Internet zarada

Да ли неко има искуства са сајтовима e-bay.com i limundo.com?

Преко ових сајтова чланови продају и купују све и свашта. Дакле, не продаје се магла него праве ствари (техника, колекционарски предмети, старе фотографије, итд.). Овај први сајт је број 1 у свету за електронску купо-продају а овај лимундо је број 1 у Србији и постоји већ пар година. Размишљам се да се учланим на њега и продајем нешто па ме занима да ли неко има искуства са тим сајтом.

Zaradite od kuce, lako je to radi pola sveta sve sto vam je potrebno su racunar i internet, potrebno vam je samo 15 minuta svaki dan, placaju vas da gledate reklame i druge sajtove, ako umete da radite sa misem onda znate i da ovo da radite, javite se na moj email za ostale podatke na fasti@mojboks.net

Zaradite od kuce, lako je to radi pola sveta sve sto vam je potrebno su racunar i internet, potrebno vam je samo 15 minuta svaki dan, placaju vas da gledate reklame i druge sajtove, ako umete da radite sa misem onda znate i da ovo da radite, javite se na moj email za ostale podatke na fasti@mojboks.net

Ja umem VEOMA DOBRO da radim sa mišem, barem se ni jedna do sada nije žalila ....

Moje pitanje za tebe : ZAŠTO odaješ nekom drugom tajnu kako se obogatiti za 15 minuta DNEVNO ???

Imaš 96 X po 15 minuta dnevno da TI budeš 96 puta bogatiji. Pa za 100 dana ti ni Bil Gejts neće biti ravan.

PSSSSST .....ćuti i radi u ilegali, nemoj da ti tajna procuri ......

Mozes li nesto detaljnije reci, evo ja znam da radim sa misem, i znam i web dizajn da radim i jos puno toga, a reci mi sta konkrentno kako to na 15 minuta zarada, kolika je ta zarada

Pozdrav

Valjda ste svi čuli da preko google accounta i njihovog oglašavanja možete zaraditi neke novce. Sada se pojavilo nešto slično za šta se predviđa veliki uspijeh.

Projekt je započeo prošle godine, a ove godine misle pokrenuti stranicu i popularizirati je, a do 2012 planiraju postići ogroman uspijeh, pa zbog toga skupljaju prve članove koji će ako se SAMO registriraju dobiti 1000 dionica te tvrtke, možda ne vjerujete u to, ali vas ništa ne košta da se registrirate i vidite šta će biti.

I ja sam isto skeptičan, al ako je samo to potrebno, zašto ne? Uz to, za svakog prijatelja kojeg pozovete, povećat će broj vaših dionica za 2500. Potrebno se je samo registrirati, i sve infomracije možete pronaći tamo, a i na linku koji ću vam postaviti dolje. Očekuju cijenu dionice od 0.58 funti, * 1000 to je 580 funti samo registracijom, a svi ostali koje pozovete vam povećaju broj dionica. Lijepa cifra koja se može udvostručit i podebljat ako ostvare uspijeh. A znate kako se nešt fora širi brzo i popularizira.

Uglavnom, koristite ovaj link da se registrirate:

www.me2everyone.com/49876

Uglavnom, vidit će mo šta će bit, za par godina možda svi budemo imali para ko blata od ovoga, niko nemože znat niš unapijed. Uglavnom, o njima pročitajte ovdje: http://www.me2everyone.com/downloads... Answers.pdf
yugogayu je trenutno na forumu Dodajte reputaciju korisniku yugogayu Prijavite poruku Izmeni/obriši poruku

Evo i ja da se javim kao kompletan NOOB Smile

Sve u svemu, nisam znala jedan dan sta da radim na netu, i nadjem ovaj blog:

klik-zaradi.blogspot.com/

Neki lik, objasnjava kako zaraditi pare na internetu, razmisljam "ma kao garant je prevara, al ajde da se igram". Sve ja uradim kako je objasnio, i sta se desava, mesec dana kasnije legne 10 evra na moj racun Smile

Nemogu da verujem, upalilo!!!!!

Kupila decku, majcu sa Limunda.com

Eto i ja nesto da prilozim, ovom forumu Smile

pa na sajtu piše da može, ali ja nisam baš siguran na koji način...
da bi se neko registrovao na sajtu, mora da ga neko preporuči, i zatim taj ko ga je preporučio dobija 500 novih deonica...
sajt je za mesec dana skupio 170 000 članova !!!!

Back