Rammstein84
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
he he he , ludilo !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste sa Donetovim netom ne znam da li je iko zadovoljan. Ako vec ne mozete na ADSL okrenite se ka Madnetu to vam je moj savet. Poz

Kada si jedini zakacen na APJa ponavljam ponovo da je Donet dobar
Ovo imam za 1000 din mesečno. Standardno je preko celog dana, nema opadanja protoka i dropova. Torenti rade lepo. Madnet sam koristio na par mesta i ponekad uopšte nema protoka. Pogledaj Madnetov ugovor i cene. Ne garantuju ništa za skupu uslugu. Tako da je Donet moja preporuka za wireless. Nije ništa posebno, ali je stabilno i uvek isto. Što je u slučaju Pančeva - premija.

Smatram da su ovo najzastupljeniji provajderi u Pancevu, ali interesuje me kojem najvise verujete? Koji je vas favorit? Cije usluge koristite?
Sto se mene tice stvari izgledaju ovako:
1.MADNET
2.3Dnet
3.Panet
4.Donet
5.Ostali
p.s. Mislim da pored "ludogneta" i 3Da ostali nemaju sta da traze.
Pozdrav svima !

3Dnet....

Kada si jedini zakacen na AP
Sve im lepo radi zato sto imaju 10 korisnika u Pancevu![]()
i mene su 3dnet opljackali,platila opremu 99 e a internet svaki 7 ili 8 dan po 2 ili 3 sata i to spor da ne mozesh nista,doduse su smanili preplatu a vise sa trosila na telefonske pozive slushajuchi tu odvratnu muziku dok si na chekanje,prekinula sam sa nijma jer nisam imala obavezan ugovor a posle 2 meseca tehnichka podrshka me zove da vidu da promeni polozaj opreme a ja se pitam kako polozaj moje opreme nije ok kako par dana je super a posle nikakav ,mislim na nihov prijemnik ili sto je nije mogao pokriti selo i oni su ga samo malo promenili levo i desno da bi svi imali po malo neta a oni korisnike i uplate
mozda chu se vratiti opet kod nijh sad su sa orionom ali moraju biti mnogo dobri da bi od mene izvukli jos koji dinar,da sad se setim uvek net je bio nekako dok nisam uplatila racun a posle nikakav cak ni spor

ne razumem se puno,ali mislim da je ADSL
survivor je ovde
(zna se kako moze) 
jednostavno sam imala srece kad mi se smucilo dobar 3dnetnegde 20 maj sam se prijavila a za 3 dana stigla oprema ali dozivela razocarenje 1jun kad je bila akcija do 6 meseci za 1 dinar ,a posle opet sam bila srecna na moj izbor jer niko nije dobijo po toj akciji jer centrala vise ne moze da isprati tako da sam imala srece u nesreci