Internet zarada

Ukoliko ste zainteresovani da se bavite testiranom zaradom novca preko interneta preporucio bi vam da posjetite stranicu www.fatampare.com koja sadrzi unikatne i besplatne nacine zarade novca preko interneta.:bye:

Ha ha, pa da li je ovo zaista moguce?I kazi mi prijatelju, obraza ti i casti, koliko si novca na ovaj nacin do sada zaradio?

O zemljo Srbijo, kako nisi do sad k'o Svedska kad se ovako lako pare zaradjuju...!

Cuj naziva stranice..."fatam pare"...

Ha ha, pa da li je ovo zaista moguce?I kazi mi prijatelju, obraza ti i casti, koliko si novca na ovaj nacin do sada zaradio?

O zemljo Srbijo, kako nisi do sad k'o Svedska kad se ovako lako pare zaradjuju...!

Cuj naziva stranice..."fatam pare"...

Ha Ha Ha je stvarno smjesan komentar,zato cu te pokusati uozbiljiti!!!Lake pare nepostoje!!
FatamPare je naziv moje stranice i mogu ti reci odma sada da sam pogodio rudu zlata sa tim imenom.A svi mi znamo da ime necini zaradu, nego zaradu cini trud i rezultati koji stoje iza imena!!!Sto se tice Srbije i Svedske to nema nista sa tim jer mi se trenutno nalazimo online ako nisi primjetio ovo je virtual svjet:hahaha:

Dabogda me davo przijo svaki dan na raznju,gulio mi kozu i trpo mi ananas u moju jednosmjernu ulicu i vadio ga naizvrat ako lazem.Cilj moje zarade je samo istina jer to je pravi put prema pozitivnim rezultatima.

Ja se bavim vec punih 8 godina zaradom novca preko interneta.Danas sam ponosni vlasnik 7 stranica od kojih zivim.FatamPare.com je moj jedini prosjekt na balkanskom koji je samo star godinu i jos nesto dana.

Pa evo ovako prije nego sto podem objasnjavati kako ja zaradujem prvo cu ti protumaciti definiciju,sta je online zarada i zasto zarada preko interneta nije lak posa i zasto nepostoje brze pare.Ja nisam neki novopocetnik koji nema pojma o cemu prica evo ti sada dokaz da se unesvjestis odma!!!

Vrlo dobro znam zasto mi nejverujes a to je iz toga razloga zato sto si sigurno milion puta naletio na smece koje pruza zaradu novca koja nepostoji.To su prilicno zarade kao sto su ptc,surfanje po netu i email zarade preko kojih mozes da zaradis 2 dollara godisnje.
Takim zaradama sam se ja bavio 90tih godina a danas take zarade umiru i nestat ce kao dinosaursi.Ljudi koji se bave navedenim zaradama su pocetnici koji dangube bezveze svoje vrjeme i sanjaju o zaradi preko interneta.

Vidis ovaj forum krstarica zaradiva gomilu novca koju ti nevidis i neprimjetis jer nemas dovoljno iskustva.Krstarica forum sastoji se od tri google reklame, po mojoj procjeni i analizama ovaj forum zaradiva dnevno samo preko google reklame klikanjem izmedu 200-500 dollara.Ako administrator ovog foruma cita ovu poruku ja bi mu preporucio da ubaci jednu CPM reklamu(CPM reklama placa za svaki 1000 prikazanih bannera) Preko mog izracuna ovaj forum bi mogao da zaradiva dnevno jos vise novca preko cpm reklame 300 do 600 dolara.
To znaci da bi zarada na forumu Krstarica bila dnevno 500-1100 dolara.Samo niko nije rekao da je lako napraviti ovako kvalitetan forum kao sto je krstarica forum.E bas radi toga nepostoji laka zarada.Jer na ovome je se forumu prolilo dosta znoja i ostavilo dosta truda da se kvalitet i rezultat postigne!!!Zato je danas jedan od najmocnih foruma na balkanu!!!

Vidis moja stranica zaraduje puno puno manje ali sasvim dovoljno za jednu malenu sitnu stranicu koja se sastoji od jedne teme!!Ja zaradujem preko google reklame 5-10 dollara dnevno.CPM reklama mi daje 30 dollara mjesecno!!Zaradujem isto novac preko drugih nacina!!

Top 5 mojih unikatni zarada koji su popularni medu mojim korisnicima!!

Hotfile (Zarada preko uplodiranja)120 ljudi trenutno uclanjenih moja mjesecana zarada(150 dollara)

Linkbucks (Zarada placenim linkovima)80 ljudi uclanjenih moja mjesecna zarada 65 dolara

Valueclick(Zarada cpm reklamama) 7 ljudi uclanjenih moja zarada mjesecno 50 dolara

Bidvertiser(Slicno google reklami) 4 osobe uclanjene moja zarada mjesecno 15 dolara

Uploading(Zarada uplodiranjem) 11 osoba uclanjeno zarada 10 dolara mjesecno

Drugi nacini na fatampare.com stranici su solo zarade i testirane upute od kojih ja nemam koristi!!

Nadam se da sam ti promjenuo misljenje o internet zaradi i da me sada shvatas ozbiljnije!!!

Poslednja izmena:
Zaboravio si da kažeš da isplaćuju samo na paypal koji nije moguć u Srbiji.

Hvala ti na toj informaciji!!Dali znas zasto nije moguca isplata novca preko Paypala u Srbiji!!Ja se nadam onda da ce SliceThePie postaviti uskoro jos par drugih nacina za isplatu novca!!!Posto sam primjetio da ima dosta ljudi iz srbije sto su redovni posjetioci na slicethepie stranici!!Cak sam par puta i naletio dok sam ocjenjivao muziku i na srbski rock!!Tako da ja mislim da bi trebali uvesti druge nacine za isplatu novca!!Pozz

Pa jednostavno nas nema na listi zemalja kada se otvara Paypal nalog. Nismo jednini kojih nema ali sve veće zemlje imaju. E sad, ima ljudi koji na razne načine "zaobilaze" to pravilo pa otvaraju Paypal ali takođe ima slučajeva i da to Paypal provali nakon nekog vremena i zamrzne račun. A to se obično desi kad čovek ima neku sumu na računu. :)

Pa jednostavno nas nema na listi zemalja kada se otvara Paypal nalog. Nismo jednini kojih nema ali sve veće zemlje imaju. E sad, ima ljudi koji na razne načine "zaobilaze" to pravilo pa otvaraju Paypal ali takođe ima slučajeva i da to Paypal provali nakon nekog vremena i zamrzne račun. A to se obično desi kad čovek ima neku sumu na računu. :)

Opsta glupost da nedopustaju Srbiji koja sadrzi veliku potencijalu!!!Mislim da bi Paypal imao veliku korist da dopusti Srbiji isplatu preko Paypala.To sto neki znaju da zaobicu prepreke nije dobra solucija jer svi mi znamo da internet ostavlja elektronske otiske koji se nemogu sakriti!!!Ja se ipak nadam da ce dopustiti jer 7 miliona ljudi je velika sila koja cini ogromni profit!!!!Nemogu da se prestanem cuditi jer neke druge internet banke su davni dana dopustili isplatu novca Srbima!!!Mislim da je rjec o investaciji novca za sigurnost.Mozda Paypal nezeli da ulozi taj novac ili mozda ima neki tajni dogovor sa drugim internet bankama kako da raspodjele korisnike sirom svjeta!!:think:

Za "manonera":

Prije tvog sljedeceg posta prvo otidji u najblizu knjizaru i kupi pravopis, da si blize licno bih ti ga poklonio!

Pricas price koje su kao smoki kad se okvasi - nema od toga nista!Nemoj mi objasnjavati za Krstaricu i zaradu na taj nacin, o tome znam, mozda, i vise od tebe, to nikakva novost nije, to je klasicna zarada od reklama, ali treba dostici taj nivo i imati ozbiljan forum i ozbiljan sajt koji se na pravi preko noci.Te zarade o kojima ti pricas, to mozda i postoji, mozda ti i cupnes tu ponesto, ali me nisi ubijedio da ja kao obican korisnik mogu od toga imate neke koristi - naprotiv, ubijedio si me da si jos jedan u nizu manipulatora koji samo nesto pricaju i podmecu, a niko to ne razumije sta oni pricaju jer im prica nikakvog smisla nema!

Evo ti jos jednu sansu: kako ja kao obican korisnik interneta mogu da zaradim novac preko tvojih ili nekih drugih sajtova?Samo mi nemoj pricati price od "kulina bana" nego objasni konkretno

Poslednja izmena:
Za "manonera":

Prije tvog sljedeceg posta prvo otidji u najblizu knjizaru i kupi pravopis, da si blize licno bih ti ga poklonio!

Pricas price koje su kao smoki kad se okvasi - nema od toga nista!Nemoj mi objasnjavati za Krstaricu i zaradu na taj nacin, o tome znam, mozda, i vise od tebe, to nikakva novost nije, to je klasicna zarada od reklama, ali treba dostici taj nivo i imati ozbiljan forum i ozbiljan sajt koji se na pravi preko noci.Te zarade o kojima ti pricas, to mozda i postoji, mozda ti i cupnes tu ponesto, ali me nisi ubijedio da ja kao obican korisnik mogu od toga imate neke koristi - naprotiv, ubijedio si me da si jos jedan u nizu manipulatora koji samo nesto pricaju i podmecu, a niko to ne razumije sta oni pricaju jer im prica nikakvog smisla nema!

Evo ti jos jednu sansu: kako ja kao obican korisnik interneta mogu da zaradim novac preko tvojih ili nekih drugih sajtova?Samo mi nemoj pricati price od "kulina bana" nego objasni konkretno

Pa dobro vendig ti si u pravu:dash:Kako god ti hoces ti si izgleda najpametniji!!!Necupnem ja nista ponesto, od ovoga zivim a nevjerujem da ti znas bolje od mene kako se zaradiva novac preko interneta..Meni treba pravopis zato sam i zaposlio novinara sto mi svakog mjeseca prepise clanke!!!!Da sam manipulator nebi mi opet davo sansu da te ubjedim.Ja sam sto posto uvjeren da sam jedini na balkanu koji ovaj posao fura pravilno!!!A to se da primjetiti na ljudima sto se vracaju svaki dan na moju stranicu!!!Nepise mi se vise nista ovde jer me je administrator bacio po neku pod temu sto nema nista sa mojom zaradom vise.Necu da stojim u temi koja nema nista sa mojom zaradom!!Jer ocito je neka ljubomora upitanju:dontunderstand:Sto se tice da te ubjedim opet trenutno mi se moja prva knjiga prepisiva gramaticki korektno koja ce biti besplatna ona ce sadrzavati sve moje trikove i programe kako ja zaradujem novac.Garantiram ti da ces se zacuditi!!Zato provejri ponekada fatampare.compozzz nezelim se svadati sa tobom jer zivot je kratak za te stvari!!!!

...ja verujem....pogledaje dokumentarni film "Pirati silikonske doline"

Gates je Microsoftu prodao DOS a da ga je niti imao niti znao kako da ga napravi.....BUKVALNO je cuo da ima negde neki lik koji je napisao kod za tako nesto....

Osnivaci jedne od najvecih korporacija na svetu, Apple-a su posle izozbe na sajmu gde su predstavili svoj komp koji su sklepali u garazi od komponenata (ono sto svaki prosecni tinejdzer u Srbiji radi kada kupuje komp) i stavili u rucno napravljeno kuciste od drveta uzeli naruzbenice i pare za preko hiljadu komada....koje nisu ni imali niti znali kako da ih naprave...

...magla je uvek dobar biznis :)

Što je najinteresantnije ovo je suva istina!!

Znaci maksimalna mesecna zarada na GagaBux-u putem gledanja reklama je oko $5 mesecno?

Koliko mozes maksimalno da zaradis mesecno putem gledanja reklama (ne referral linkova) ako koristis vise takvih sajtova?

U sustini se ipak najveca zarada ogleda u referral clickovima, jel da?

Znaci maksimalna mesecna zarada na GagaBux-u putem gledanja reklama je oko $5 mesecno?

Koliko mozes maksimalno da zaradis mesecno putem gledanja reklama (ne referral linkova) ako koristis vise takvih sajtova?

U sustini se ipak najveca zarada ogleda u referral clickovima, jel da?

AKo si silver, kao ja, onda imaš sam od sebe 0,50 $ po danu, bez referala.
Što znači da imaš oko 14$ na mjesec, bez referala.
Radi na GagaBUx, NeoBUx, PalmBUx i micreoworkers, i sa referalima mjesečno imam preko 200$,(a bez referala bih imao 100 $ otp) a prva tri trošim oko 20 min po danu, a na microworkers posebno 10-15 min ali je on priča za sebe jer u njemu mogu za dan zaraditi 2-10$.

Poslednja izmena od moderatora:
dobro, rekao si jednom koji su ti sajtovi i gde se mogu pronaći informaciju, molim te ne spamuj temu više sa tim sajtovima i isplatama i ne reklamiraj ih. to nije dozvoljeno.

Poslednja izmena:
Kako zaraditi novac svaki put kada neko napusti vasu web stranicu:
ExitFire

Jos jedan sajt kojim mozete povecati posecenost vaseg sajta te na taj nacin povecati zaradu.

Sastoji se u tome da vi na svom sajtu ubacite skriptu kojom se posetioci pri izlasku sa vaseg sajta preusmeravaju ka 'partnerskom' sajtu i tako deli saobracaj medju ExitFire clanovima.

Vise informacija na video snimku ovde.

Jedini problem je taj sto se pri izlasku posetioca sa vaseg sajta pojavljuje prozor sa ne bas citkim tekstom koji posetioca vaseg sajta bukvalno moli da pogleda sajt partnera. Tekst je na engleskom, a i saobracaj koji cete dobiti uglavnom nije srpskog porekle, te je ovaj sistem verovatno koristan samo za stranice na engleskom.

A jel ima neki domaći da nudi zaradu na netu...Da lepo primim pare u dinarima i da mogu sve lepo na srpskom,eventualno na hrvatskom da pročitam i da razumem da li je prevara ili šta već?

POstojala je e-kinta ali je zbog problema sa hostingom trenutno offline.
Za neki drugi sajt ne znam domaći.
DA li je prevara ili ne, teško je procjeniti, tako da ti je najbolje da se povodiš za onim što je već neko provjerio.
Pogledaj moj prethodni post i videćeš a više informacija imaš na mom sajtu:

Poslednja izmena od moderatora:
zanima me zasto TVOJA SIFRA mora biti pod refferal??????????
znaci li to da sva moja zarada IDE TEBI?
STA ZNACI REFFERAL????
OVO MI JE SUMNJIVO

Ako si toliki skeptik, ti lepo nemoj da se registruješ ;)
Problem rešen.

Ali čisto da objasnim.NE nemora biti moja "šifra" pod refferal, ali ako staviš, da ja imam bonus od tebe, A NE SVU TVOJU ZARADU.
Tačnije ja nema ništa od tvoje zarade ništa.
refferal znači, ukratko i jednostavno, osoba koja se registrovala koristeći moj link. (onaj koji sam prethodno postavio).
AKo ti je sumljivo ti ovo zaobiđi :)

Za sve one koje interesuje internet zarada i provjereni PTC sajtovi koji plaćaju :

http://internetzarada.comyr.com/

Back