Internet vs RL

Yebesh zemlje koja Bosne nema,Ba..
Koji debili..to samo u zemlji europskih piramida moze da se desi...u esto d abudu sretjni shto se pokazalo da odgovaraju jedno za drugo i to iskoriste kao osnovu za reshavanje problema oni idu na razvod....audicija VR.
Shto se pitanja tem e tiche,nije ni lakshje ni teze nego drugachije.
Ja verujem da je svakao od vas apsolutno drugachiji nego shto se ovde svesno ili nesvesno predstavlja...ali to je uvek tako.
Prevaga u korist VR-a je porazavajutja.
ne mora neko da se drugacije predstavlja...jednostavno sam citaocev dozivljaj pisane reci moze biti drugaciji...nema mimike,gestova..

Ja stvarno ne verujem da jos uvek ima ljudi koji veruju u internet, poznantstva preko interneta..ljudi kojima je stalo do internet reputacije... ;)
Internet sluzi da gazdi krades vreme na poslu u toku radne sedmice i da u toku vikenda proveravas rezultate na www.livescore.com ili da eventualno vidis na www.tbwsport.com koja tekma se na kom kanalu daje
I naravno..ako te mrzi da odes do kladionice da mozes da se kladis
To u 9)% slucajeva
U drugih 10% za internetbanking, pogledati vremensku prognozu, naci neku ulicu...i na posletku da jutarnju kafu pocnes uz www.sport.novosti.co.yu

;)

Drugo je posao preko interneta
Pricamo o internetu kao zabavi
Naravno da nudi mnogo mogucnosti...
A sto se tice upoznavanja preko itnerneta...tamo negde 97-98 je bio hit...date preko neta...to nema ko nije radio...ali to su bila vremena kada se net tek pojavio, nije ga svako mogao imati pa su i komadi koji su cepnuti preko interneta bili kvalitetni
Danas svaka shuga ima internet i to vec gubi smisao ;)
A drustvo preko neta...?
Imam problema da i krug ljudi koje vec poznajem ispostujem..samo mitreba jos net prijatelj...kao lud sam bez njega

ozbiljno... bas nesto razmisljam... da li je pametno ne raditi nesto samo zato sto neko drugi radi, a nama se ne svidja? da li ce to nas uciniti boljima, ili samo drugacijima od njih? mislim... obelezim ja sve to... al' vrlo mi malo treba da zaboravim i zasto sam obelezio to... i koliko uopste takvi ljudi imaju uticaja na nas zivot? ako su oni nama losi, zasto opet uticu? lako je reci 'nemoj', al' je opet tesko i nasmejati se na sve to... a zasto se spustati na njihov nivo uopste? a onda... neko tvoj... tebi drag... stane na stranu tih ljudi... samo zato sto misle da im taj neko treba... a da nas ionako imaju... sto i jeste istina... meni to greska... ako me neko ima, onda me ima u svemu... ne po malo... i ne ponekad... i zasto ne otici daleko? ne, stvarno... sta nas to stalno sprecava? ma koliko puta to pre toga uradili, uvek je onaj sledeci najtezi... valjda se stari... opet taj teret zivota.... koji traje dok traje... i dok ne shvatimo da je prekasno... nemam pojma...

Trebalo bi da budu srecni sto su se ponovo zaljubili jedno u drugo, pogotovo sto su toliko nesrecni i nezadovoljni bili u braku.
Trebalo bi da im ovo pokaze da su jedno za drugo i gdje grijese kako bi za ubuduce znali sta treba da rade, odnosno da ne rade.

Btw. ovo je prica negdje od proslog mjeseca a u domacoj stampi bio je objavljen puni identitet ovo dvoje "preljubnika"

Back