budu realne.. na isti ili sličan način na koji pisac želi da objavi svoj roman. Više kao neka borba protiv starenja i smrti.. Da kažem, evo sada sam (još) lepa, za par deenija ću biti smežurana baka koja će se se smeškom sećati toga kada mi je telo bilo zdravo i lepo. Kao borba protiv prolaznosti
Pa ne znam... ja da evo znam da su svi na svetu zaspali i da niko ne bi primetio, ja bih volela da svoje pomalo erotske fotke postavljam negde na ulici, da se objave, da budu realne.. na isti ili sličan način na koji pisac želi da objavi svoj roman. Više kao neka borba protiv starenja i smrti.. Da kažem, evo sada sam (još) lepa, za par deenija ću biti smežurana baka koja će se se smeškom sećati toga kada mi je telo bilo zdravo i lepo. Kao borba protiv prolaznosti
Nemojte mi slatiA koja bi odgovarajuća kritika čitalaca bila?
Ok, pročitali ste roman - nemojte mi slati zahvalnice?![]()