Intervjui s ustašama u Argentini

И како ти гледаш на то да католички свештеници пребацују убице на други континент како би избегли руку правде?
Шта ти то говори о њима а шта о таквој цркви?
Ovo mj je cacina strana
Meni je didin ujak bio sjemenistarac od nekih 20 g. Ubili ga i bacili u jazovku ni kriva ni duzna
Ovo mi je materina strana
Usli u samostan, pobili sve redon od mladih do starih. Neki koji su bili +80 su ubijeni, a sva arhiva je zapaljena. Iza toga su isli po selima i krali stoku, ljudi jeli hladan spinat u zoru da prezive
I tako nekoliko godina...
Sto bi ti kao vođa crkve učinio? Pustio da ih komunisti kolju i pale ti dokumente stare stotinama godina?

Ovo mj je cacina strana
Meni je didin ujak bio sjemenistarac od nekih 20 g. Ubili ga i bacili u jazovku ni kriva ni duzna
Ovo mi je materina strana
Usli u samostan, pobili sve redon od mladih do starih. Neki koji su bili +80 su ubijeni, a sva arhiva je zapaljena. Iza toga su isli po selima i krali stoku, ljudi jeli hladan spinat u zoru da prezive
I tako nekoliko godina...
Sto bi ti kao vođa crkve učinio? Pustio da ih komunisti kolju i pale ti dokumente stare stotinama godina?
Не разумем, усташке убице које католичка црква пребацује на сигурно су извршили највећи геноцид на ови просторима над Србима превентивно, јер су знали да ће их комунисти после тога ликвидирати, јел то та наопака логика.
Јел ти дедин ујак био усташа?

Не разумем, усташке убице које католичка црква пребацује на сигурно су извршили највећи геноцид на ови просторима над Србима превентивно
Zasto spc jos uvik slavi popa dujica koji je u mom selu klao nozevima i macu koji je klao po srbiji?
Cak su onog popa jeremiju osudili jer je bio partizan

Да останемо ми код усташа, дакле они што су клали друге и требали су да буду спашени?
Nisu,zato su predali miroslava filipovica partizanima. Navedi jednog kojeg su pomilovali
S druge strane ti mogu pricati o pokoljima dujica i srpskih popova pa ces reci da je laz
A vatikan je pomogao kompletnon kleru zbog straha od komunizma pa su se virojatno neki bez suda spasili odlaskon u argentini

Nisu,zato su predali miroslava filipovica partizanima. Navedi jednog kojeg su pomilovali
S druge strane ti mogu pricati o pokoljima dujica i srpskih popova pa ces reci da je laz
A vatikan je pomogao kompletnon kleru zbog straha od komunizma pa su se virojatno neki bez suda spasili odlaskon u argentini
Па није само он убијао, шта је усташама које су побегле.
Наравно да је лаж.
Није Ватикан помагао клеру него убицама да побегну.

Iz politickih razloga. Isto ko sto spc slavi dražu
Имаш ли ти адекватан одговор или се све своди на усташко ламентирање над окорелим убицама, и скретање теме на СПЦ и Дражу који немају везе ни са овим ни са злочинима.

Na sta nisan odgovoria?
На то да оправдаваш хрватске злочинце.
Koga jos? Jedna lasta ne cini proljece
da sruse komuniste
Па колико је усташа завршило у Аргентини, није био само Павелић, већина хрватске емиграције тамо тако је формирана.
Помажу убицама да би срушили комунисте...но комент.

Back