INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Done!:
Drage moje, ako vam dlake bas toliko smetaju i ako biste ucinile ama bas sve da ih odstranite, znate li da ima stopostotno uspjesan nacin uklanjanja dlaka, jako skup (ali se dobije besplatno), bezbolan, ne ostavlja tragove (bubuljice i sl.), a dlake se pocnu pojavljivati tek za otprilike pola godine?
Jedina nezgoda je sto usput opadne i kosa, moguce i obrve i trepavice. :shock: :(
Ne mozete ni pretpostaviti koja je to radost kad se dlake ponovo pocnu pojavljivati ...i onda shvatite da biti dlakav i nije tako strasno... :D

E, yebiga, ako misliš na hemoterapiju, stvarno si crnjak....

pa stvarno, zar nije pinceta=masinica, a brijanje=krema? u cemu je tu razlika i zasto je jedno bolje od drugog? :?
mada na kraju je, koliko sam shvatila, ipak najbolji vosak, je l' tako?

[

E, yebiga, ako misliš na hemoterapiju, stvarno si crnjak....[/quote]

Licno iskustvo, prozivljeno i prezivljeno. :( Opet se depiliram , naravno, ali citajuci mnogobrojne forumske teme o dlakama i depilaciji (jedno te isto na sve strane) kao veeelikom problemu, nisam mogla odoliti a da ono ne napisem ( sorry ako sam nekog uznemirila!). Nisam crnjak, samo kad se na teskoce gleda sa humoristicke strane - lakse se izdrzi, vjeruj! Imati problem s dlakama i rjesavati ga i nije tako losa stvar! :)

Done!:
[

E, yebiga, ako misliš na hemoterapiju, stvarno si crnjak....

Licno iskustvo, prozivljeno i prezivljeno. :( Opet se depiliram , naravno, ali citajuci mnogobrojne forumske teme o dlakama i depilaciji (jedno te isto na sve strane) kao veeelikom problemu, nisam mogla odoliti a da ono ne napisem ( sorry ako sam nekog uznemirila!). Nisam crnjak, samo kad se na teskoce gleda sa humoristicke strane - lakse se izdrzi, vjeruj! Imati problem s dlakama i rjesavati ga i nije tako losa stvar! :)[/quote]

Nisi me uznemirila, samo si me podsetila na iskustvo bliske osobe, a kako je to, o tome znaš sve, nažalost iz prve ruke.
Samo se ti nama depiliraj, i neka ti to bude jedna od većih briga u životu :wink:

[

Nisi me uznemirila, samo si me podsetila na iskustvo bliske osobe, a kako je to, o tome znaš sve, nažalost iz prve ruke.
Samo se ti nama depiliraj, i neka ti to bude jedna od većih briga u životu :wink:[/quote]

Hvala, takodje! :)

Bilo je pitanja ko to radi profi kod nas a ja posto volim da je vidim glatku ... i posto bi voleo da je svaka devojka odrzava evo sajta (mada nije bas jeftino)

http://www.viver.co.yu/intimna_depilacija.html

Nema nista lepse kad je tako glatku premazete raznim filovima i kad vam dodje da je istopite u ustima kao bombonu... MMMMMMM.....

E, ljudi, mene zanima, da li se i drugim devojkama pojavljuju crvene tackice kada dlake pocinju da rastu (bilo posle depilacije ili brijanja). I sta se radi u tim slucajevima?? Neko je pominjao zalfiju... :? Je l' ima neka krema ili tako nesto...? Help, hitno je!!

Moze zalfija, kamilica ali bih ti preporucila obicnu pantenol mast ili vazelin.
To se desava kada prilikom brijaja menjas pravac brijaca pa se "izbrijavas".
Treba vremena da prodje, jer ti je koza verovatno nezna.
Pokusaj da koristis kreme za depilaciju tipa Veet ili Afroditinu.
Nadam se da ce sve biti ok.
:D

Giovanna:
Pretpostavljala sam.Znaci i dalje cemo ja i Zile(t) biti best friends...

Mislim da je bolje da to depiliras, nego da non stop brijes. Ima da ti ojacaju toliko dlake da neces moci kasnije normalno da se izdepiliras, a i decko ce imati poteskoca da je nadje. Ako bas neces da depiliras te delove oko velikih usmina, onda ih ne diraj uopste.

Anonymous:
:D ne verujem da cu ikad "naici" u SCG na " muskog depilatora"!! :D
ali kad se prisecam , nije toliko bilo lose...Stvarno me je lepo izdepilirao... 8)

:D :D :D
Hoces!!! Doduse, ja nisam nikakav "depilator" ali bih voleo da naucim to...ono, depilacija-depilacija...i prepone i noge i ruke i brazilska...sve koje postoje...hmmm, da li bi bilo zainteresovanih devojaka...?

Back