Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Е па онда ћути и уживај док не стигне АДСЛ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rammstein84:Smatram da su ovo najzastupljeniji provajderi u Pancevu, ali interesuje me kojem najvise verujete? Koji je vas favorit? Cije usluge koristite?
Sto se mene tice stvari izgledaju ovako:
1.MADNET
2.3Dnet
3.Panet
4.Donet
5.Ostali
p.s. Mislim da pored "ludogneta" i 3Da ostali nemaju sta da traze.
Pozdrav svima !
Pa ako cepas download ceo dan normalno je da ces imati malo manji protok,da bi istali klijenti sa tog ap-a imali normalan protok.Ja sam na MadNet-u vec tri god. Solidno radi, ima nekad ispadanja, i nervira me sto tehnickoj podrsci treba 3 dana da mi rese problem, ali posto nije bilo mnogo problema, nekako sam presao preko toga.
Imam vezu 400/400 kbps, ali preko dana nikad ne ide preko 300, a sobzirom da to placam 1600din mesecno, mislim da je preskupo. Definitivno bi trebali da povecaju protok za ove pare, ovo je dranje...
Odlucio sam da sacekam jos malo, ako uskoro ne povecaju protok, uzimam Telekomov ADSL i kraj price.
Burazer na tesli ima adsl od telekoma i nije se zalio na brzinu tj konstantno ima oko 450,460kbps posle duzeg download-a.Da li znas da su paketi na ADSLu sa agregacijom?
Primer, DOWNLOAD 512 upload 64 ako ti treba za skype ili nesto slicno, video, voice mozes da zaboravis.
Poz
Pa ako cepas download ceo dan normalno je da ces imati malo manji protok,da bi istali klijenti sa tog ap-a imali normalan protok.
Inace tako je svuda defisano na mikrotiku![]()
Rammstein84:Da li znas da su paketi na ADSLu sa agregacijom?
Primer, DOWNLOAD 512 upload 64 ako ti treba za skype ili nesto slicno, video, voice mozes da zaboravis.
Na koju baznu si zakacen?Download mi ide samo nocu, danju pravim jako mali protok(tipa 50mb u toku celog dana), jer mi net treba za posao.