kloniraj svoju guzu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:je l se neko depilira u reshetku ili cetiri ocila
Queen_:?:je l se neko depilira u reshetku ili cetiri ocila
a jel se ti igde depiliraš?
?:depiliram mishke ponekad ali sad n emogu iscackala sam se pa necu...i dvatri puta sam prepone ali je to * jer moram i unutra fuj..mislim da cu plivati eventualno u biciklistickim..tad sam yakacila i famoyni venerin breg i peckalo me je ali shvatam da bih se navukla...ali valjda mora neka bolja krema
blago vama
ma obrijacu noge samo da smrsham koje kilo
antihrista:predlazem ti da posle svakog otklanjanja dlacica kozu namazes (naravno posle tusiranja) maslinovim uljem! dakle, koza je barsunasta kao kod beba, veruj mi na rec depiliram se godinama. ne znam koliko se mesto gde je urasla dlacica "upalilo" ali maslinovo ulje moze da posle par nanosenja sredi i to. probaj.
antihrista:predlazem ti da posle svakog otklanjanja dlacica kozu namazes (naravno posle tusiranja) maslinovim uljem!.
molimlellica:antihrista:predlazem ti da posle svakog otklanjanja dlacica kozu namazes (naravno posle tusiranja) maslinovim uljem! dakle, koza je barsunasta kao kod beba, veruj mi na rec depiliram se godinama. ne znam koliko se mesto gde je urasla dlacica "upalilo" ali maslinovo ulje moze da posle par nanosenja sredi i to. probaj.
Hvala, da maslinovo ulje je odlicno za negu koze i poseban efekat daje ako se maze na vlazno telo, koza je zaista meka, barsunasta i lepo izgleda, ali kod urastanja posebno u delu prepona bojim se da ne daje reziuultate. Ranije je na stranom trzistu postojao preparat koji je otvarao pore i sprecavao da do ovoga dodje, ali na zalost nije mi trebao pa se nisam ni trudila da zapamtim kako se zove
Thanks anyway
![]()
FLOGOCID mast ti je super stvar za urasle dlake na bilo kom delu tela! Posebno u predelu prepona! Mozes je naci u svim apotekama i nije skupa (50-100 dinara). Namazi upaljeno mesto nekoliko puta i za dva- tri dana dlacica ce izbiti na povrsinu! 100% pomaze, uveravam se u to svakog meseca!lellica:ok iskreno procitala sam 10-tak strana, nisam sve,priznajem... intimnu depilaciju godinama praktikujem, ali nikada nisam bas total uradila. Medjutim poslednjih meseci suocim se sa p-roblemom uraslih dlacica. Da li neko od Vas zna neku kremu, neko sredstvo ili uopste nacin da se ovaj problem resi... ili mozda cak i salon gde se resenje moze naci. Negde sam cula da to odlicno laserom resavaju ali ne mogu se setiti gde.Pa ako neko zna... pomagajte
?:zenei trba da brijete ja ne brijem pa su pocele da se shire na stomak.....! kakvo mi ovo cudo raste...imam tri neke crne dlake ne znam odakle mi to
imam i dlacice ali dobro ajde...nego ove dlake su bas crne mozda postajem 8) mushko
je l ste se uzbudile. :?
Sad su roleri u modi...avesic:?:zenei trba da brijete ja ne brijem pa su pocele da se shire na stomak.....! kakvo mi ovo cudo raste...imam tri neke crne dlake ne znam odakle mi to
imam i dlacice ali dobro ajde...nego ove dlake su bas crne mozda postajem 8) mushko
je l ste se uzbudile. :?
jaka fora --ja sam počela i da se oblačim kao muško ,,, ja stvarno ne znam šta se ovo dešava ,,, više i ne vidjam ribe sa štiklama ........ jel nosi neko štikle ,,, meni su se smučile štikle -- čak i odvratno zvuči reč ,,,