u salonu,ali to je kevine drugarice sestra,pa je za nas mini cena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvalamache bg:znas kako ne znam kako se cene krecu u ostalim salonima,ali ja je placam 450 dinara sa celim nogama...
jojapotekarka:Razumem te, i ja sam se tako osećala prvi put.
Kad budeš uživala po 3 nedelje u osećaju potpune glatkoće a posle neznog paperja, proći ćete blam :wink:
Vodiću te ja u Viver pa taman se ti bacakala i vriskala![]()
Hladna depilacija,intimni deo 300 dinara,u salonu...kozmeticarka radi fenomenalno!apotekarka:Intimni deo 600 i pola nogu 400, kombinacija hladnog i toplog voska.
Mače, jel ta tvoja to radi u salonu ili u kućnoj varijanti?
dr:Hladna depilacija,intimni deo 300 dinara,u salonu...kozmeticarka radi fenomenalno!apotekarka:Intimni deo 600 i pola nogu 400, kombinacija hladnog i toplog voska.
Mače, jel ta tvoja to radi u salonu ili u kućnoj varijanti?
Znaci zenska numero due... :wink:maja mala mama:Ja odoh danas u Viver...izvestaj sledi!!! :wink:
maja mala mama:Ja odoh danas u Viver...izvestaj sledi!!! :wink:
maja mala mama:Danas na popravni kod moje stare dobre "depilatorke".
Devojka ce se preneraziti kad ugleda prizor...![]()
jagodica:sta tacno depiliras voskom, ok venerin brezuljak (da li prvo osisas makazicom) - (mada mene je tu depilacijskom kremom peklo) ali ono dole oko otvora? uf
Kako je izgledalo!?Pa da nije bilo tuzno i nadasve bolno, bilo bi smesno...apotekarka:Šta da ti kažem, bruka....
A kako je to sve izgledalo,mislim, ti odlučuješ da prekineš agoniju, šta kažeš, šta ona?
jagodica:sta tacno depiliras voskom, ok venerin brezuljak (da li prvo osisas makazicom) - (mada mene je tu depilacijskom kremom peklo) ali ono dole oko otvora? uf
makimaki:Ja bila juce i preznojila se od bolova, ali se trud i BOOOOOOOl isplatio. Sada sam spremna za more.
Drugarica me skroz ocelavila.apotekarka:makimaki:Ja bila juce i preznojila se od bolova, ali se trud i BOOOOOOOl isplatio. Sada sam spremna za more.
Baš tamo?
Mislim u viveru ili negde kod neke tvoje?
Koliko si skinula?
Pričaj ženo......![]()
maja mala mama:Mogu vam reci da sam vrlo ne slavno prosla u pomenutom salonu.Vosak je bio kriminalan,kidao se i rastezao kao zvaka pa sam prve dve trake ,a Boga mi i jedine, sa teskom mukom izdrzala.Efekat nula...
Devojka se preznojavala i mucila ali sam ja odmah videla da nista necemo uraditi i lepo se pokupila i tako napola odradjena napustila salon...doslo mi je da placem od muke...
Toliko o Viveru...bas mi je zao ako sam nabasala na los vosak ali mene tamo vise nece videti...
chokolada:Ovo nije bas intimna depilacija, ali hocu svejedno hocu da podelim s vama.
Letos kad sam bila u Srbiji isla sam na depilaciju prepona, nogu i pazuha. Hocu da vam ispricam to za pazuh.
Cupala sam te dlake dva puta (za mesec dana). Devojka se preznojila ziva dok je to radila jer su bile jake ko nista (4 su izlazile iz jedne :shock: )
Bolelo je uzasno, malo mi je i krv isla...
Kada sam se vratila iz Srbije pocela sam da ih cupam sa onom masinicom, kad god neka izadje ja je cupnem. Evo proslo je malo vise odkad sam se vratila i pre neki dan ja pogledam ispod pazuha kad ono vidim one izrasle. Pipnem ih kad :shock: mekane su i nezne kao paperje. Iscupam ih masinicom (skoro da nije ni bolelo, oslabile su skroz). Nema vise onog crnog kao kada se covek obrije.
Stvarno sam super zadovoljna.![]()