mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
e, nabavis fino epilator i uvalis se u jaaaaaaaaaakkkoo toplu kupku, i dok lezis skupljas snagu za predstojeci poduhvat. onda (jos uvjek u toj kupki) fino zamislis sta hoces da depiliras a sta mozes da ostavis za brijanje. onda onaj dio za brijanje obrijes a onaj dio za depiliranje ostavis. to je tako ruzno za pogledati da ces da se prisilis da to sve fino izdepiliras. kad krenes sa depilacijom, da te na vrijeme upozorim, tako jako ce da boli, oblije te prvo topal, pa onda hladan znoj, pa ti izdepilirano podrucje krene da krvari, pa se sve iziritira itd itd( ako pustis glasnu muziku manje ces da obracas paznju na bol). Ali onda ti sve tako fino utrne da ni ne osjecas bol, nastavis sa depiliranjem dok ne postignes planirano. poslije toga se dobro namazes dobrom anti - sok kremom i nagradis jednim dobrim tangama.
znam da zvuci jako bolno (tako i jeste ali samo prvi put) ali kad se iritirana koza smiri i kad vidis kako dlake sporo i rijetko rastu bices vise nego zadovoljna. onda samo trebas s' vremena na vrijeme da "odrzavas" tu golu povrsinu depilatorom. ja, npr, ponavljam depilaciju svake dvije sedmice i imam samo par dlacica da odstranim.
ako ste pomislili, da vam odmah kazem nisam mazohista
znam da zvuci jako bolno (tako i jeste ali samo prvi put) ali kad se iritirana koza smiri i kad vidis kako dlake sporo i rijetko rastu bices vise nego zadovoljna. onda samo trebas s' vremena na vrijeme da "odrzavas" tu golu povrsinu depilatorom. ja, npr, ponavljam depilaciju svake dvije sedmice i imam samo par dlacica da odstranim.
ako ste pomislili, da vam odmah kazem nisam mazohista