Ha ha, pa da li je ovo zaista moguce?I kazi mi prijatelju, obraza ti i casti, koliko si novca na ovaj nacin do sada zaradio?
O zemljo Srbijo, kako nisi do sad k'o Svedska kad se ovako lako pare zaradjuju...!
Cuj naziva stranice..."fatam pare"...
Ha Ha Ha je stvarno smjesan komentar,zato cu te pokusati uozbiljiti!!!Lake pare nepostoje!!
FatamPare je naziv moje stranice i mogu ti reci odma sada da sam pogodio rudu zlata sa tim imenom.A svi mi znamo da ime necini zaradu, nego zaradu cini trud i rezultati koji stoje iza imena!!!Sto se tice Srbije i Svedske to nema nista sa tim jer mi se trenutno nalazimo online ako nisi primjetio ovo je virtual svjet
Dabogda me davo przijo svaki dan na raznju,gulio mi kozu i trpo mi ananas u moju jednosmjernu ulicu i vadio ga naizvrat ako lazem.Cilj moje zarade je samo istina jer to je pravi put prema pozitivnim rezultatima.
Ja se bavim vec punih 8 godina zaradom novca preko interneta.Danas sam ponosni vlasnik 7 stranica od kojih zivim.FatamPare.com je moj jedini prosjekt na balkanskom koji je samo star godinu i jos nesto dana.
Pa evo ovako prije nego sto podem objasnjavati kako ja zaradujem prvo cu ti protumaciti definiciju,sta je online zarada i zasto zarada preko interneta nije lak posa i zasto nepostoje brze pare.Ja nisam neki novopocetnik koji nema pojma o cemu prica evo ti sada dokaz da se unesvjestis odma!!!
Vrlo dobro znam zasto mi nejverujes a to je iz toga razloga zato sto si sigurno milion puta naletio na smece koje pruza zaradu novca koja nepostoji.To su prilicno zarade kao sto su ptc,surfanje po netu i email zarade preko kojih mozes da zaradis 2 dollara godisnje.
Takim zaradama sam se ja bavio 90tih godina a danas take zarade umiru i nestat ce kao dinosaursi.Ljudi koji se bave navedenim zaradama su pocetnici koji dangube bezveze svoje vrjeme i sanjaju o zaradi preko interneta.
Vidis ovaj forum krstarica zaradiva gomilu novca koju ti nevidis i neprimjetis jer nemas dovoljno iskustva.Krstarica forum sastoji se od tri google reklame, po mojoj procjeni i analizama ovaj forum zaradiva dnevno samo preko google reklame klikanjem izmedu 200-500 dollara.Ako administrator ovog foruma cita ovu poruku ja bi mu preporucio da ubaci jednu CPM reklamu(CPM reklama placa za svaki 1000 prikazanih bannera) Preko mog izracuna ovaj forum bi mogao da zaradiva dnevno jos vise novca preko cpm reklame 300 do 600 dolara.
To znaci da bi zarada na forumu Krstarica bila dnevno 500-1100 dolara.Samo niko nije rekao da je lako napraviti ovako kvalitetan forum kao sto je krstarica forum.E bas radi toga nepostoji laka zarada.Jer na ovome je se forumu prolilo dosta znoja i ostavilo dosta truda da se kvalitet i rezultat postigne!!!Zato je danas jedan od najmocnih foruma na balkanu!!!
Vidis moja stranica zaraduje puno puno manje ali sasvim dovoljno za jednu malenu sitnu stranicu koja se sastoji od jedne teme!!Ja zaradujem preko google reklame 5-10 dollara dnevno.CPM reklama mi daje 30 dollara mjesecno!!Zaradujem isto novac preko drugih nacina!!
Top 5 mojih unikatni zarada koji su popularni medu mojim korisnicima!!
Hotfile (Zarada preko uplodiranja)120 ljudi trenutno uclanjenih moja mjesecana zarada(150 dollara)
Linkbucks (Zarada placenim linkovima)80 ljudi uclanjenih moja mjesecna zarada 65 dolara
Valueclick(Zarada cpm reklamama) 7 ljudi uclanjenih moja zarada mjesecno 50 dolara
Bidvertiser(Slicno google reklami) 4 osobe uclanjene moja zarada mjesecno 15 dolara
Uploading(Zarada uplodiranjem) 11 osoba uclanjeno zarada 10 dolara mjesecno
Drugi nacini na
fatampare.com stranici su solo zarade i testirane upute od kojih ja nemam koristi!!
Nadam se da sam ti promjenuo misljenje o internet zaradi i da me sada shvatas ozbiljnije!!!