Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.179
ja je zimi pustam da zaraste, onako da me greje i na nogama isto, skupa struja majku mu![]()
pa posle bude cikla maca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja je zimi pustam da zaraste, onako da me greje i na nogama isto, skupa struja majku mu![]()

pa ako ima povisen holesterol u krvista bre masna od pms-a????![]()

sta bre masna od pms-a????![]()
jao odo da bacim peglu vracam se za pet minuta![]()

tacnije da se izrazim...dok je u menstruaciji i da je obavezno sumovita..tada najsladje lizem i j.ebem...jel i to smesno tebi sad...![]()

tacnije da se izrazim...dok je u menstruaciji i da je obavezno sumovita..tada najsladje lizem i j.ebem...jel i to smesno tebi sad...![]()

jedva cekam da oplodim banshee, ima da mi rodi brdo djece
nisi ti naivan, pa ce da bude kum kumici na travicia ti i tvoj djuvegija ce te nam biti kumovi...ooo zivot je lijepjedva cekam da oplodim banshee, ima da mi rodi brdo djece
![]()

brate kakve to slike cuvas na racunarupa posle bude cikla maca![]()
priznaj da ti se svidja 
nisi ti naivan, pa ce da bude kum kumici na travici
pa nek vam je sa srecom, sta da vam kupimo?

e kako si losa ti i tvoj djuvegija ce te nam biti kumovi...ooo zivot je lijepjedva cekam da oplodim banshee, ima da mi rodi brdo djece
![]()

znaci mladi da ne bude nesto plavo, nego mladozenji nesto belo![]()
![]()
![]()

jao odo da bacim peglu vracam se za pet minuta![]()

znala sam ja odmah da si ti jedna romanticna dusica, e pa banshee doca tebe stvarno volidosta su mi njene bijele grudi![]()

a shta vi mislite o intimnim frizurama i brazilskoj depilaciji?oh,i naravno,da li je sex bez dlachica bolji?ja mislim da jeste i da vredi svakog bola(tokom depilacije),a pre svega je pitanje higijene.mada,znam i devojke koje smatraju da to samo qrve rade....pa neki to vole a neki ne.mishljenja su podeljena,barem u mojoj okolini,a shta vi mislite:-)?